sprutor & vip kväll

Hej! Sitter vid en nya data som älsklingen köpt, han köpte en stationär data sjukt mycket bättre och snabbare! nog om de. Idag va jag inte i skolan för jag skulle till sjukhuset för dom skulle kolla på min handled men innan dess åkte jag och mamma till center syd och där hittade jag en massa saker (bilder kommer sen). Kom till sjukhuset kl 2 och snackade med en dokter som tyckte jag skulle börja med en ny medicin fick ävwn min handled sprutad med kortison spruta + bedövning så har svin ont men det går över! ikväll är det vip kväll på c syd så jag och älskling ska dit :) Hörs sen!

..

Såklart ska du komma och förstöra allt .. Det va väl bara de som fattades eller tycker du inte det? Du har ju verkligen försökt ALLT bokstavligt talat! Har en dålig känsla ..

talar med hundar


Slog på tvn och såg att det va mannen som talar med hundar.
Tänk om man hade hans kunskapet fyfan va kul det hade varit. Asså man kollar hur han gör osv och ska prova de själv sen men haha det går rent åt helvete. Förstår inte hur han gör? Det gör nog ingen.


mobil-inlägg

Godmorgon snart bär det av till skolan. Hörs!

Hjälp eller nått?

Åhh! Tycker det är så tråkigt med samma inlägg, nästan likadana bilder osvosv. Man skriver vad man har gjort på dagen och vad som känner hända nästa dag. Lägger in bilder på vad man har på sig och vad man har handlat. Tycker det börjar bli tråkigt och är inte alls pepp på att blogga längre .. Men har många läsare så tråkigt om jag bara lägger av liksom. Men ni hjälper ju inte mig iheller om vad jag kan skriva om, vad ni hade viljat läsa. Hjälp?

!


To do


Kläder



Stjal - gina
Kofta - Vila
Tröja - carlings
Jeans - JC

lugn men lyckad

Hej! som ni vet så bloggar jag inte på helgen för gör annat då så berättar alltid nu i veckan vad som hänt.

Fredags - Vi va ett par stycken som körde gokart i Malmö sen käkade vi på en grill. Sen skulle vi egentligen till furulund/kävlinge där alla andra va men vi va trötta när vi kom hem så vi la oss framför tvn och somna.
Lördags - Dega hela dagen sen mot kvällen gick jag och älsklingen till ica och handla något vi kunde grilla, det blev ryggbiff. Sen åkte vi hem till kalle och grilla och käka sen va vi där hela kvällen. Men vid halv 1 stack jag och älskling till kävlinge för att se vad dom andra gjorde. Sen åkte vi hem och sov.
Söndags - Dega heeeela dagen. Sen vid halv 7 åkte vi till sandskogen med krilles bror han hans flickvän och deras hund och gick en långt runda.
helgen har varit lugn och lyckad!

Igår va jag i skolan och dagen gick ovanligt snabbt. Idag skulle jag egentligen praktiserat men jag är så himla förkyld så jag kännde mig helt död. Så får vila hela dagen idag för jag vill verkligen inte va sjuk till helgen!

Kläder



Stjal - Gina
Halsband - Gjort själv av ett örhänge
Tröja - Lindex
Jeans - Cubus
Skor - Scorett

Då va de söndag igen

Då va söndagen här igen, har inte bloggat ihelgen för har gjort en massa annat och så brukar det vara. Men imorgon är det måndag och då är det skola. Hörs imorn!

snabbtsnabbt

fredag fredag fredag fredag! Vaknade lite tidigare än vanligt så passa på att sitta vid datan lite. Snart ska jag fixa mig och så sen vidare till skolan 09.00-12.30 helt ok dag. Hoppas kvällen bjuder på något skoj! Hörs sen


Första grillningen

Linus ringde och fråga ifall vi ville va med och grilla hos Kristians bror, och det va väl klart! Första grillningen i år och fyfan va gott de va! vi grilla kotletter sen hade vi pommes och vitlöksdressing till de, de satt fint. Varför är det mycket mycket godare med grillat? En bra fråga.


Nä nu ska jag diska undan lite och sen lägga mig tidigt för är trött. Hoppas jag sover lika bra som jag gjorde inatt, godnatt hörs imorgon!


