Helt Off ^^

Hej igen :)
har vatt iväg från datan litt, kollat lite tv läst lite engelska och så ..
sitter och lyssnar på Helt Off nu och gör inget speciellt, ska nog palla mig till köket
och hämta lite cola :$ skriver kanske senare eller så får det bli imorn efter jag kommit
hem från skolan :) ha de hooj


-.-


måndag

Tuddellluu ..
idag har det varit skola fast dock bara två lektioner.
nu måste jag läsa lite engelska för imorn ska vi skriva en uppsatts -.-
sen på fredag har va prov i religion .. suck ..
skriver senare hoooj :)

helgens festligheter


tummen upp för helgen

Hej!
helgen har varit riktigt bra, så tummen upp för de!
helgen tillbringades med vännerna så klart, My va med på fredag skojskoj, bra första kväll hon fick med oss hahah jajaaa ..
fredags- jag och vännerna åkte till Hofterup på lokafest, någon fyllde 20 där. det va roligt tills det spårade ur .. suck .. sen stack jag och tom o sov hemma hos krille.
lördagen- vaknade upp hemma hos krille halv 8 för jag skulle vara hemma 8 för jag och mamma skulle åka upp till småland för att hälsa på min bror. som jag har saknat honom :') , va skit skoj att träffa honom igen<3
sen va vi hemma vid halv 4 på lördag eftermiddagen, så jag va hemma käka, duscha tog de lungt osv. sen gick jag ner till sibylla vid 6 tiden för där sitter krille och tom och dejtar, sen kommer kasa och hämtar oss för vi ska till kävlinge till mange/tess och där flippade ur totalt HAHA! har inte skrattat så mycket på länge hahah, det va allt från att kasta saker på varandra till nakenheter till cp-dans hahaha! nä det va skoj, sen drog vi vidare till Hög på någon nattclub som skulle öppna, 18års gräns dock men kom in, där va inte spciellt kul så jag åkte hem, sen efter en stund åkte krille och tom där ifrån och åkte hem till krille, så tog min racer cykel och cykla dit .. fan vad jag alltid har kul med er ååååååhhhh ge mig ! :) bilder kommer senare :)


snart helg!

Hej!
nyss kommit innanför dörren vatt i skolan -.-
idag har jag nog inget arbete jag jag ska göra, men måste kolla på religionen har prov nästa vecka .. religion prov nästa vecka , sen nästa vecka igen har vi kemi&biologiprov döda mig!men som tur är så sätts betygen snart phuu .. känner mig ganska säker på mina betyg, sen kommer stora frågan gymnasie?!?!?! har inte ens haft tanken åt de hållet, funderat lite på barn och fritid men ska ej bli något skitt dagisfröken iallefall HA-HA ..
snart helg igen skönt, fredagen blir väl med vännerna och hitta på något skoj förhoppningsvis, sen ska jag och mamma åka tidigt på lördag morgon upp till småland för att hälsa på min bror, saknar honom :') <3 sen hemma på lördag eftermiddag igen.
nu ska jag kolla tv, hörs sen


sjukt barnprogram som kom med i tidningen, Carn Von Linné röker på i barnprogram!
hehe höjdare (y)


trötter

har precis skrivit klart ett litet arbete, så nu ska jag kolla film
finns på luren om det är något :)

tolvåker börja bli imba? haha

Hej!
har precis kommit hem från en lång dag i skolan, har fått mycket gjort idag iallefall medans my behöver mogna hehe ;$ ..
igår vad jag sjukt duktigt skrev hela mitt arbete här hemma som egentligen ska vara klart om typ två veckor, hade endå inget annat att göra så tänkte jag kan väl lika bra göra de :)
när vi skulle göra vår fysik uppgift så kom vår lärare in med laptops höhö imba oO ?.?
men dom sög så det va inget vidare .. så antingen gör jag arbetet här hemma eller i skolan på andra datorer.
nu ska jag bara ta de lungt lite så skriver väl senare hooj :)

GIIIIEEFF HEELLG DDIIIRRR!!!!1111







sjuka helger med vännerna .. ge mig helg


Falling behind


spexfotto!

utklädningsdagen på tolvåkerskolan
jag och my står längst upp till höger, my är stekare och jag va Josef Fritzel ;$


gaah ..

