Emmaboda

Tjohej, Denna veckan kommer det inte blir någon uppdatering alls för imorgon sticker vi till emmaboda festivalen!!
Nu snart ska vi hem till krilles mamma och äta middag, mums! Hörs väl sen igen

liten men lagom

Nu har jag äntligen fått tummarna ur röven och laddat över lite bilder från mobilen till datan. Idag har jag varit på ikea med mamma och köpt en jätte söt byrå och lite annat smått och gott.

Tyckte den va lagom till mig :)

Ikväll blir det hem till kenny&martina och äta middag, hörs sen!

Sjöbomarknad


(byxorna)


Åhhhh ..

Åååhh varför är jag så dålig på att uppdatera?! Innan gjorde jag det varje dag nu tänker jag knappt på de, illa! Men som sagt till mitt försvar så är det ju sommarlov och man gör massa annat. Kan dela med mig vad jag gjort de senaste dagarna iallefall.

Förra fredagen va jag, älskling och mamma på sjöbo marknad och jag fyndade en massa saker! Och ja det kommer upp bild så fort jag har orken. Sen har vi varit i Landskrona på karnevalen och såklart så har jag SLAPPAT! Sist men inte minst så ska vi till Emmaboda festivalen i år igen och det smäller nästa vecka, läääängtar!


Såhär trevlig brukar jag va på bild :)


Godnatt

Godkväll! Vi åkte till sjöbomarknad men det va ingenting för det regnade, så ingen hade packat upp sina saker. Så vi hoppas på bättre väder imorgon! Nu tänkte jag gå och lägga mig för det blir att gå upp tidigt imorgon. Godnatt!


Snabbinlägg

Kom precis ut från duschen och snart bär det av till sjöbo marknad. Vädret är inte som jag vill det ska vara men inget man kan göra åt! Hörs sen

jag sökte dig och fann mitt hjärta

Hej! Idag har jag hunnit med mycket (känns det som) först åkte jag till nova med mamma och där va sinnes mycket rea men jag köpte bara ett armband&halsband (kommer upp bild) sen när vi va hemma där ifrån ville mamma till center syd så vi körde dit en sväng och där va också mycket rea men allt va helt rensat bara "skit" kvar hehe. Sen kom jag hem och då kollade jag och älsklingen på film dagboken, riktigt bra film har ni inte sett den så måste ni göra de!


Imorgon ska jag upp kl 09.00 och sen bär det av med mamma och älskling till sjöbo marknad. Som jag har längtat! Hoppas hoppas hoppas jag hittar en sak som jag söker hihi. Hörs imorgon, godnatt!


Basecamp

Hej du bortglömda blogg, nu är jag här igen! Har varit som en zombie i några dagar för vi va på Basecamp (ravefest) lite utan för kristianstad så har knappt sovit något men nu är jag väl utvilad har sovit lite mer än 19 timmar haha! Nu har älsklingen också semester så det är roligt. Och jag längtar tills på torsdag för då ska vi till sjöbo marknad och hoppas hoppas hoppas jag hittar ett par byxor jag letar efter.
Måste göras om!!

Farmor&farfar

Nu bär det snart av till gamla Hofterup till farmor&farfar. Sen vet jag inte vad som händer efter det, Jennie kanske kommer hit. Imorgon är det sista dagen älskling jobbar sen har han också semester, skönt! Och på lördag kanske vi ska ut och äta för min mamma fyller år på söndag. Skriver mer sen!


Mamma gjorde ett fint hjärta av snäckor när vi va på stranden :)


What are words

Känns som det va en evighet sen jag skrev här. Men det är så när man är ledig man gör en massa annat, men ska försöka bättre mig! Idag har jag vatt på stranden men så klart så kommer moln och förstör allt.. Imorgon ska jag hem till min farmor och farfar för att träffa min lille kusin som har kommit ner från stockholm. Ska försöka bättra mig med skrivandet!

Låtar som jag har i huvudet konstant ..
What are words med Chris Medina
Saknade vänner
med Kapten Röd

ABC hudvård

Hi po di! Just nu sitter jag i Malmö på ABC hudvård med mamma och precis fått mina ögonbryn och ögonfransar färgade och ögonbrynen noppade. När vi är färdig här ska vi runt om hörnan bara och äta på jensens, mums längtar! Hörs mer sen

RSS 2.0