Bilder






Har också färgat mitt hår som jag glömmt berätta. Bilden till vänster va som jag hade de innan och bilden till höger är min nuvarande hårfärg :)

Jr eric - jag vet

tjenafan! Igår hade kalle folk hemma så vi stack ditt och grilla osv .. som rubriken lyder Jr eric-jag vet. Det är en låt som jag bukstavligen lyssnar sönder på just nu sjukt härlig!

Vet du lämnar oss igen. Har gått igenom det en gång innan så det ska väl gå lättare nu. Men det känns skönt att du inte är så långt bort från oss.

Jag vet att jag har min familj att tacka, ni har alltid stått för mig när ingen annan ville fatta
Jag vet det, att jag har er att tacka, den här låten tillägnar jag min mamma och min pappa
Jag vet att jag har min familj att tacka men även min bror om jag behöva snacka

Helt ok!

hejhej. Igår va jag på bio med älskling kalle och astrid och såg den nta robin hood ..hmm.. den var sådär bra, dvs helt ok! men hade förväntat mig mer dock. menmen sen tog jag och älskling bussen hem så va vi väl hemma vid ett kanske så somnade vi direkt. Idag jobbar han och kalle hos en av kalles kompisar och lägger plattor där sen blir det fest ikv :) skriver mer sen för nu ska jag äta och hoppa in i duschen

bio & party

Helgen är dvs helt bokad åhyes! Imorn (fredag) blir det bio med älskling,kalle&Astrid (kalles flicka) och då blir det den nya Robin Hood. Sen på lördag partypartyparty!

Han som spelar Robin Hood, är även han som har spelat med i gladiator och den filmen är värd att se!

usch

Måste bara dela med mig av en sak och det är den andra "stilen" av converse skor, och det är den med den tjocka sulan. Asså jag är jätte ledsen men jag tycker dom är så fula så det inte är sant. Eller om dom sitter på rätt person och om dom har något snyggt till så kan det se ok ut. men annars är det papperskorgen som gäller för den modellen.

bläbläblä .. ankskor?

Har alltid gillat den modellen på converse som jag köpte mer "street" stilen.

Dagens klipp

Tjoho nu är jag hem kommen från skolan. idag vaknade jag helt klar vaken klockan 20 i 8 mysko, men det va nog bara för min tandvärk har gått över, så jävla bra! Föresten igår tyckte jag att jag gjorde klippet. Jag och mamma gick en sväng på center syd för jag hade fått för mig att jag var tvungen att ha en ljusblå tunika, ja fråga mig inte varför. Hittade en ljus blå och en till. Sen gick vi förbi scorett och där ser jag att det står med stora röda bukstäver : UTFÖRSÄLJNING!! ALLT SKA BORT!! UPP TILL 50%!! så jag och mamma gick in, inte för att jag behöver skor men var endå tvungen. och där stod dom, ett par röda converse skor, ett par och det var i min storlek så vafan jag köpte såklart dom :) dom kostade egentligen 699:- och det tänker jag inte köpa ett par skor för så tur dom va på utförsäljning :) så det blev lyckade köp igår. tror jag och mamma ska dit idag igen för jag måste handla några enfärgade linnen.

tunikor från Gina

Röda converse från scorett

Jag är befriad!

yeeeeeeeees jag är befriad från min onda tandvärk, vaknade imorse och kände att det va borta, sjukt skön känsla! Nu ska jag snart dratta till skolan skriver mer när jag kommer hem :)

Köpa lur?

NÅGON SOM VILL KÖPA LUR?
En Samsung S5230
Allt fungerar som det ska. Plastet på displayen är forfarande kvar. Har aldrig haft några problem med mobilen utan den har alltid fungerat.

INFO:
Modell: Samsung S5230
Kamera: Ja
Videokamera: Ja
Hur många mega pixlar: 3.2
touch: Ja
Mp3: Ja
sök för mer info.

