Mobil-bloggning

Imorn blir det fika och shoppa med farmor och min lilla söta kusin från Stockholm som man inte träffat på år och dar, så det ska bli jätte roligt!

Missa inte!

Oj vad statistiken sjunker bara man inte ha uppdaterat på en och en halv dag. Men ska bli bättre på att uppdatera på helgerna för jag vill ju inte mista mina läsare! Så häng kvar snart kommer nya saker in som ni inte vill missa!


Penis :$


När vi stod och väntade på bussen på kvällen för vi skulle hem såg jag detta. hehe lite kul


Mando, ett måste!

hejhej! Igår va de lördag och kvällen va helt underbar! Jag och älsklingen tog bussen in till Malmö vid 5 för att äta på restaurang och sen bio vid 9 tiden. Vi åt på ett ställe som hette Mando om jag får lov att svära så säger jag bara fyfan va gott de va, har nog aldrig ätit så goda lökringa i hela mitt liv, det är sant! Vi blev propp mätta så vi rullade till bion sen haha. Bion blev Social Network och den va ju sådär, ingen film jag skulle se om iallefall. Vill se den bion som är en "uppföljare" av baksmällan men den kunde man inte boka iän. Men när man kan de ska jag göra de så fort som möjligt! Som sagt lördagen blev helt perfekt!

Fotto från Mando

 
Jag åt detta, fast på en planka. Det va:
250g ryggbiff 
2 lökringar
bearnaise eller aromsmör,
mixsallad 
pommes frites

Rekommenderar verkligen detta stället! Här är deras hemsida!
http://www.mandosteakhouse.com/


 
 


Mobil-bloggning

Hej godmorgon hallå! Orkar inte skriva värsta inlägget för det är från min iphone. Igår hade jag och älskling en mys dag i I Malmö, berättar mer om de sen när jag orkar sitta vid datan hehe. Nu är de lov! Skriver mer sen om gårdagen ifall ni är nyfikna.

Respektlöst!

Blir så himmla arg! Men dock kan jag inte skriva allt för mycket i bloggen så försöker skära ner på de lite och skriver inte ut direkt vad det handlar om, vill bara skriva av mig lite.


Varför kan de inte uppför sig?Varför ska dom ha noll respekt för andra? Visar dom noll respekt gör jag de också, och så är det bara! Det kokar verkligen inom mig varje gång jag hör/ser sånt här! Som sagt skriver jag inte ut vad det är för då hade de blivit ett jäääävla liv! Ingen ska kunna tro att dom kan göra exakt vad dom vill och säga vad dom vill till människo, speciellt inte till mig! För då får dom tillbaks med samma mynt. Uttrycker man sina tankar och känslor blir man kallad för något, och de ordet har nästan 99% av alla människor fått om bakfoten!


Borta?

Hejhej! Vaknade imorse för att gå till skolan. När jag va redo att gå kollade jag mig i speglen och då upptäcker jag att min ena kula på min läpp piercing är spårlöst försvunnen, hmm? Letade överallt kan inte hitta den nånstans..mysko.. Ringde till My och bad henne ta med en kula och det gjorde hon som tur va!

Naglar


Så blev naglarna

Mobil-bloggning

Godmorgon! Snart kila iväg till skolan. Planerna idag är. •skola 9-13 •fixa naglarna •köpa julklapp till älskling •sen får vi se :)

Mobil-bloggning

Hej! Tyvärr blir det ett kort tråkigt mobil inlägg för älsklingen sitter vid datan. Idag va jag i skolan sen center syd för älsklingen behövde lite vinter kläder och det blev de! Plus en kofta till mig :$ imorn är de fredag, skönt! Hörs imorn för nu ska jag sova. Godnatt vi ses här imorgon igen. Sov gott allihopa! :)

Mellis


Mellis på skolan :$


Soft!

hejhej! Är hemma fån skolan nu. Man blir verkligen sjukt trött och nere av detta typiska höst vädret.. Denna helgen kommer bli lugn, jag och älsklingen ska på bio och äta gott någon dag myspys! Sen nästa vecka är det lov så jävla skönt det känns! Då blir det att fixa julklappar och lite såna saker som man annars inte hinner. Idag ska jag och Kristian handla kläder tummen upp!
 