Hej!
nu har jag precis kommit hem från skolan, det har varit som vanligt men är
ovanligt trött oO har ganska mycket läxor/prov&uppsattser som ska va klara
innan betygen sätts, och dom sätts 11 december tror jag det va, så får lägga på
ett kol nu, som jag vet i nuläget har jag iallefall inga IG (Y) förra terminen hade jag
13 stycken, så en väning kan man säga jag har gjort :)

som indianerna skulle säga : jag skriver senare :]


filmdags

Hej!
idag är det slapesöndag, bara ta de lungt och kolla film osv ..
va på center syd en snabb sväng idag med mamma men handlade inget.
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på kvarteret skata och äta chips och dippa :$
skriver kanske senare Hooooj (:

fräckt!

Nu har olivia gjort sina dreadlocks, blev fräckt!<3

dreadlocks, imba!

Ohoj!
Inte hunnit blogga så mycket för jag har ett annat liv utan för datan ;$
menmen igår hade Krille lite folk hemma hos honom så det va rätt skoj, sen sov tom här.
Idag är det lördag och jag har varit med Tom och Krille typ hela dagen .. men jag är så
himmla trött så jag gick hem och ska bara ta de lungt för en gångs skull, träffa felicia&olivia
lite senare för olivia har gjort dreadslocks idag FRÄCKT! så ska de hur de blev osv
men nu ska jag bara luta mig tillbaka och lyssna på lite musik, skriver väl senare :]

goes brown

Hej!
idag va jag i skolan en lektion, sen mötte jag krille o rasse och åkte till bjärred sen till csyd för att köpa hårfärg till krilles tuppkam HA-HA .. sen him för att färga mys hår, så nu är hon inte längre blond mohaha
skriver senare hooooj :]


jag vet var jag står ..

Jag har haft svåra studer som har varit svårt att ta sig igenom, jag har haft bra stunder som bara har flygit iväg. Jag har alltid tatt hand om mig själv inprincip jag har alltid klarat mig på egen hand, men när allt bara säger stopp och man stannar på en ruta som är jävligt jobbig att ta sig ur ifrån så har jag klarat mig endå.
visa beundrar mig över allt jag gått igenom för jag har klarat de så bra som jag har gjort. och själv märker jag inte de på samma sätt. Jag har alltid haft "problem" oavsätt vad, jag har svårigheter i skolan tex, som innan när jag gick i sjuan eller ja gick och gick va mest hemma och samma visa i åttan .. höll på med en massa skit och va allmänt korkad, tänkte inte på vad som skulle hänt om jag fortsatt tänkte inget just då ..
Ångrar inget jag gjorde, låter konsitgt att jag inte ångrar de eftersom det va dumma saker. men hade jag aldrig gjort dom sakerna som jag gjorde hade jag aldrig tänkt om, jag hade aldrig fått veta hur det var och nu försöker jag hjälpa andra som har de svår och gör mitt bästa .. Som en av mina närmaste tjej kompisar som jag verkligen litar fullt ut på, henne har jag sagt till att ALDRIG göra samma sak som jag gjorde, hon ser upp till mig och ibörjan va de på fel sätt .. Hon såg mig bara hur jag va just då och inte hur jag verkligen är. Men jag hoppas hon ser mig nu att jag vill hjälpa henne att jag inte vill att hon faller ner i samma grop som jag gjorde för då hade jag blivit rent ut sagt förkrossad! Blev så glad när hon sa till mig att det är jag som har fått henne att inse att skolan är faktist en viktig sak som hon måste sköta, hur jobbigt det än är och hur drygt det kan vara så måste hon gå dit (ni som "känner" mig som läser detta tänker säkert, woot? hur kan hon säga så hon som skitit i skolan själv?) men då känner ni inte mig ska jag säga, då ser ni mig från de yttre!
Blev glad att höra av henne att det är jag som fått henne att inse dom viktiga saker i livet, att säga ja och nä, att skita i vad folk tycker om dig .. fast jag vet att jag har fått henne att inse de så känns det endå bättre att höra det från henne för jag blev helt rörd.
Och jag kan säga jag är inte "gunds änglabarn" men rätta val det gör jag och grupptryck kan jag stoppa lååååångt in där inte solen skiner *blink* ..
Sen tycker jag det är synd att kolla på folk som är så osäkra så dom måste se ut som alla andra, dom måste göra samma sak som alla andra, dom måste göra saker för att märka ut sig till max ..
det är typiskt en sån som verkligen borde tänka om för vem vill ha de så? är inte de mest jobbigt för en själv?
Sen vill jag bara säga att utan mina vänner&min mamma hade jag aldrig klarat av dagar som denna ..
Mina vänner har/haft samma problem som jag har haft och därför förstår dom sig på mig, dom stöttar mig vad som än har hänt och finns alltid där för mig .. Trots dom är 5 år äldre än mig tycker inte jag de något fel?
åldern är bara en siffra .. Jag menar är dom likadana som mig, gillar samma saker, har samma humör osv så är det äkta på något sätt, jag känner mig alltid trygg när jag är med dom och det hoppas jag dom vet .. 
Och min mamma, fyfan vad jag ser upp till henne! Kunde inte haft en bättra mamma är dig det ska jag säga dig, har du det jobbigt hjälper jag dig det vet du!
 

