Sen uppdatering

Hallå folket. Tänkte skriva lite nu innan man däckar. Har haft lite folk här hemma och det är de fortfarande. Imorgon är de nyår tagga! Hela nyårn är planerad så hoppas den går som de ska bara så kommer de bli awesome! Hörs imorgon!

Mobil-inlägg

Godmorgon på er, sitter här i soffan med min one piece dräkt och nyss vaknat. Idag blir det nog bio med älsklingen. Man får ju ta de lungt nu innan nyår så man inte är sleden tills dess. Hela nyårn är planerad och den kommer bli perfekt! Äta något gott med älskling sen iväg till Kävlinge på förfest sen vidare till en lokal där vi kommer va hela kvällen, känner på mig att det kommer bli bra. Kameran tar jag givetvis med mig! Nä nu ska jag äta frulle hörs.

nyår

hejhej! Idag har det varit en lung onsdag, vilar inför nyår! ikväll är de mat hos mamma klockan 6.
Har inte mycket mer att skriva eller berätta om så slänger in en bild


snabb-bloggning

Nä nu blir det att säga godnatt. Imorgon får man väl kolla efter nyårskläder för snart smäller de! Sov gott

Julafton


Mys hos mamma på julafton


Mina kläder på julafton


Julmaten, mums!


Tummen upp!


Koppel från älsklingen

Ett gulligt kort och tre tusen från älsklingen :$


En morgonrock från mamma


Trosor från mamma


En tröja från mamma


Pengar och perfym av mamma


Vågtång av mamma


Stjal och handskar av mamma


Örhänge och ringar från bror


One piece dräkt från mormor och peter

Sen har jag fått julklappar av pappa,farmor&farfar och av moster som jag inte har fottot. Men det va iallefall pengar av alla, sen va de ett par trosor jag fick av älsklingen som jag glömde fottta. Blev riktigt nöjd med alla mina julklappar, julafton va perfekt!

Älskar dig Kristian Rusthoi <3

Hjälp mig ?!

Kikar runt lite på internet på små vovvar. För er som inte viste så ska jag skaffa mig en liten sötnos. För jag fick ett koppel och tre tusen kronor av älsklingen i julklapp som en början på min lilla dröm :$ han är bäst.. Så nu sitter jag och kikar runt och mejlar lite osv. Men jag har fortfarande svårt att bestämma mig, jag har funderat på antingen ...

Renrasig chihuahua, eller


prazsky krysarik/dvärgpinscher, eller


Cihuahua/papillon

Ahhh hjälp mig?! tycker det är jätte svårt

Besviken



Det är den skylten vi ser överallt nu. För nu är de mellandags rea och jag kan inte säga mer än att jag är grymt besviken på vad dom har reat ut faktist. Jag har gått två gånger både på nova och på center syd och jag hittar verkligen ingenting som jag skulle vilja betala för. Jo en tröja på gina men såklart så fanns inte den i min storlek så jag sket i de. Men för övrigt tycker inte jag det va så fina saker på rean tycker ni de? Nä tummen ner för denna mellandags rean jag som såg fram emot detta.


Jay Smith - Lika a prayer

Hej på er! Tänkte skriva lite snabbt innan vi ska iväg. Pontus kommer och hämtar mig och älskling sen blir de nova och kolla rea och käka och lite så. Ville bara tillägga att jag har en ny favorit låt så täntke dela med mig av den.

Like a prayer med Jay Smith från idol helt underbar!

lalalananalalal

Hej allihopa! Det har inte blivit så mycket bloggande nu på dom sista dagarna för jag har haft fullt upp. Men min julafton va perfekt! Och jag har tagit fotto på alla julklappar jag fått så dom kommer in någon dag så ni får ha tålamod. Blev jätte glad för alla saker jag fick. Tänkte skriva på julafton kvällen men det blev ändrade planer. Det va fest i kävlinge så vi stack dit sen kom vi inte hem förens 4-5 på morgonen så det bidde ingenting. Igår fyllde Kristians bror 25 så vi ordnade en överraskningsfest för honom här hemma. Sen idag har vi inte gjort något speciellt förutom att klockan 6 gick vi hem till Kristians mamma och käka middag. Imorgon blir det antagligen ut och kolla rean. Hörs!