Tvättmaskinen älsklingen köpte. Nu ska jag bara lära min tvätta hahaha hmmmm oO

Mobil-bloggning

Godmorgon! Snart bär det av till skolan. Efter skolan blir det antagligen shoppa med älsklingen wiiiie! Nästa vecka är det lov äntligen, det behövs verkligen. Hörs sen!

Skönhetsoperationer, tummen ner!

Jag bara undrar varför folk håller på med sånt? Har aldrig förstått mig på de faktist, så som du ser ut så ser du ut! Är man inte nöjd med de då är man ju inte nöjd med sig själv och det tycker jag alla ska göra. För alla ser olika ut thats it. Är de så hemskt att vara ful? Varför göra till sig? Det blir bara så oäkta. Förstår om man har en gigantisk näsa som täcker hela huvudet så man knappt ser haha nä men ni förstår vad jag menar "missbildningar" i ansiktet tillexempel. Då förstår jag om man opererar bort de eller för de mindre. Men inte folk som tillexempel förstorar brösen, fett sugning, fyller läpparna? Måste va hemskt att inte vara nöjd med hur man ser ut.
Det kanske är fint för studen, men när man blir gammal är det inte så snyggt, uuusscchh!


mums


Mobil-bloggning

Hejhej! Snart ta bussen till skolan. Lycka till, till min älskling idag!<3

Idol snack

Är inte så hemskt insatt i Idol men har endå en liten aning om hur det går för dom olika talangerna. Något som retar mig är när någon "hoppar" av idol, vafan sökte ni dit för då? Finns fler som hade velat ha den chansen isåfall!

ALICE

Dock sökte inte hon till Idol själv utan det va någon av hennes polare som anmälde henne och Bagge åkte till henne och lyssnade på henne och gav henne en guld biljett. Hon gick på en musik skola och blev jätte glad när hon fick guldbiljetten och hon kom hur långt som helst i tävlingen. Tills hon säger "Jag känner ingen glädje längre, jag ska hoppa av idol". Jag menar går på musikskola kom hur långt som helst sen säger hon att hon inte känner glädje? sånt irriterar mig någon så fruktansvärt! Då hade någon annan kunnat ta hennes chans om hon bara sumpar den med flit.


MINNAH

Hon åkte ut och så är reglerna visst? Men nä bara för att Alice hoppade av självmant får Minnah en chans till. Om inte Alice retar mig tillräckligt gör detta de! Har man åkt ut så har man? Och varför ge den sämsta en chans till? åååhhh! UUUTTT! Vinner hon är det skandal.

LINDA

Linda varg, någon som blev min "idol" i idol hehe. Gillar henne starkt alltså! Och narturligtvis åker hon ut. Varför hoppade hon inte in istället för Minnah som ersatte Alice? Minnah åkte ut före Lina dvs Minnah är sämre! Varför får en dålig idol en chans till då? Fan vad de retar mig. Fast inte Linda är med hejar jag på henne endå haha!

den ger du fan i!


Nu får man börja skriva och sätta lappar i kylen för att en viss person inte ska ta med sig de till jobbet haha <3


Yes jag kan!

Blev ingen praktik för mig idag igen för min rygg är verkligen trasig alltså. Men måste till skolan onsdag torsdag fredag för imorn har vi prov i svenska och sen pallar jag inte missa för mycket i skolan för blir bara ett helvete att ta igen sen. Efter jul ska vi byta praktik och jag vet redan var jag vill vara, men det avslöjar jag inte iän. Om jag får skiva vad jag tycke nu så är klädesaffärer inget att hänga i granen, vad kan då min nästa praktik vara? hihi.. Som sagt har vi lite läxa till svenskan imorgon och jag sitter och pluggar lite och jag är så himla glad för jag har lärt mig en sak som jag har försökt lära mig sen jag gick i tredje klass. Vet ni vad de är? Jo att skilja på substamtiv, adjektiv och verb. Alla lärare har försökt lära mig och verkligen banka in i min skalle men det försvinner lika snabbt som det kom in. Vet inte varför jag har så svårt för de det är samma som geografi är verkligen ur usel på de haha. Men nu helt plötsligt kan jag de? Och det är de vi ska ha läxa på så är sjukt glad för jag känner på mig att detta kommer gå bra!  