VÄNNER FAMILJ <3


HA-HA

Maria varför pratar du som tjuren ferdinand?




Everchanging

Hej!
ingen skola för min del idag för det har hänt en sak, (bara mina närmaste vänner vet)
ringde olivia igår när jag mådde som sämst och tro fan att hon får mig på bättre humör snabbt igen .. älskar dig .. tack för du finns Olivia!
idag har jag endå varit på plus sidan, vaknade vid elva käkade och lite sånt, sen körde jag och mamma runt till alla affärer som har skrivare  för jag behöver en sån, orkar inte skriva allt förhand längre :$ aldrig sagt att jag inte är lat? hihi
Nu tänkte jag äta BK mummmss, sen kommer tom&rasse hit sen ska vi nog hem till krille va de tänkt. föresten så va Tom och Linus med i en wallanderfilm idag, höhö som polska byggare ^^ fräckt! Dom senaste dagarna har jag verkligen insett vad sakna är, hur stor saknaden till en person är. och jag kan säga det känns förjävligt. (kommer med en text senare) men har mina vänner har min familj som stöttar mig så allt känns
plötsligt bättre men endå finns saknaden kvar i bakhuvudet..

Slog till med en Epson skrivare, liten och lätt!
ska inte ha så många knappar och avancerat skit, jag ska bara kunna skriva ut!

:)

Hej!
vaknade vid 9 tiden idag och jag börjar 9 i skolan, suuuck...
kände mig endå lite hängig och seg i kroppen, och ont i min vänstra arm oO
åt precis en vaniljbulle :$ ibalnd får man gotta sig.
har matte böckerna och fysik böckerna hemma så får väl ta och plugga lite
hur mycket det än tar emot.




Den skandal dokumentärserien Svenska Hollywoodfruar som gick på TV3 blev en riktig succé och slog publikrekord. Därför pågar nu en diskussion om att göra fler avsnitt med lyxfruarna Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter och sist men inte mist Anna Anka! Våren 2010 kommer förmodligen säsong två, aktuellt med en ny svensk Hollywoodfru. Ska bli kul att se hur fru Anka tacklar lite konkurrens om rampljuset! missa inte de!


Anna Anka, för bara någon vecka sedan var hon helt okänd och nu är hon ett hett samtalsämne runt om i Sverige.Hennes senaste utspel gäller Victoria Beckham och hon säger att Victoria är den största bitchen i Hollywood. Anna ska nyligen ha bevittnat hur Victoria stått och skrikit i en butik då hennes kreditkort inte fungerade

min stil

My own style, this is

the way I talk!

Quiksilver


Quiksilver kläder är något jag har massor av, gillar kläderna för dom är speciella och mycket färger!

Ripcurl




Ripcurl kläder påminner nästan som Quiksilver kläder, från tröja till tröja är dom speciella just därför jag gillar dom!

Lite smått&gott



Palestina stjal, snyggt till allt och gillar verkligen den. har den i svart&vit , blå&svar
och en med massa olika färger, tummen upp för den stjalen!


Baggy byxor, ååh vad jag gillar baggyjeans & baggymjukis .. känner mig så obekväm
i tighta jeans men visst kan jag andvända de, men gillar mer stora kläder


Som sagt gillar jag ovanliga och färgglada kläder, alla färgglada kläder tillsammans
blir en väldigt udda stil & det är just den stilan jag gillar. själv har jag köpt mig ett par
liknande skor som på bilden.


Personer som har stilen jag älskar


Lil mama, hon har den sköna hängiga "hiphop stilen"


Jessica alba, diggar henne. Bilden är tagen ur filmen hon va med i (Honey)
den e grymt bra.