Kläder



stjal - gina
kofta - vila
tröja - kommer ej ihåg
jeans - NY
skor - scorett

paaang booom

Fyfan va skönt väder det är hoppas detta håller i sig och det snart blir varmare och varmare och vipps så är det sommar. Har vatt i skolan idag och vi slutade tjugo i två och bussen gick tio i så vi fick springa men vi hann. Imorgon är det fredag igen och som vanligt har veckan flugit förbi. Hoppas det händer något skoj i helgen men det verkar ganska dött för alla ska ta de lungt men nästa helg då jävlar!


det va dessa söta figurer jag gjorde på praktiken. (fyfan va pilligt det va!)

Blev en ledig dag


Hittade dessa örhänge när jag kika runt lite, haha va dom inte coola?


Imorgon är det redan torsdag och då är det skola som vanligt. Föresten åkte ju till skolan idag och upptäckte att vi inte hade några lektioner skönt men störigt på ett sätt för man har gått upp så tidigt osv så hade man egentligen kunnat ligga kvar och sova menmen.

mohah



Snart är det lokalfest två dagar irad och såklart bestämmer jag lååångt i förväg vad jag ska ha på mig. Detta kommar jag ha på mig en kväll iallefall. men vill inte avslöja vad ni får lista ut. Avslöjar när det väl är dax.

Rolig sak


haha! Hittade dessa stämplarna på någon sida med "party prylar" .. Allting handlar om facebook nu förtiden, tycker inte ni de? Men denna saken stör man sig inte på detta va ju en kul graj men alla reklamer som dom säger tillexempel " gå in på vår facebook sida och rösta blablabla " sånt är störigt. Kanske borde skaffa sånna här?

Nu är älsklingen på sjukhuset för att undersöka sin rygg, hoppas det går bra!
Nu hade jag tänkt träna Ludde lite, tålamod tålamod tålamod!

Snabbis

Godmorgon, det får bli ett snabbt och stressigt inlägg för mer hinner jag inte. Idag är de onsdag och det innebär skola. Men nu ska jag ut med Ludde sen gå till bussen, Hörs!

Kläder


14 månader

Idag har jag varit på praktiken,  dock bara till kl halv 12. Hade sjukt mycket att göra och så va de bara jag och en annan som jobba så det va så in i helvetes stressigt så det va skönt att sluta tidigare. Nu vill jag att klockan ska bli halv åtta så jag kan se på halv åtta hos mig. Tycker det är sjukt bra.

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 14 månader. Tiden har gått så sjukt snabbt, som man brukar säga tiden går snabbt när man har roligt! är de inte så? Älskar dig Kristian Rusthoi

Rubrik saknas hihi

Hejhej! Har precis kommit hem från praktiken. Haft massor att göra idag så det har varit fullt ös sen kl 07.00 till 13.30. Sen mötte älsklingen och ludde mig på centrum sen så vandrade vi hem. Lite senare ska vi nog hem till Diana (krilles mamma) så Ludde får springa av sig riktigt i hennes trädgård.


Liknande sånna här har jag gjort nästan hela dagen. Grodor och kycklingar.

Imorgon är det tisdag och det är praktik då med


Redan?!

Hej på er! Helgen är redan över. Jag tycker veckorna kan gå snabbt men helgen får gärna vara lite längre. Det har varit en sjukt bra helg och kan berätta lite kort om vad som hänt.

Fredags- Vi va några stycken här hemma och spela tv spel och snacka skit och Ludde fick nya kompisar.
Lördags- Åkte till zooab och handla ny tröja till Ludde så han inte fryser när jag går med han på kvällen. Sen kom pontus och då körde vi och lämna Ludde hos mamma sen vidare hem till kalle. Där blev det en massa folk och vi elda och grilla. Sjukt trevlig och bra kväll!
Söndag(idag)- Vaknade vid 12 då mamma kom och lämna Ludde för sen skulle hon till min mormor i malmö som fyller år idag. Och nu sitter man här och älsklingen sitter brevid och spelar tv spel. Och snart ska vi äta vårrullar och nuddlar, mums!