Paaaaaaaaaaam!

hejhej! Kollade precis på min statistik på bloggen hur många som är inne, paaaaammmm! Det har stigit som en termometer på sommaren! Keep it up! Mycket roligare att blogga när man vet att många är intresserade :) Ni får även kommenterat något om ni har något önskemål vad ni vill jag ska ta upp eller skriva om hade varit skoj.


9 månader <3


I fredags va de den 22 och det betyder att jag haft min pojke i 9 underbara månader!
Du är verkligen det finaste jag vet! och det bästa som någonsin har hänt mig. Vill aldrig förlora dig för du är verkligen mitt allt. Jag tackar gud för han har skapat det absolut finaste som finns, och jag tackar han än engång för det är jag som har fått de absolut finaste som finns! :') Tiden har gått så himla fort och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Hade kunnat sitta här och skriva hur långt  som helst men jag tror inte det är någon som hade orkar läsa hehe. Älskar dig Kristian Rusthoi överallt annat! <3

Buuurbuurrr

Nu böjar det verkligen blir kyligt ute, så har dratt fram vinterjackan, vinter skor, vantar, halsduk och sist men inte minst mössa! Hatar att frysa det är det värsta som finns.. Idag är det ingen praktik för mig för jag har så satans ont i ryggen och om jag hade praktiserat hade jag fått stå upp hela dagen och det hade ju inte hjälp min rygg speciellt mycket, så får vara hemm och vila idag. För er som inte visste har jag en extra kota i min rygg där nere vid svanken haha jeppjepp jag vet jag är lite speciell jag.

Min mössa är så himla mysig, trots den inte är så tjock så är den sjukt varm.
Den är köpt på Carlings såklart (:

Mobil-bloggning

Hejhej! Igår va vi i Kävlinge hos Linus och jag kom in i den världen som vi kallar dimman.. Nu är vi påväg till Helsingborg för att köpa en tvättmaskin. Idag blir det nog bara en hemma kväll med älsklingen <3 hörs!

Mobil-blogga

Måste ju testa mobilblogga och det gick :)

aj :(

aj mina armar, aj mina ben, aj min kropp! har sån enorm träningsvärk till o med i fingret haha? hur lyckas jag?
Aja nu blir det robinson. Hörs imorn!

över kallt!

Hejhej nu känner man verkligen att vintern börjar komma iallefall i luften buurrrbuurr va kallt det börjar bli! men igår snöade faktist, eller ja snö blandat regn dock men det är något iallefall. Jag tycker bara de är kul, Vintern är kul om man inte fryser!  Tycker vintern/julen också är jävligt mysig om man ser det från insidan av fönstret hehe, med tända ljus osv :)





06.30 -.-

hejhej vaknade som vanligt och hann för första gången säga hejdå till älsklingen innan han åkte till jobb! men sen kom jag på en ganska rolig sak, jag har alltså ställt min klocka på en timme förtidigt än vad jag egentligen skulle suuucckkk.. menmen idag blir det skola, höörreess!

Nörd

Hej! har precis fixat fri surf till mobilen så jag är ledsen men kommer tyvärr nörda mig där hela kvällen, så det blir inte så mycket bloggning för mig idag. Men jag ska endå försöka :)
Slänger upp en bild som är tagen imorse :)

fyfan....

... vad jag är trött nu städat hela lägenheten, städat garderoben, diskat, bytat i sängen ååh nu behöver jag verkligen en powernap! seeyah

Anna Linnea Ljung




Tips!

hejsanhejsan! Måste bara tipsa er om en mycket (jävligt) god sak som ni måste testa!