Detta är ingen person jag vet något om, vill vara visa denna softa och sköna mjukisstil.


Detta är inga person jag vet något om, men vill bara visa stilen lite punk/hiphop.



seg måndag

Hej!
Har precis kommit hem från skolan, denna måndagen gick ovanligt snabbt tyckte jag.
Men det har inte hänt något spciellt, lika tråkig måndag .. Nu ska jag försöka läsa på
fysiken vi har till onsdag men vet inte vad jag ska läsa på riktigt så det blir lite svårt,
så haha får se hur det går med de.
eftersom jag har hört så mycket om vad jag har för kläder och vad jag gillar för kläder
och stilar osv, så tänkte jag göra en liten sån på bloggen, för att visa er.
men gör de lite senare :)


förlåt!

Hej!
förlåt att jag varit så dålig att uppdatera, men det blir så på helgerna kan ej hjälpas
för jag är aldrig hemma. thats life!
Fredag- hade lite folk hemma sen runt 10 halv 11 åkte alla till kävlinge på fest, sen sov tom&rasse hos mig.
Lördag- jag,tom,krille&rasse åkte till bjärred för tom och rasse skulle ta sprutan mot svininfluensan. sen vidare hem till rasse för han skulle stycka ett rådjur uussh, sen kom Sonny .. så jag krille och sonny åkte till lödde och fixa lite saker sen hem till mig sen hem till krille, satt där ett bra tag och bara tog de lungt, sen vidare till kävlinge på fest ..
Idag- vaknade hemma hos krille med tom rasse o krille stack hem och sen åkte till center syd med mamma handlade lite. helgen blev en lyckad helg som alltid :]
Föresten! fick två frågor angående dom tightsen jag köpt som jag lagt ut bild på, tänkte svara på dom här:)
kan du inte visa hur tightsen ser ut när man har dom på sig? :)
svar: om jag fottar tightsen när jag har dom på mig, ser man nästan inte mönsterna, dom sitter som vanliga tights bara att dessa har
en annan kvalité, inte den tyg kvalitén utan mer hmm hur ska man säga de, töjbara? glansigare? ja :)

dom tightsen är från gina va?
svar: yes det är dom :)


här styckar rasse rådjuret :|


mums

nu ska jag äta donkan mMm


pluggpluggplugg

hejhejhallå!
idag har jag bara varit i skolan, har inte hänt så mycket..
sen efter skolan pratade jag med en tjej från socialen av olika skäl.
men hinner ej blogga så mycket idag för jag har prov imorn och måste
plugga och det är inte lite iheller oO skriver senare om jag hinner annars
skriver jag imorn :] ha de hooooj

Föresten har en liten sak att tillägga, hört av folk varför jag umgås med dom som är
så mycket äldre än mig, bara killar, andvänder baggykläder "killkläder" blablabla...
jag har aldrig fungerat bra med tjejer för tjejer har en annan stil och en annan sida
att se på saker och den sidan har inte jag, tjejer kan gå runt och sura upp till en månad
om inte mer av en sak som inte ens e sant, snackat massa skit hit och dit ja gud vet allt.
killar är mer rakt på sak, smäller de så smäller de what ever? det är därför jag nästan
alltid umgås med killar för jag är exakt likadan själv och det har jag alltid varit, men
vist vissa tjejer passar jag ihop med, men det är dom som är likadana annars funkar det
ej. och varför jag umgås med dom som är äldre kan jag ej svara på riktigt det har bara
blivit så .. och mina baggy kläder det ska jag säga er jag kastar inte dom för allt i världen, sån är jag? jag lever inte för att sticka ut, jag sticker ut för jag lever!
hur kul är de att se exakt likadan ut som alla andra? inget jag uppskattar precis därför
ni kanske lägger märke till mig, för jag inte ser ut som alla andra. fock it!


helt död

åååh helt död! giieef jobb dirr!
har typ tre läxor och dom är inte små iheller (fysik,engelska,geografi)
och det är ju inte dom ämnena jag älskar direkt iheller .. suck ..
menmen bara till att bita i de sura äpplet som man säger HAHA
nu är de slut på läxläsandet för min del o ska bara slappa vid tvn/datan

det är som rena kinesiska för mig oO


sankta lucia!