TILLBEHÖR:
Hörlurar
Laddare
Sladd till datorn
Orginalförpackning
Kvitto
Två "silikon" skal, svart och rosa

PRIS:
1200:- eller om någon lägger högre bud.
Hör av er till mig om ni är intresserade


Fråga

Många som frågat och undrat om min tatuering hur det har gått med den. Kul att ni frågar! Det har gått hur bra som helst med den, den har läkt jätte fint och det blev inga ruvor eller att hunden "flagna" av utan den har hållt sig i fint skick tack och lov. Det var nog bara för jag var så noga att smörja in den 3 ggr per dag som hon sa att man skulle göra. Jag har alltid varit noga när det gäller bla piercingar har piercing i öron vanliga och en töjning, tungan och i läppen. nu rengör jag ju inte dom för jag har haft alla piercingar i ca 2 år men i början var jag väldigt noga att skölja munnen för tung piercingen och läppen och tvätta runt om läppen osv. Släger upp en bild på tatueringen för er som va nyfikna :]

aj aj aj

hej på er! Idag blev det ingen skola för mig för jag har sån fruktansvärd tandvärk så det är helt galet. kan knappt tugga och jag vägrar gå till tandläkaren usch! så får ta ipren och se om det går över. Jag vaknade till och med på natten att jag hade så jäkla ont i två av mina tänder och det är illa. Så får se om det går över, hoppas på de.

tv

efter mycket hemkunskpspluggande blir det att luta sig tillbaka och kolla på ugly betty

Här får ni senaste infot om mig!

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? två
Vad tycker du om kärlek? underbart
När kramade du någon sist? Inatt och imorse
Saknar du någon speciell person? ja min pojke som är på jobbet :(
Har du svårt för att bli kär? ja rätt så 
Är du singel? nej
När fick du senast en komplimang? Idag av my haha 
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: ja när jag opererade mitt knä
Hånglat med nån riktigt ful: ja hahahaha
Hånglat med fler än 50 pers: räknar ej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? mm 
Gjort något riktigt dumt? ja
Gjort något du verkligen ångrar? nja 
Åkt ambulans?
 nej
Gjort nåt olagligt? mjo ja
Fått din mamma att gråta? mm tyvärr 
Slagit ner någon? ja
Skämts över dina föräldrar? nej inte ett dugg
Sagt jag älskar dig och menat det? ja!
Tar du droger? nej.
Dricker du? på fest
Vilka kläder sover du i? inga eller trosor 
Vad hatar du verkligen? att jag har tandvärk just nu hehe
Varit kär? Ja är nu. 
Är du ensam nu? ja eller bror är hemma
Vill du gifta dig? aa
Vill du ha barn? yepp
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Kristian
Såg dig gråta? -
Fick dig att gråta?  -
Du delade en dricka med? -
Du gick på bio med? Kristian
Skällde på dig? -
Sa någonting till dig och vad var det? mamma sa - har han kommit?
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? nej
Kramat någon? jaa 
Pussat någon? ja 
Köpt någonting? ja i cafeterian  på skolan 
Sjungit? har jag säkert
Saknat någon? jaa
JAG HAR:
Digitalkamera? yes
Systemkamera? yes
Telefon på rummet? ja min mobil ha-ha?
Egen dator? yes  
Könssjukdom? nej
Bra kompisar? JA!

gottegris

Älsklingen hade köpt en jätte stor klubba till mig när han va på den båten, tur jag älskar godis :$

Linnea Ljung


Äntligen!

Äntligen är pojken hemma som jag har saknat honom. menmen segt att komma upp imorse iallefall och har varit halv döendes hela dagen hehe. Nu är det inte långt kvar i skolan skönt! skulle egentligen övningsköra igår med det sket sig för jag va alldeles för trött och ur kontroll haha så jag och mamma körde till center syd. fyfan vad center syd har blivit tråkigt :O Men hittade två småsaker iallefall och dom tänkte jag slänga in bild på.

armband

klämma till håret

4 månader

Igår va det den 22andre och de betyder att jag har jag haft min älskling i 4 månader :$
du är mitt allt Kristian Rusthoi <3


Btw, så kommer han hem idag och jag har saknat han så grymt mycket kom hem nunununu


jag vill ha röv, RÖV!

hejhej! Igår va det en lyckad kväll! jag och mamma åkte till kävlinge för att hämta linus och en som hette padde (?) sen körde vi till lund för vi skulle fira tysken som hade fyllt 21 så det skulle vi göra i hans kolonistuga. så vi mötte kalle,martin,kasa&pontus vid en grill sen gick vi dit. sen bara ramlade in folk hela tiden, alla va på gott humör och vädret va på topp så det va lyckat! det va sjukt trevligt. så satt vi där till klockan halv 11 och bara hade jävligt skoj. Sen bar det av till lundakarnevalen och där bara sjukade ur HA-HA !!! vi gick en jävla bra bit i lund och alla vi sjöng i kör till " jag vill ha röv, röv!" hahahaha! sen blev det lite förmycket så jag tyckte det va dags att avrunda att gå till BK med olivia och käkade sen tåget till dösjebro där mamma kom och hämta mig och tågresan va ju minst lika sjuk som hela kvällen HA-HA! tog fotto med min gamla mobil som jag använder nu men gick inte att ladda in bilderna ^o) så ska försöka senare.