Nya kompisar


Helluu! Precis vatt en säng på zooab för att köpa lite godis och en ny tröja till Ludde som han kan ha när han går ut så han inte fryser och blir förkyld. Dock blev den lite stor menmen bättre att ha en förstår än en förliten för han växer ju trots allt lite till. Sen har jag en annan sak att berätta, nu kan Ludde vacker tass :') fyfan va glad jag blev när han gjorde de. så nu kan Ludde vacker tass, sitt, stanna, varsågod och plats. Han är så duktig min lilla pojke! Igår fick Ludde lite kompisar (sonny&tess hundar) Så han lekte hela kvällen, dom ville sova men då va Ludde där och hoppa och hade sig haha.

Ikväll blir det fest! Så mamma får passa lilla Ludde, hörs!


Kläder


Halsduk - Carlings
Tröja - Carlings
Byxor - Cubus
Skor - Scorett

Onödigt? Ja!

Äntligen fredag fyfan va skönt! Det blir en lugn fredag för en gång skull men imorn blir det fullt ös! Ska bli skönt att bara va hemma. Idag tog jag bussen 20 i 10 till skolan va där ungefär i en halvtimme sen fick jag sluta, onödigt? ja! Men sen åkte jag och mamma till nova och jag köpte en tröja på lindex tror det är mitt andra plagg jag köper på lindex haha. Kommer bild på den sen. Ha en skoj lördag hörs

Ska jag? Ska jag inte?


Ska jag behålla min töjning eller inte? Tar jag ut den kommer jag säkert ångra mig som vanligt .. Får tänka på saken.


Kläder


Skjorta - NY
Linne - Gina
Leggings - Lindex
Skor - Scorett

Graffiti nails




FÖRE:


EFTER:



Fick ett nagelack av mamma som hette graffiti nails. Det ser svart ut. Jag trodde aldrig det skulle fungera men det gjorde de! Först får man måla en grund och jag valde röd/rosa och sen målar man det svarta (tunt lager!) Sen bara spricker det haha.


Vår känsla

Precis kollat på halv åtta hos mig och nu är det sveriges mästerkock bra tv dag! Imorgon är det torsdag (drygaste dagen i veckan) men har jag klarat alla andra torsdagar klarar jag denna med! Btw så va de sjukt fint väder idag skulle bara skippat blåsten så hade det varit ett riktigt vår väder. Så är man så glad för att solen är framme ja då ska ju någon komma och förstöra och säga att det ska snöa imorgon, vad är nu de?! Om vädret är så ut flippat nu undra då hur det kommer bli i framtiden. Nä nu ska jag fortsätta kolla på tv ses och hörs!


En fråga

Redan onsdag tiden bara spriiinger förbi. Idag är det skola 09.00-14.00 och sen efter skolan blir det center syd med pojken. Hoppas tiden går lika fort i skolan som den brukar göra när man är hemma. Tänkte gå ut med Ludde nu, föresten ser det ut att bli riktigt fint väder idag skönt!

Föresten har en fråga till er, vet någon någon bra hemsida där man kan hitta hängslebyxor/hängsleshorts till ett lagom pris? Hade vatt jätte snällt.

Till läsarna

Anonym om Kläder: snygg väska! finns den kvar i butik och vad går den på isåfall? :)

Svar: Tack! japp det tror jag den fanns även i svart. Den kosta 149:- inte så farligt, lagom.


Kläder


Detta kommer bli min festival look iår, soft!






Enkelt nu till våren


Facebook is still alive

Ja som alla trodde var det bara ett rykte att facebook skulle läggas ner. Jag menar vad hade dom kännat på de? dom känner ju miljontals kronor så varför lägga ner de? Det hade ju bara varit idiotiskt. Hur kan egentligen facebook va så populärt? Och hur kan det va så många som näst in till är helt "beroende" av facebook? det förstår inte jag. Vad kommer näst? Blir det något nästa? Vem vet :)

Såhär står de om man söker på google:
Den populära sajten Facebook riskerar att stängas eftersom en stämningsansökan lämnats in mot företaget i hemlandet USA. Mark Zuckerberg, Facebooks grundare, anklagas för att ha stulit idéer från Connect U, en liknande sajt.