Hej!
har precis kommit hem från skolan, hinner ej skriva mer just nu
för jag har en jävla massa läxor att göra, skriver senare :)


ett stort nej!

åååh blir så irriterad på lärarna, vi har haft över många lärare på en termin
och jag tycker det är fel att dom ska kunna sätta betyg på en elev som dom inte
känner, dom vet inte om dom har svårigheter osv.
jag har alltid haft G i alla kärnämnen så kommer vår engelsklärare och säger att
jag kanske inte uppnår målen, jag menar snälla? hur länge har vi haft dig.. du känner ej mig? och som alla vet har jag svårigheter iskolan bara för de tycker jag inte man ska få ig?
DAGENS NEJ GÅR TILL- BETYGET,  ICKE GODKÄNT (IG)


ja då va de dags ..

Hej & hå!
klockan är 10 över 4 och jag har precis kommit hem från center syd.
va först i skolan såklart, inte hänt något speciellt lika tråkigt som vanligt
och alla tjatar om att välja gymnasie men vafan orkar inte tänka på de ens ..
har fullt upp med annat.
aja efter skolan kom mamma och hämta mig och vi åkte till center syd handlade
en mössa och ett par tights bara :) skriver väl senare igen, är det något ni vill
veta eller något jag ska skriva om så bara säg till
(:

en vanlig grå mössa & ett par svarta tights.

tightsen är mönstrade.


:$


18 år!

Grattis till Tess som blir 18 år idag :]
hoppas du får en över skön födelsedag


zZzZz sleden

Hej!
idag va de att gå upp klockan 08.00 gaaah ..
sjukt sleden pga helgens upplevelser HAHA, menmen jag palla mig upp drog på mig myssa och mjukiskläder och gick till skolan. inte hänt något speciellt i skolan mer än att jag gick efter lunch, så jävla förstörd är jag sleden och hängig ja gud vet allt.
nu tänkte jag att jag skulle ta mig en tupplur så brb, skriver senare
Hooooj


vänner

Man kan inget mer än att älska sina vänner, detta meddelandet fick vi av Carl Sköldback
för ni som inte vet kallas jag shetan

Jag måste lämna er nu, och jag måste erkänna. Jag har aldrig gillat er, jag har helt enkelt inte vågat säga emot, ni var ju så mycket äldre, klokare, starkare. Nu ska jag lägga om helt jag ska bli fri, carl Sköldbacks sjuttonåriga dröm.
Jag kan nu äntligen ta mig ur min nio månader långa mardröm, med sex, alkohol, droger, slagsmål, misshandel, mordförsök och homosexualitet. Ha! Ni tror säkert att jag var era riktiga vänner, där trodde ni fantamig fel. Jag ska leva som kung över dessa, barbarer, som äter sniglar, dricker bögavann.

Linus, din tjocke jävel, det var du som drog mig in i allt detta, hoppas du är nöjd, du har förstört mitt liv.

Kristian, du har dragit mig till ett liv i hat, du har nästan dödat mig, du borde ha gjort det, för nästa gång vi ses.

Tom, fan vad snygg du år. Du gör att jag känner mig så himla dålig. Focking.

Rasmus, din sjuke fan, jag ska aldrig släppa flaskan, jag ska aldrig gifta mig.

Tysken, det finns inga ord, fy fan, din alkoliserade jävel, vi är så mycket mer än blodsbröder, vi är jägerbröder.

Jacob, hade du varit en man, hade jag varit kär i dig.

Sonny, din jävla toffel, det blir bara värre och värre, du är säkert gift, och har barn när jag kommer hem.

Shetan, haha, fan vad full du var i fredags.


Jag hatar er alla så mycket, och hoppas ni har det lika jävligt som vanligt.
Ensamma faller vi. C18


Dead by april - carry me


I am still alone turned into stone
Where did you go?
What did you find?
where did all this come to an end?