När jag och pojken va på maxi och skulle handla mat så såg vi detta, pizzakit. Det ser rätt snuskigt ut i den förpackningen men åååååååååååh va gott de blev! Hela degen va i en rulle som man skulle öppna så small de sjukt högt så bara kom degen ut haha, sen fick man till en burk med tomatsås blandat med kryddor som man skulle ha i botten. Trodde aldrig det skulle va så gott, men det är värt att prova! Är till och med nästan snabbare än att ringa och beställa en pizza.

Försökte ta en bild när vår pizza va i ugnen, men den blev helt suddig men det får duga :)

Nya favoriter!

jepp jepp! Nya favoriter som jag bokstavligen talat lyssnar sönder! Kan verkligen inte få nog av dom, helt underbart! Och ni är kanske nyfikna på villka? jo VOLBEAT!
Någon låt jag rekomenderar är bla.

Maybellene i Hoftenholder
                &
       Still Counting

Dom är mina absoluta favoriter! Värt att lyssna på!

Hatar de...

Efter en helg kommer min fiende fram gissa vad de är... disken, gillar inte alls att diska men det är något som måste göras så. Funderade att slänga allt så slipper man diska haha men det är nog inte så bra idé.


Men trots allt disken så har min helg varit great så tummen åpp!
I fredags åkte jag och älsklingen till furulund till linus och där va folk redan, sen drog alla in till Kävlinge party party! Sen i lördags åket jag och älsklingen och handlade, handlade en massa gottis! sen hade vi mys kväll :)

mjaouw

Nytt skal till iphonen :) 99 kr bara!


Fixa frillan



min dag i bilder


Barn och Ungdoms mottagningen

Bedövningssalva som skulle värka i en timme -.-

Världens skönaste sängar. not

Klappat och klart

Blir det att hoppa fram, great!


Ett måste!

Den ultimata julklappen helt klart!


The voice

På kanal 5 varje morgon!
beröm till detta program som går varje morgon!

Önska mig lycka till.


Imorgon klockan 9.00 bär det av till lundslasarett för att spruta mitt knä med kortison (?stavning). Det är för att det ska dämpa min inflmation i knäet sen får jag inte stödja på benet/knäet på 24 timmar så blir ingen skola torsdag-fredag + kryckor haha...

Iphone

hejhej! Går köpte jag ny telefon en iphone.

Blev en Iphone 3g tycker modelen är mycket snyggare, den är llite mindre och lite rundare på kanterna tycker det är finare :)


mums


Köttfärssoppa

Blev riktigt sugen på köttfärssoppa så det får jag och älsklingen laga ikväll, och jag viste inte att det va så enkelt som det är.

300 gram  köttfärs
1 msk  smör
1 st  morot/morötter
0,5 tärning(ar)  buljong
8 dl  vatten
1 burk(ar)  krossade tomater eller 2 msk tomatpuré
4 portioner
Och något gått vitläksbröd till, mums!

Tillagning

1. Skala och riv moroten grovt. Fräs köttfärsen i smör. Lägg i morötterna och fräs ytterligare några minuter.

2. Tillsätt buljongtärning, vatten, krossade tomater, pressad vitlök, tomatpuré, spiskummin och cayennepeppar. Låt soppan koka ca 10 minuter 

Pyssel-nea







Och speglen blev såhär i sovrummet


Klart!

Många som har frågat om sovrummet i och med vi gjorde om det lite, så har jag inte veljat visa upp de bit för bit för jag vill visa er när det är helt klart och det är de nu. (förutom en hylla som ska upp ovanför tvn)

FÖRE


EFTER



Hårlös

hejhej! fy på mig för min dåliga uppdatering men ibland blir det så kan ikke hjälpas.
Men min helg har iallefall varit great, i fredags va de party i kävlinge och i lördags myste jag bara med my med film och godis och i söndags myste jag med pojken. Btw så är min pojke hårlös nu :(