tyckte denna bilden blev helt härlig :]

^.^

hejhopp! har precis vaknat och det kändes verkligen skumt att somna och vakna i min egen säng hehe. Igår va det songcontest på skolan så jag,my,martin&tysken stack dit och kolla. vissa va verkligen bra och andra var urkassa menmen. Idag är det lördag och det innebär att det blir lund idag med gänget. Men nu ska jag eda skriver mer sen sseeyaah

<3

ett minus med denna helgen är att älsklingen kommer att vara ifrån mig .. Han ska upp till sina kusiner idag (fredag) sen träffa sina storasyskon och sin pappa på lördag sen kommer han hem på söndag. Kommer sakna han


jag ska skrika mig hes och vara full&galen

Tjoho! gottis humör idag för det är fredag yyyeeaah! songcontest idag på tolvåkerskolan klockan 7 så man får ju glida dit och kolla in när alla sjunger ha-ha .. Sitter och lyssnar på Hultsfredsfestivalen med Björn rosenström tummen upp! Imorn är det lördag och då blir det att fira tysken som fyllt 21 med hela gänget sen vidare till lundakarnevalen nååiicc!

mums

Blev sugen på pannkakor

Ingredienser:

  • 2,5 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk saltt
  • 6 dl mjölkk
  • 3 st äggg
  • ca 50 g smörr

zZzZzZzZ Zleden

hejhej! idag är det torsdag och man är på bra humör för man vet att det är fredag imorn, det innebär songcontest på skolan och sen kanske vidare in till lund vem vet. Garanterat lund med gänget på lördag iallefall, men först fira tysken för han fyllt 21 skojskoj! Är helt slut i hela kroppen idag vet inte varför, svin jobbigt! menmen nu ska jag hoppa in i duschen sen hem till pojken. hörs.

DK

Nu kommer bilderna in sen jag och älsklingen va i Danmark :]


Karusellen ovan var vår favorit

Älsklingen tjatade så mycket om att åka denna så fick väl göra de. FYFAN! haha

Den bangade jag :$ så han fick åka den själv hihi
Vi fasnade i spelhallen. söt han är :)
Sen blev vi sugna på glass


Har bara bilder sen vi va på tivoli men hela helgen med älsklingen va super! Åt god mat på restaurang och gick på ströget och besökte chriss m.m så det va kul. Älskar dig Kristian Rusthoi <3

förra veckans köp


Hörlurar till ipoden
Vanliga tygskor

back in Sweden!

tjosan! nu är jag och älsklingen hemma igen från Danmark. Hela helgen har varit super mysig och bilder kommer in imorn förhoppningsvis. Jag är helt slut idag från allt tåg och buss resande hit och dit, så tog mig ett bad och det va riktigt skönt! Snart kommer älsklingen hem han är och tränar så det ska bli mys att bara somna tidigt idag. Imorn är det skola och bara tanken tar död på mig, men nu är det inte många skol dagar kvar så jag ser det från den ljusa sidan. Nu ska jag bara luta mig tillbaka och kolla på tv. Skriver och lägger in bilder imorn. Ha det sålänge!

Hundvakt

Tjoho! Sitter hemma hos pojken och passar kim(krilles bror) och michelles hund, och jag är så jävla trött så deckar snart hehe. Imorn och på fredag är man ledig skönt! så det blir en lång helg. Sen på lördag åker jag och älsklingen, längtar! Föresten så kom min klänning idag som jag beställde från H&M som jag ska ha på skolavslutningen och på allas studenter man ska gå på iår. Allt som man brukar beställa från internet brukar sitta uselt eller fel färg eller något sånt. Men denna va helt perfekt! Skriver mer imorn hoj!

seg framför tvn


Kikar på Ugly Betty på kanal 5


trött

Orkar verkligen inte blogga idag har ett EU arbete som väntar mig suck ..
Men det sköna är att det är bara imorn vi går denna veckan i skolan sen är vi lediga torsdag fredag sen ska jag och älskling till danmark :)

Svenska Hollywoodfruar: Närgånget

Som ni ser på rubriken så kommer det ett program på 3an klockan nio som heter Svenska Hollywoodfruar: Närgånget, det är inte som dom andra avsnitten utan nu som jag har förstått det ska alla Svenska Hollywoodfruar sitta i en soffa ett helt program, låter inte särsklit skoj men det kommer nog bli mycket tjaffs och sådan och det är skoj däremot! Så får se hur det slutar hehe. Missa inte de!