hej & håå

Hej!
som sagt jag är dålig på att uppdatera på helgerna och det kan jag faktist
inte ändra på så så är det.
men som sagt på fredagen va de fest hemma hos kalle o det blev lite mycket
skämms som fan över det jag gjorde men tack till er som fanns där när jag behövde de<3
dvs, DÖD ÅT FREDAGEN!
lördagsmorgonen kan jag inte säga va den mysigaste direkt haha jag och krille stack o käkade sen kom tom så va vi hemma hos krille, sen skulle dom på 20års fest och det va bjudefest så jag stack hem sen ungefär vid klockan halv 12 kom krille & tom och mötte mig sen gick vi hem till singel-lyan och där kom en massa folk. efter de bar det av till gamla goá Hofterup, fest där i början va den ju lyckad eller vad man ska kalla de sen blev de crazy mohaha ..  sen stack jag,krille,tom,linus&martin till lödde för att slå oss till ro hemma hos krille. Krille och Tom somnade snabbt (mesar) så jag,linus och martin hade skoj på natten haha! sen samma visa idag vakna,sibylla,fetton osv hehe .. men tack för en lyckad helg med massa galenskap, sexuellt bli slagna, tappa tidsuppfattningen, äta snabb-mat och göra bort sig!


död åt gårdagen!

Hej!
igår va den sjukaste dagen jag har varit med om, tänker inte skriva vad som hände haha
men DÖD ÅT GÅRDAGEN!!
föresten så har jag klippt mig så här kommer lite bilder :)



som ni ser har jag klippt mig kortkort, va trött på mitt långa hår, blev faktist jävligt nöjd

oO


min första och sista diss någonsin!
just nu har jag så tråkigt så jag hade faktist tid till detta, men aldrig igen!
Till min diss .. Att bara ta sig tid att göra hissar och dissar om och om igen
är verkligen en diss! att verkligen sitta vid datan 24/7 och behandla sin blogg som
om det vore sitt eget barn, jag menar snälla har ni inget bättre för er? haha
så att göra hissar och dissar är verkligen den största dissen någonsin..
därför jag aldrig mer ska göra några hissar och dissar, och min blogg är ju inte i
världsklass DÄRÖFR ATT jag har lite annat att göra :)


cutcutcut

Hej!
har precis kommit hem från en väldigt utflippad dag i skolan HAHA!
gjort klart några arbeten i skolan känner mig duktig .. men dock har jag
lite skriv uppgifter kvar jag måste jävlas med. Föresten vi fick tillbaka vårt
biologiprov idag och jag fick G (Y) G låg på 20p jag fick hela 28 poäng :$
Det va också jätte många som tog sprutan mot svininfluensan, dumt gjort!
jag tog ej den för jag INTE vill bli sjuk :]
idag händer det nog inte så värst mycket, men imorgon klockan 2 DÅ JÄVLAR!
vad det är som händer då får ni veta senare, nu ska jag palla mig upp ur sängen
gå till köket och hämta en cocacola seeyaah

Hittade ingen bild, så jag tänkte varför inte lägga ut en bild på mina vänner :]
http://sendables.jibjab.com/view/XM4tKvC394ZsnSwR
länken till bilden ..


hejhejhallåsnön!

Hej!
har precis kommit hem från skolan och försöker skriva så gott jag kan men
svårt med naglarna hehe men jag lär väl mig.
har nog inte hänt så mycket i skolan iallefall inte mer än vanligt, eller jo vi va på
vår första träning inför lucia HAHA! jag vill va stjärngosse:$ får inte tjejer va de?!
menmen nu blir det att ta de lungt framför tvn/datan o sen en massa lek :$
och föresten SNÖADE idag :]
skriver lite senare Hooooj

min älsklingsolivia på bilden, man kan inget mer än att digga tuppkamen (Y)<3


äntligen klar!

jag fick ett ryck idag att jag vill "förnya" fixa mina naglar hmmm ..
själv tyckte jag inte mina va fina alls men brydde mig inte så mycket .. tills ..
jag fick för mig att fixa dom, endå inget bättre för mig :$
så här kommer lite bilder

sakerna jag behövde

fina kan jag inte säg dom va

bortbortbort med de fula nagelacket

FÄRDIG! mjalouw

naglar

just nu håller jag på att fixa mina naglar, resultatet kommer om en stund :]