Film mys

Hellluuu, idag är det lördag och det har varit en lugn kväll. Har bara kollat film med my och käkat en massa chips och godis, gottis! För min pojkvän är så himla tråkig och lanar haha. Menmen imorn ska jag inhandla mig en ny funk(telefon). Är sjukt trött så ska nog lägga mig faktist, men vi hörs imorn! Hoppas alla har haft en bra helg. 

hosthost

Jahapp då va de fredag igen, tiden bara flyger förbi känns det som! Idag blir det antagligen partaj, får hoppas på de iallefall. Förövrigt har min vecka varit lugn har varit hemma någon enstaka gång också för jag hostar och så fortfarande. Föresten soffan kom igår!! Kommer in bild så fort jag har orken att ladda min kamera hehe. Hörs sen!

Läsar fråga

Om inlägget vid namn; Pyssel-nea

Fråga
-fan va coolt!! var köpte du det om man får frågs? :$
Svar- Ja visst är de fräckt! Just denna köpte jag på panduro hobby i Löddeköpinge. Men det finns på ikea också det är jag nästan helt säker på :)

snabb-bloggning

Hejhej! Då sitter man här igen haha. Tar bussen om en halvtimme ungefär till skolan.
Föresten idag kommer nog vår nya soffa, hoppashoppashoppas! Hörs sen!

sweet


Mohaha känner mig bra nu! ringde runt till var enda jävla h&m för att höra om dom hade denna jackan. Den var slut överallt förutom på **b**** och det va där jag köpte den, och jag tog den sista i min storlek och dom kommer inte in mer iheller, mohaha :)

Pyssel-nea




whaat?

Tuuddeellluuu, vaknade upp imorse och skulle gå till skolan som vanligt. Men då såg jag mig i speglen och såg att min ena sida av överläppen var gigantisk, den hade svullnat upp över natten. Så det blev ingen skola för linnea inte, det blev till vårdcentralen och haffa pencelin(stavning?) och salva usch usch .. Men den har redan lagt sig så det är ju bra. Så imorn blir det skola för min del!

Ö&B

hej på er igen! Nu är jag hemma från lund och det gick hur bra som helst. Ska få en tid för att komma till sjukhuset igen för att spruta in något i mitt knä så jag inte går och har ont. Men innan vi åkte till sjukhuset åkte vi inom Ö&B, där jag hittade ett superfint bäddset som passade till vårt nymålade sovrum sen hittade jag en svart rund mysig badrumsmatta som jag också köpte :)


Så såg de ut, skit snyggt! Oppppsss nu fick ni er en liten sneakpeak på hur sovrummet ser ut. Kommer bilder när det är helt klart!


Sjukhuset

Idag blir det sjukhuset för att chekka mitt knä, i äldre inlägg kan ni läsa vad som hänt med mitt knä ifall ni är nyfikna. Efter vi vatt på sjukhuset ska vi äta något gott i lund :)  Skriver senare för nu måste jag kila :)

Snart trillar den av...

Hjälp! jag håller på att hosta av min hals känns det som, går de? Det känns så iallefall!
Jag hostar och hostar och hostar det ger sig verkligen inte skit störigt. Och ju mer jag hostar ju ondare får jag i mitt huvud och så känns det som det ska trilla av när som haha men hoppas verkligen inte de gör de.
Snart ska mamma komma hit och hjälpa mig med en gardinstång får verkligen inte rätt på de. Sen kommer älskling hem från träningen så ska vi äta gott :) mums! Hörs!


Full rulle

Tjoho! Ihelgen har jag inte hunnit blogga så mycket för det har varit full rulle hela helgen! Och för er som är nyfikna på vad jag har sysslat med läs nu,

Fredags- Åkte till bauhaus (stavning?) och köpte bla, målarfärg lampa och en stor växt. Sen myste vi bara hela kvällen.
Lördags- Linus hade inflyttningsfest i furulund, tummen upp för kvällen (Y)
Söndags- Älskling och jag målade om i vårt sovrum och fixade lite. Bilder på hur rummet blev kommer inom kort så fort det är klart. Bilder på lägenheten förövrigt kan jag också lägga in för det är lite ändrat sedan sist jag la in bilder.

RSS 2.0