Kläder


Halsduk - Carlings
Tröja - Gina
Jeans - Cubus
Skor - Skopunkten

Ballat ur

Helt sjukt! Söker man på tolvåkerskolan (den skolan jag gick 7,8,9an) kommer det massa artiklar upp.

Innan visste ingen vad tolvåker va för dom visste knappt vad Löddeköpinge var. Men nu vet hela Sverige vad tolvåkerskolan är och att den ligger i lilla Lödde. TUR jag inte går kvar på den skolan för jag hade aldrig pallat. Det har totalt ballat ur. När jag gick där i 9an tyckte jag det va många vikarier som hoppa in men vi hade kanske 4st. Dom som går i 9an nu har haft ungefär 70 lärar byten, hur fan är det möjligt? Är tolvåker verkligen så dåligt att ingen vill jobba där? Och dom kommer nog tvångsförvalta skolan och har för mig att det är första gången i sverige dom gör de. Och då är det illa!

Tacos

Hej blev ingen praktik som planerat. Idag är det riktigt fint väder så tänkte gå till en sån inhängnad som är vid mamma så kan jag släppa Ludde där så han får springa av sig för det behöver verkligen han. Längtar tills ikväll för jag och älsklingen ska äta tacos mums!

Är inte mina pojkar söta :)? Dom va trötta så dom somnade såhär. Älskar er

Föresten så kräkdes lilla Ludde idag en gång. Gillar inte alls när han gör de tycker det är obehagligt. Så nu igger han och sover invirad i täcket.

H&M



H&M får alltid in massa nya sakor. Är så himmla sugen på att beställa och det är ju långt ifrån dyrt också. Sitter man och tittar på internet och sen ut i affären så hittar man häldten av sakerna och man hittar ju absolut inte det man söker iheller. Men denna bekinin tyckte jag va snygg. Men jag testade den i affären fast då va den orange/rosa förstår ni vad jag menar? Och då såg de ut som en barn bekini med dom fransarna på överdelen men den va ju dock en färgad så dom syntes ju mer. Men hoppas dom har denna bekinin i affären måste testa den!

Help

Kom precis hem från skolan den va som jag trodde den skulle vara lite dryg plus vi har skrivit 4 sidor om näthandel boring. Men fick sluta tidigare så det va skönt. Igår kollade vi bio så jag missade solsidan, så har precis sett avsnittet på datan för jag ska inte missa ett enda! Nu hade jag faktist tänkt vila lite för jag känner mig helt död.

Föresten som jag sagt innan är min hjärna helt död på ideér så nu får gärna kommentera om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller göra.


Kläder



Stjal - cubus
Kofta - vila
Linne - gina
Jeans - cubus
Skor - scorett
Väska - h&m

Måndag

Godmorgon på er. Idag är det måndag och det innebär skola, hoppas den inte är lika dryg som den brukar vara. Hoppas denna veckan flyger förbi som alla andra veckor brukar göra. Hörs sen när jag kommit hem

saker jag köpte förra veckan

Sängdax

Godkväll alla där ute! Ikväll har jag och älsklingen inte gjort något utan bara legat i soffan med massa chips och läsk och fyfan va skönt det har varit att verkligen göra ingenting. Båda är trötta sen gårdagen och har nog aldrig längtat såhär mycke att få sova, men det blir ju inte bättre av att lägenheten snett ovanför har fest -.- Godnatt hörs imorgon hoppas ni har/haft en rolig lördag

Det blev en galen fredag

*gäsp* Hej på er! Det blev en ganska sjuk och sen kväll/natt igår. Det började med att en kille körde alla till Dagstorp (bonneställe) sen kom han och hämta mig och då körde vi och kidnappa Felicia och vidare till Hofterup för att kidnappa Martin. Sen hörde vi att det va bråk på dagstorp så vi körde dit men det verkade vara ganska lungt så vi körde igen. Och då blev de furulund hem till en annan Martin och där fick man säg ett par goda skratt haha. Sen skulle alla från dagstorp komma hem till Martin då för det skulle va efterfest där men nä icke ändrade planer. Istället försvinner alla, jahapp det va ju bara till att hämta Linus megafon och köra runt och leta men vi hittade inte dom så dom körde hem mig så jag somnade kanske vid 5-halv 6 på morgonen så det blev ganska sent. Men alla som va försvunna är på sin plats igen tur de! Det blev en galen fredag må jag säga fyfan.
Idag ska jag bara göra ingenting.