Denna lilla sötnosen kanske blir min :$

Snabbinlägg

Nu sitter man och väntar på julematen är sjukt hungrig så vill bara äta nu.

Julafton

Godmorgon folket! Idag är det den 24 december och det betyder julafton! Äntligen kommer den dagen man har längtat efter. Klockan två blir det mat hos mamma sen öppna julklappar och lite så. Sen blir det nog att gå hem till Kristians mamma där dom firar jul och spela lite spel osv sen får vi se vadf kvällen bjuder på man vet aldrig vad som händer. Men god jul på er alla hoppas ni får en bra julafton för de ska jag ha!


Tycker till!

Ahhh blir så jävla arg! Okej vi vet att nästan alla tv kanaler har reklam och vi har vant oss vid de men man blir alltid sur endå. Men något som gör mig ännu surare är när man ska kolla tex på svt play om man missat ett program så ska man in och kolla på datan. Då sitter man och kollar och helt plötsligt kommer det en reklam, vafan?! man vill slå sönder datan.. Tycker dom inte de räcker att förstöra programen på tv? Nä det har gått för långt, alldeles för långt!

Nervös och nyfiken

God eftermiddag duuudes! Har precis kommit hem från mamma hon bjöd på jultallrik de va riktigt gott! Föresten så har jag dubbelt så mycket fjärillar i magen än vad jag brukar ha. För älsklingen skulle åka iväg och hämta hem en sak som ska bli min julklapp? aaaaaahhhh vill bara att det ska bli imorgon så jag får se vad han har köpt är helt nervös och nyfiken på samma gång. Idag blev de att slå in dom sista julklapparna så allt är klart tills imorgon.

Kläder


Skjorta- N Y
Jeans- JC
Skor- Skorett

Tar livet av en

Hellu, precis hemkommen från julavslutningen och nu väntar tre veckors ledighet framför en. Vi va på skolan vid 09.00 så vi gick in och pratade med Mats (vår hjälplärare) Och jag fick en julklapp av honom. Sen 09.20 skulle vi äta julbord och jag bara proppa i mig mat svinigt gott! Sen gjorde vi nån tävling och fick godis sen fick vi sluta. Så Mats körde oss hem och nu sitter jag här. Asså måste bara tillägga en liten sak, 25 MINUS?! det va alltså 25 minus imorse och de tar fan livet av en alltså. Har de nån gång varit såhär kallt? Inte vad jag minns iallefall, tur man sitter inne nu. Snart kommer älsklingen hem och då bär de av till center syd.


Söt vår gran är hos mamma va? Mamma tyckte de va alldeles för dyrt att köp gran iår.
Den hade kostat 500kr och vem vill lägga en 500 lapp på något som barrar som satan och
så har man bara den i en vecka 14 dar. Så det fick bli en lite sötare och billigare variant.
Kanske kommer jag och älskling också inskaffa en sådan, vem vet?

11 månader

Godmorgon är någon vaken eller är det bara jag? Klockan är halv sju snart och jag sitter redan här. Snart blir det bussen till kävlinge till skolan för att ha avslutning. Det börjar klockan 09.20 och då skulle vi nog börja äta tror jag sen kom jag inte ihåg men hoppas ju allt på att sluta tidigare och hoppas hoppas bussarna kommer itid för en gång skull. Senare kanske det bär av till center syd med Kristian men det beror på det är ifall han också slutar tidigare. Nu tänkte jag fixa mig lite så jag slipper stressa sen, tänkte faktist också ta en lussebulle. Hörs sen!