VG! scooorreee

Tjosan i trosan oO har nyss kommit hem från skolan och nu sitter jag här, great!
Har lovat att lägga in bilder men får göra de imorn för jag har precis lagt upp alla bilder på facebookoch bilddagboken så orkar inte lägga in alla igen -.- så det fårbli imorn. Föresten så gjorde jag och My muntliga nationella i matte idag VG focking nåic! Nu är det inte långt kvar i skolan, skönt! Har faktist redan beställt klänning till avslutningen. Hmm klänning tänker ni då kanske, ja ni läste rätt jag ska ha klänning men det är ingen vanlig klänning. Bilder på den kommer in senare när jag fått hem den :] Tänkte även använda den till studenterna jag ska gå på. Nu ska jag ut och ta ett bloss. Seeyaah

Bild från valborg där kvällen tillbringades hos Rasmus i bjärred

Olivia hela dagen <3

Hej och ho nu är det redan lördag. Igår va det Olivia som gällde hela dagen och fyfan var kul vi hade haha. Har man inget att göra är det lika bra att köra sten hårt inte sant ;) Bilder från fredagskvällen kommer in senare lovar! För jag är hemma hos pojken nu tog med mig kameran för jag tänkte lägga in bilderna men jag glömde sladden till kameran för att kunna föra över dom till datan ha-ha! Som sagt idag är det lördag och är sjukt sleden sen igår men förmodligen blir det partaj endå.
Skriver senare seeyaah

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Tjoho sitter hamma hos pojken min och kollar på unga mödrar på kanal 5. Det är flickor i min ålder som har blivit mamma dvs ganska tidigt för de. Klart alla längtar nog tills dom får barn iallefall jag. Och varje gång jag ser en liten bebis så smälter jag blir helt mesig. Varje gång jag kollar på detta programet eller ett liknande program som brukar gå på MTV så vill jag ha mitt eget barn nu nu nu! men hela min framtid och skola hade krossats så får väl vänta några år hehe.

Bokat!

Tjohej! Torsdag idag och det är skönt att veta för då är det snart helg wiiee! Som ni läste i mina förra inlägg så ville jag och pojken på den "miniresan" i Danmark, och den blev bokad igår! Datum 15,16,17onde denna månaden kommer vi vara iväg. Längtar kommer bli mys och så klart följer kameran med :) Har väl inget mer vettigt att säga men tänkte slänga in en bild.

hoppas på fest

Mår lite bättre nu så tror jag kan gå till skolan imorn. Har ganska mycket i skolan nu så det är det också som kan få mig att ha ont i magen (dvs stressad) menmen.. Till helgen hoppas jag på fest fest fest och det ska fan bli av också. Nä nu börjar snart andra avenyn så det ska jag och pojken mysa till fast han hatar programet, men skit i de hehe. ha det sålänge!

"Miniresa"

Älsklingen är ledig en vecka om nån vecka och då tänkte vi hitta på något roligt. Först va de en weekend resa till London men alla resor har blivit så jävla dyra, så tror ej det blir av. Så berättade mamma att man fick en "miniresa" till danmark där man fick liksom ett slags paket och det innehöll Tivoli inträde, övernattning på hotell två dagar, Mat på tivolit & frukust på hotellet för endast 1095 kr ungefär och det är faktist jävligt billigt, så vi ska nog göra de så får ta ledigt från skolan. Längtar så jag nästan dör! Kommer bli mysigt.
jag älskar dig Kristian Rusthoi <3


Sjukling

Hejhej! har inte blivit så mycket bloggande för min del för jag har mycket i skolan och jag har varit förkyld så har ej haft orken. Så nu får jag bättra mig! Kan berätta lite kort om valborg för dom som vill veta, åkte till Bjärred och träffade kalle,kasa&älskling så gick vi in på centrum för att handla något vi skulle grilla hemma hos rasmus. Sen gick vi hem till rasmus där det redan va lite folk, vi grillade vid 6 tiden och det bara trillar in mer och mer folk i party tältet, maten blev jätte god! sen var det fullt i tältet helt plötsligt och det pumpades bra musik. Det jag försöker säga är att kvällen blev lyckad :) Sen på lördagen va jag och pojken bara hemma och glodde på film hela kvällen med en massa gottis, mys!


RSS 2.0