imorgon smäller de

Imorgon bär det av till emmaboda så kommer dvs ikke vara aktiv vid datan haha!
Skriver och lägger in en massa bilder när jag är hem kommen seeeeeyaaaaaah!!!!!1111!! kommer bli awesome yeah

bästa halvåret i mitt liv

hejhejhallå! igår va jag med pojken hela dagen bara jag och han för vi hade ett halvår igår, massa mys! Idag skulle vi egentligen sticka till åhus men tror inte det blir av, litta tradet för jag har aldrig vatt där så ville gärna se menmen. På tisdag bär det av till emmaboda!!! ttaaggaaa! som jag vet nu är det jag älsklingen tom toms kompis martin linus andré pontus tror inte det är fler, men fyfan vad kul det ska bli och såklart tar jag med kameran!
Nä nu ska jag äta något hörs!

Kristian Rusthoi<3

Lever livet!

hejhej! tänkte lägga in lite bilder och skriva lite kort om vad jag har varit med om.
lördags- fest hemma hos kalle tummen upp för det blev jävligt lyckat (Y)
söndag- bara va hemma med pojken och tog de lungt, skönt!
måndag- första dagen på älsklingens semester. Vi va med omg-jocke stack till sibylla och käka och så. sen blev vi sugna på att åka rullor så vi åkte lite. --> till bjärred och va med tom & rasse.
idag (tisdag)- åkte lite rullor med älsklingen hem till hans mor och så. och nu sitter vi hemma hos kenny (hans bror)


Bilden jag tog på generalknas hehe :$

landskrona karnevalen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bilder från fest hos mange i kävlinge och från kalle i hofterup








jaddåååå

Idag är det lördag och det innebär?? ..... FEEEEEEESSSSTTTTT höörrss!

Det blev en galen fredag ...

... ja fyfan det blev det verkligen!
Fredagen började med att jag, älsklingen, kim, michelle, kenny, martina och kims kompis åkte in till landskrona karnevalen, för dom skulle kolla på någon som sjönt klockan sex. Lite efter de kom tysken, emma, linus och kasa.
Sen efter vi hade kollat på artisten gick vi tillbaka till bilen för att hämta engångsgrill och körv osv. Så vi traska ner till havet och grillade mys! sen orkade inte jag, tysken, emma, älskling, linus och kasa va där längre så vi tog bussen till tågstationen för att sedan ta tåget till Kävlinge och där va de fest hos mange jafyfan! hahahah... det slutade med att polisen kom haha så nu behöver vi inte gå mer in på de haha, men galet blev de fiiffaaann!!


När vi satt och lyssnade på dom andra som spelade så såg vi att självaste generalknas stod i publiken. Självklart tar man smygfotto på honom :$ dock är detta fotot från google för jag inte har hunnit ladda in mina egna bilder från mobilen, men det kommer! :)

sommar&sol

helluu! idag har vädret varit sjukt oroligt. Skulle egentligen till lomma idag med Fredrica men nä. Jag tog bussen vid elva till gamla goa hofterup och där mötte martin och Fredrica mig. vi badade och lite så i martins pool men sen började de regna. Sen traskade vi till jouran där handlade jag en körv, coca och choklad mmmm!
Och nu sitter jag hemma hos pojken funderar på att gå in och ta en kall dusch, ska nog göra de. Hörs!
Kristian Rusthoi <3

Bebis på G

tjjoohoo! Idag är vädret bättre än igår, men fyfan vad skönt väder det endå va igår man kunde andas! Har en sak att berätta för alla er. Jag börjar rakt på sak. jag vill ha en hund! och då ska jag ha de hehe. Nä men min mamma vill inte ha hund hemma hos henne och i och med jag nästan bor hemma hos älsklingen så frågade jag honom om jag fick skaffa en liten bebis hehe och det fick jag, fyfan vad glad jag blev! Men jag måste vänta och kolla tills skolan börjar för jag måste se hur mitt schema ser ut osv, sen ska jag såfall skaffa den på något lov så man är hemma med den, den första tiden!
 

Hade tänk mig en chihuhua/papillon för dom är alltid små och söta och det är det jag vill ha. Sen om man ska bort någon stans så var mamma villig att passa en sån liten (:


Tagga!

ttttaaagggaa!!!!11 den 29onde drar jag, älsklingen, martin, linus, pontus, andré m.m till Emmaboda festivalen kommer bli awesome!


Skönt ibland

Heelluu! Idag är vädret kasst men det behövs ibland när det har varit så jävla varmt hela dagarna. Plus när det regnar så lägger sig allt pollen för annars är det i luften och jag är allergisk -.- så det är skönt nu att vara ute utan att klia sönder ögonen och nysa en gång i sekunden.


Dalby stenbrott

tjenafan! Har inte bloggat så mycket pga av det har typ varit 30 grader ute varje dag så hade jag liksom inte lust att sitta vid datan.
Igåt (söndags) var jag,älsklingen,pontus,fredrica & martin i Dalby stenbrott så här kommer några bilder :)

ooopppsss

Hejsan hoppsan! ursäkta att jag ej bloggat så mycket men det är vädrets fel inte mitt! Har varit så grymt fint väder så jag nästan glömt bort vad en data är hehe. här kommer lite bilder för jag orkar verkligen inte skriva :)

mitt fina konstvärk på linus mage ha-ha



Pontus la in en sjukt underbar min haha


Det blev lite mycket för vissa ;)
Det var min lördag



I söndags åt jag och älsklingen fondue, sinnes gott!

Intresserade?


Köpa halsband som jag gör?

(enkelt halsband) med bara små svarta pärlor och ett smycke ner till 150:-
(vanligt halsband)med både stora och små svarta pärlor och ett smycke ner till 170:-
(avancerat halsband)med både stora och små pärlor + silver pärlor och ett smycke ner till 190:-
(egna önskemål på halsbanden) 200:- pris kan sänkas eller höjas beror på hur mycket du vill lägga till.

Med tanke på priserna så tänk på att jag köper in allt själv och gör det själv.

paarrttyyyy

Vädret steker, alla är på topp detta kommer bli en awsome kväll!
Grill/bad/folk/öl


stek

åååååååååh vad jag bara älskar detta vädret!
Jag mamma och my va i bjärred idag och stekte fläsket och sen åt vi glass muummmsss!

Hörby

Hejhej! Igår va jag och mamma i hörby hmm? ja vad fan är de haha, nä vi va faktist på markad hörby markad. Grymt mycket folk. Vi passade på igår för vädret va lite osäkert då typ molnigt så det va skönt att gå runt då. Hade inte varit lika skönt i stek hett väder. Hittade lite smått och gott där :)


RSS 2.0