Föresten så har jag och Kristian varit tillsammans i 11 månader idag, grattis till oss!
Tiden har verkligen bara flugit förbi. Älskar dig

Happy face

Nu sitter jag här igen, ovanligt? Idag åt och och älsklingen köttfärslimpa den blev helt perfekt. Ska inte dryga mig så pang på röbetan med dom goda nyheterna. Som jag skrev i ett annat inlägg så frågade dom mig på praktiken ifall jag ville ha helg jobb, eller ja varannan helg mellan 07.00-14.00 helt okej tider tycker jag för då ligger man endå och sover i vanliga fall så istället för att ligga och lata sig så kännar man pengar istället. Ingen tvekan om att jag tar jobbet! Sen är jag glad för vi slutar imorgon och då är de jullov skönt!


För att jag hade varit så duktig så fick jag hem lite gottesaker från praktiken.

Flygande jacob

Lagde flygande jacob igår så tänkte dela med mig för det är för jävla gott.


Koka ris enligt anvisningarna på paketet


Blanda vispgrädde och chilisås, går även bra med ketchup.


Vispa ihop vispgrädden och chilisåsen alt ketchupen så den blir lite pösig


Ta fram kyckligen och plocka av köttet


När riset är klart så lägg det i en form. Smöra formen lite innan


Lägg sedan kycklingbitarna på riset


Häll sedan över såsen ni vispat ihop.


Gratinera i mitten av ugnen 225 grader i 15 minuter(minuterna kan vara
väldigt olika! ha den inne så att såsen blir gyllen brun
)

Man brukar ha jordnötter och banan på så släng på de men jag körde utan.
Du behöver:
En hel kyckling
(3 st bananer)
2 dl chilisås
3 dl vispgrädde
(1,5 dl jordnötter)
Ris

JOBB!

Hej är skit glad idag för när jag kom ner till praktiken så erbjöd dom mig helg jobb, eller ja varannan helg. Så i take it! Har bara lunch nu ska snart ner där igen så måste kila hörs sen!

Äntligen

Godkväll folket äntligen har jag blivit bättre, hatar att va förkyld! Imorn är de iallafall praktik som gäller sen är de avslutning på onsdag ska bli skönt att va ledig och längtar tills jag får öppna paketen på julafton hihi :$ älskar att barnasinnet håller i sig. Nä nu ska jag Nanna kudde för ska gå upp klockan 06.00 imorgon. Godnatt

Norrland oO?

Nu kom all snö igen, trodde den hade lugnat sig lite men nä då! Den bara föll ner natten mellan onsdagen och torsdagen och höll på hela torsdagen. Men iförsig så är de ju rolig om de är snö på julafton inte sant? Det tycker jag de ska vara iallefall. Förlåt om jag är så tanklös och ofantasifull men jag är fortfarande sjuk och orkar liksom inte skriva hehe men jag försöker iallefall. Btw så är nog nyår planerat och just nu känns de som det kommer bli awesome! Nu till något annat, så har jag två nya smycken som jag kommer lägga in bild på snart.

Gjorde en snölyckta i torsdags tror jag de va. fin va? (a)

Woo Boost

Hoj! Här kommer nån bild sen helgen


När vi va på fest i kävlinge så skulle Pentmo skalla ett glasbord helt utan anledning haha? Men läski bild för huvudet är helt borta oO

Även hans dörr gick i sönder. Tror den stog i vägen haha

Förlåt

Hej! Förlåt för en usel uppdatering men har inte haft tid plus jag är fortfarande sjuk. Men tänkte berätta om helgen så ni hänger med i svängarna.
Fredags- Vi va på fest i kävlinge och kan inte säga mer än att kvällen var väldigt ut flippad. Sen trodde jag att vi skulle dö när vi körde hem haha.
Lördags- Då va vi också i kävlinge på fest dock va jag ej taggad pga att min envisa förkylning inte vill ge med sig men tänkte va social endå och det blev också ganska galet tack för kvällen!
Söndag(idag)- Vaknade klockan 2 för det blev sent i lördagsnatt. Så jag och älsklingen har bara myst och vatt på ica och handlat lite, skulle se ifall dom hade öppet där dom sålde julgranar men de hade dom inte så vi får fixa de imorn.
Imorgon blir det skola måste orka gå dit för de är ju bara tre dagar kvar nu tills julledig! Slutar på onsdag så jävla skönt sen är de jul längtar!