Väderknapp

Hej skåne! Hemkommen från skolan nu och det har varit en dryg dag idag 09.40-14.00 blä! Men det känns som man har fått mycket gjort iallefall så det är ju ett plus. Nu snackar alla om att facebook ska läggas ner den 15 mars dock tror jag inte det kommer läggas ner, bara sjukt om det gör de men vi får se. Har ni märkt så konstigt väder det är? Ena dagen plockar man fram solglasögonen och vår jackan sen nästa dag är de på med vinterjackan, vantar och mössa sen nästa dag får man leta fram paraplyet vad händer? Det är precis som om någon bara vill jävlas och har en knapp som dom trycker på. För imorse regnade och helt plötsligt från ingenstans börja de snöa? men det är inte kallt som tur är. Kan det inte bara bli sommar nu nån gång? Nä nu tänkte jag vila en stund hörs sen!


haha hittade denna bilden när jag sökte på paraply. Finns detta på riktigt? haha


Till läsarna

Anonym om Facebook stängs ner:
det kommer inte stängas ner. ett så stort företag som drar in så pass mycket pengar stängs inte ner helt utav vidare. det kanske säljs, men absolut inte stängs ner.

det är iallafall vad jag tror, att det endast är ett rykte. som allt annat :)

svar:
Jag tror också det är ett rykte. Hörde de när jag lyssnade på the voice så hoppas det inte stämmer. Vad ska man göra på haha ;)

Kläder


Skjorta - cubus
Linne - gina
Jeans - cubus
Skor - skopunkten

Facebook stängs ner

Hej! Precis kommit hem från skolan och ska snart bege mig igen till center syd för att handla ett puder. Kom hem om för att gå ut med Ludde och så först. Idag har jag tyckt dagen gått skit snabbt, tummen upp! Föresten har ni hört att dom ska lägga ner facebook?! Hörde de på tvn imorse och stannade upp haha, sjukt att man kan vara så "beroende" av facebook som man är och vad ska man göra om det stängs ner? Vet inte om det är sant eller ett löst rykte men såfall ska de stängas ner snart, vi får se hoppas inte.


snabb-bloggning

Slänger in ett snabbt inlägg. Har precis kollar på halv åtta hos mig, synd att det bara vara i en halvtimme. Aja imorgon är det onsdag redan tiden går så snabbt. Tänkte gå in och bada för min rygg dödar mig.. Hörs imorgon


Ge mig


Ipoo

Haha. Har ni sett den nya appen man kan ladda ner på mobilen? Ipoo heter den och det sägs att det ska va "facebook dödaren" haha. Laddar man ner denna appen så kan man logga in på den när man sitter och bajsar och då kan man ser hur många som bajsar var dom bajsar hur mycket bajs det är tillsammans hur mycket toalettpapper man slösar tillsammans osv sjuk jävla app haha.


Inte min dag

Ryggont+mensvärk är inte kul.. Varför skulle jag få mensen just idag när jag har så satans ont i ryggen? ååh. menmen man ska inte klaga man dör inte av det iallefall plus att det är sjukt fint väder så då blir man ännu gladare! Hoppas verkligen vädret håller sig såhär nu och sen bara puff så blir det sommar. Åh min hjärna är helt tom på ideer som man kan skriva om. Har ni något förslag så säg till!


han är min bästavän denna veckan


Längtar

Nu börjar man längta efter sommaren. Dels efter värme men också emmaboda. Vi ska till emmaboda i år igen det är en festival och detta årtet kommer det bli tusen gånger fetare än förra året för infected mushroom ska spela och det kommer bli awesome rent ut sagt, vi tänkte åkte till peace and love istället men i när vi fick veta att infected spelar så blir det helt klart emmaboda!


ja så här ser det ut när man ska hemåt haha


Kläder


Halsduk - Carlings
Tröja - Dressmann
Jeans - JC
Skor - Scorett

Crazy

hejsan! Idag är det måndag och skulle egentligen haft praktik men min rygg tar död på mig. Tänkte att jag kunde berätta vad som hänt i helgen.