anna linnea ljung

Anna Linnea Ljung
Jag föddes 940111 alltså elfte Januari 1994 i Lund.
Min storebror,mamma och pappa va där och såg när jag kom till världen.
Jag var inte så liten som alla andra bebisar för jag va född försent, Med kolsvart hår
Och ett tjockt litet ansikte. Dagarna gick och dagen kom då det va alla hjärtans dag
alltså den 14 Februari det va den dagen jag skrattade och log ordentligt för första gången.
Första ordet jag sa va Mamma det är nog det vanligaste som alla bebisar lär sig först men alla
Hade vi ju konstiga smeknamn på olika saker när vi va små, tex som mig jag sa ”Hofin” till ketchup haha. Jag blev större och större och vi skulle flytta från Kävlinge till Löddeköpinge.
Vi bodde i Löddeköpinge i ca 1 år och då va jag kanske 3 år, sen bestämde sig mamma och pappa att bygga ett hus i Hofterup så det gjorde vi, det blev ett gigantiskt hus. Men sen kom dagen då mamma och pappa skulle skilja sig, tråkigt kunde jag inte säga att det var för dom bråkade hela tiden så jag tyckte bara det va skönt, dock flyttade mamma bara till ett annat kvarter i Hofterup så det va inte så långt ifrån varandra vilket var bra. Sen kom dagen då jag skulle börja i förskolan kommer ihåg hur pirrigt och nervöst jag tyckte det skulle bli. Men det gick bra jag gick i A1 på Skönadalskolan. Sen gick året och vipps gick jag i 6an klassen hette fortfarandra A1 men 4-6 A1. jag fick massor av kompisar på Skönadalskolan som jag tyckte om, men dom var ett år äldre än mig så när dom slutade 6an och skulle börja i 7an vilket innebärde ny skola så tappade vi kontakten.
Men sen va de äntligen min tur att börja i 7an på Tolvåkerskolan i Löddeköpinge, jag bodde fortfarande i Hofterup så fick ta skolbuss där ifrån till Löddeköpinge varje morgon, första skoldagen är väl lika för alla pirrigt och nervöst men det gick bra för jag kände så många redan, kom i klassen 7F och den va bara så underbar, hade massor av kompisar. Men klassen var för stökig så det va mer än hälften som byta klass, och i med att vi va så få kvar i 7F så splittrades den, och jag hamlade i 8B, där hade jag också kompisar, 8tan för mig va som ett stort frågetecken, jag sket ofta i skolan och gjorde massa dumt som jag verkligen ångrar nu!
Hade en bästa vän som va som en lillasyster men saker förändras och vi gled isär.
Nu går jag andra terminen i 9an och inte i 9B utan i 9A, fortfarande samma klass fast ändrat bokstav. Som ni märker jag mina klasser haft otur jag har gått i 3 olika klasser drygt ..
9an är det mycket läxor osv och jag försöker klara av dom så gått det går, dom jag umgås med mest i skolan är nog Olivia,Felicia och My umgås ju med fler men dom är nog dom jag umgås mest med.
På fritiden umgås jag också med kompisar, jag har nästan aldrig fungerat ihop med tjejer för ja ni vet hur tjejer kan vara, snackar skit hit och dit, kan gå och sura i flera veckor, förstorar upp en liten sak som sedan blir gigantisk, det hatar jag för jag har aldrig bettet mig så därför jag inte passar ihop med tjejer, därför jag nästan alltid umgås med killar för där går dom rakt på sak inget skit snack utan allt är glasklart, en för alla alla för en! Umgås nästan alltid med dom som är äldre än mig själv, vet inte varför det har bara blivit så.jag har som bästa vännerna man kan tänka sig, tro mig!


burlöv/nova

Hej!
somnade ganska tidigt igår kväll för jag va svin trött, vaknade vid halv 1-1 idag, drog på mig mjukisbyxor och tjocktröja sen stack jag och mamma till Burlövcenter och jag hittade några tröjor osv, sen tröttnade vi på de och åkte till Nova istället och där hittade jag också tröjor som jag handlade blev nöjd. Sen nu ligger jag här i sängen .. ska nog snart hoppa in i duschen. finns på luren om det är något :) Hoooj


hardcore

Tuddeelluu ..
Hinner inte blogga så mycket på helgerna för jag är
nästan aldrig hemma, är alltid med mina kompisar
och sover borta nästan alltid därför jag inte hinner
blogga så värst mycket på helgerna, bättre på vardagarna(Y)
menmen, igår va jag och vännerna hemma hos krille
och umgicks sen vid ett åkte alla till shell och sen vidare
till kalle och där bara sjukade ur helt, Tog lite bilder igår
men lite suddiga men det får ni leva med, skriver nog senare
hooooj :]

hos krille när Tom,Rasse och Krille badar

Kasa bankade en spik rakt igenom skinnet mellan fingrarna

tillslut tog han en piercing igenom

jag älskar mina vänner fast som är sjuka i huvudet :]


RSS 2.0