Förkyld=döden

Hej allesammans det blev absolut ingen skola för min del för jag är fortfarande så jävla sjuk. Hatar att va förkyld så jävla drygt.. Menmen inte deppa på en fredag, får se vad kvällen bjuder på dvs. Sen ville jag bara tillägga en liten sak att ser ni någon kommentar vid namn "stiffe" så är de min jätte mogna pojkvänn :) bara så ni vet. Nä nu orkar jag faktist inte skriva mer för jag måste vila lite.

Mobil-inlägg

Godkväll! Har inte vatt i skolan idag iheller för är grymt förkyld fast min hals är bättre så tummen upp på de! Tror inte de blir skola för mig imorgon om jag mår såhär för jag vill helst bli frisk innan jul. Föresten så klippte jag älsklingen idag och de blev fin fint! Nä nu ska vi lägga oss men hörs imorn. Godnatt

AnnaLinneaLjung


Lussebulle bak

Efter älsklingen hade vatt på center syd och handlat julklappar kom han hem till mig för att vi skulle ner till centrum och handla lite saker så vi kunde bara lussebullar. Vad heter de egentligen lussebullar eller lussekatter? Är de två helt olika saker? Jag säger iallefall lussebullar. Så här kommer lite foton från bakningen och ett bra recept som jag gick efter.
FÖRE

Som ni kanske misstänker är de min pojkvänns lussebullar längst ner.

EFTER


Ingredienser:
1 pkt jäst
100 g smör
5 dl mjölk
250 g kesella
1 st ägg (till pensling)
1½ g saffran
1½ dl strösocker
½ tsk salt
ca 13 dl vetemjöl

Gör så här:
1.Smula ner jästen i en degbunke.
2.Smält smöret i en kastrull. Häll i mjölken, rör om och värm till 37 °C (fingervarmt).
3.Häll mjölken och det smälta smöret över jästen och rör tills den är upplöst.
4.Tillsätt kesella, saffran, socker och salt,mjöl. Arbeta därefter för hand in mjölet så att degen släpper bunkens kanter och är smidig.
5.Täck bunken med en bakhandduk och låt jäsa ca 40 min.
6.Ta upp degen på en lätt mjölad arbetsbänk. Knåda den slät och blank.
7.Baka sedan ut degen. Lägg lussekatterna på plåtar med bakplåtspapper och tryck i russin ordentligt.
8.Pensla lussekatterna med uppvispat ägg innan du stoppar in dom i ugnen.
9.Grädda lussekatterna mitt i ugnen 225 °C i ca 8-12 minuter.
10.Låt svalna under bakduk. Förvara i plastpåse eller frys in.


Från läsarna

Mohammed om Vem hade rätt?Var det Reinfeldt eller Jimmy Åkesson?:
detta skulle hänt innan valet, så jävlar så skulle SD fått fler röster! hell Sverige Demokraterna!

Anonym om Vem hade rätt?Var det Reinfeldt eller Jimmy Åkesson?:
helt rätt! för jävligt!
   

 
Fick svar från några läsare som kommenterade mitt inlägg Vem hade rätt? Var de Reinfeldt eller Jimmy Åkesson? Hade vatt skoj om ni hade skrivit era riktiga namn <: Men det va kul att ni tycker likadant som jag och det tror jag alla gör!