Fredags- Vid 7 åkte vi in till malmö vi va ungefär 9 stycken vi körde go-cart. Första gången i mitt liv och fyfan va roligt det va! Så det måste göras om. Men i och med jag är ganska smal och liten så va dom stolarna i go-carten alldeles förstora så jag flö hej vilt varje gång man svängde så fick jag spänna som som fan därför har jag ont i min rygg och armar nu. Sen efter go-carten stack vi hem till thell och sen slutade hemma hos martin i furulund.
Lördags- Vi sov typ halva dagen haha sen på kvällen stack vi in till Lund för att käka på viggos och där har jag heller aldrig käkat men fyfan va gott!! Sen slutade kvällen hos martin.
Söndag- Vi slappade hela dagen sen åt jag och älskling pizza på kvällen.
Med andra ord blev helgen riktigt lyckad!

Idag ska jag bara vila så min rygg blir bättre. Hörs sen!


Kläder


Linne - Carlings
Jeans - JC
Skor - Scorett

Tomt

hej på er! igår blev det en riktigt galen och rolig kväll riktigt lyckad blev den! Nu imorse gick vi till sibylla för att möta Linus där och äta. Igår så passade mamma Ludde och hade han över natten och fyfan vad tomt det känndes utan honom här hemma, men som tur är han hemma nu. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men hoppas på något roligt!

fest

Hejhej på er allihopa! Snart blir det att slänga in tacogratängen i ugnen och sen bär det av på fest! hoppas ni får en rolig fredag för det tänker jag ha. Hörs!

Mobil-inlägg

Godmorgon vänner&ovänner hoppas allt är bra för det är ju trots allt fredag, äntligen! Idag blir de skola 09.00-12.30 kort dag, skönt! Ikväll vet jag inte vad som händer men det fixar sig alltid. Hörs sen!

Som hittat!

Hej på er! Idag har de varit full rulle så har inte hunnit blogga men nu är jag här. Idag va de skola som en helt vanlig dryg tisdag 09.40-14.30 sen hem och gå ut med Ludde sen hem till mamma för att sälja tre tröjor till Kristians lillasyster och sen sålde jag en väska i skolan så sammanlagt fick jag 300:- . Sen åkte jag till center syd med mamma klockan 6 för att köpa ett par ljusa jeans för endast 100:- på cubus. jeansen va de enda jag hade tänkt faktist men som vanligt får man alltid hem en massa andra saker haha. Sen om jag ska erkänna så va jag faktist på center syd igår också och köpte ett par skor och ett skärp och dom bilderna kommer senare för dom är på digitalkameran. Lägger upp bilderna från dagens köp nu för sen ska jag kila ska kolla på svenska maffia. Äntligen fredag imorgon yeeess!

jeansen och pilot spegelglas ögon från cubus sammanlagt 139:-


Tygskor från scorett, 100:- som hittat!


skal till mobilen, 99:-

ZzZzZzZZzzzZ

*gäsp* fyfan vad trött jag är men som tur blev det en kort dag i skolan. Sitter här framför datan och kollar på weekendresor och sista minuten resor så sugen man blir på att bara dra iväg och inte nog med de, de är ju skit billigt också. Aja nu tänkte jag vila och sen när mamma slutar ska jag till center syd med henne. Hörs sen!


Dödstrött

Godmorgon, vaknade för en stund sen men sover fortfarande? hmm.. Idag är jag verkligen dödstrött och vill bara ligga i sängen och inte gå upp. Men det går ju inte till så. Nu snart ska jag ge Ludde mat sen ut med honom sen bussen till skolan. Blir nog en kort dag idag 09.00-11.15 ungefär soft. Nä nu måste jag kila hörs sen!


Nybadad Ludde :)

Sover fortfarande

Hej på er hoppas att allt är bra de hade ju varit förjävligt om det inte va de :) Idag är de redan tisdag och jag gick upp klockan 06.00 och jag gick och sov typ till klockan 10 haha. Idag var de praktik och det var massor som skulle göras och jag har ungefär vikt 900 kartonger om inte fler så är helt slut i mina händer.

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag färgade håret? Här har ni resultatet

Kläder





tröja - Fått av min moster
Jeans - Gina

RSS 2.0