FYNDA! PERFEKT TILL NYÅR

Försökte lägga upp dessa skorna på bloggshoppen men det krånglade så får göra ett vanligt inlägg.
 
Säljer mina helt nya oanvända skor pga fel vid storlek. Ny pris 199:- nu bara för en hundralapp!
Svart sko i skinnimitation, Foder av textil.
Storlek:38 (stor i storlek)
Pris:100:-
Klackhöjd: 9cm

Sjukling

Tjohejsan! Idag är jag riktigt dålig i min hals. Min hals är helt död och min näsa bara rinner och jag hostar snart upp min magsäck oO älsklingen är också hemma idag för att han är sjuk så vi ligger i soffan som zombis. Fast nu är han på center syd med sin mamma för att handla julklappar och jag fick inte följa med, ååååhhh nyfiken! Så sitter framför datan med en varm choklad och för att göra de ännu jävligare så har jag mensvärk.. Så får se om det blir någon skola imorgon kan ej svara på de nu.

Idag blev det en bättre bild för jag är ju hos mamma så har min systemkamera där.
Just nu sitter jag här och nördar mig <:

Vem hade rätt?Var det Reinfeldt eller Jimmy Åkesson?

Har hört och läst mycket om vad alla tycker om de som hände i stockholm för några dagar sedan. Alla tycker likadant verkar de som.

Som dom flesta säger menar dom inte att dra alla över en kam. Och bara för detta va en invandrare som sprängde sig själv och man tycker det va idiotiskt menas ju inte de att man hatar alla invandrare för de men det brukar alla oftast ta förgivet att man gör när man säger vad man tycker och det är fel, lyssna istället för att dra förhastade slutsatser. Alla som röstat i år har nog fått sig en tankeställare. Och vem var det som hade rätt? Var det Reinfeldt eller Jimmy Åkesson? Alla som tycker SD är rasister bara för dom har en egen åsikt kan ju ingenting annat än inte må bra. Tycker inte SD är rasister, de enda dom vill är att beskydda sverige, beskydda våra barn, beskydda svenska folket för att det inte ska utsättas för sånt här inte sant? Deras åsikter har en mening, tänk lite utanför ramarna och inte bara ta deras ord och åsikter rakt av utan ni får tänka lite vad dom kan ha för mening och vad dom vill åstakomma. Och det va ju detta dom inte ville skulle hända. Läste en blogg och tog ut lite av vad den tyckte om detta "Är detta tacken för att man har låtit dom komma in i vårat land, varit allmänt open minded, byggt moskéer och gett utbildning?! näfyfan. satans otacksamt."
Hade vi kommit till ett annat land och begärt att bygga en Svensk skola vad hade vi fått för svar då? ja de kan ni ju räkna ut själv hoppas jag. PPPAANNNGG!

Lite smått och gott


Sjuk

Hejhej! Blev ingen praktik för mig idag för älsklingen har smittat mig :( Har sjukt ont i halsen. Så det blev en liten vända på center syd med My för hon har ingen praktik. Fyndade ett par skor och en parfym (kommer in bilder snart) Föresten så är jag så nyfiken så jag håller på att sprika! Det är jag alltid innan julafton speciellt på vad jag ska få av älsklingen har jag fått lite ledtrådar men jag kan fortfarande inte komma på vad det är åååååh hatar att jag är så nyfiken av mig haha. Men vi hörs sen lägger även in vad jag fick fyndat idag!

Tycker till! Förbannad!!

Man blir ju ingeting annat än förbannad. Detta inlägget kanske vissa tar dåligt och vissa håller med mig till 100 procent. I dont giva a fuck?! Läs om ni vill eller skit i de, your choice. Jag skriver detta för jag tycker såhär thats it!



Självmordsbombaren i Stockholm, orsaken va att han tyckte svenska folket va stygga mot Islam.
Detta är ju bara idiotiskt enligt mig. Att detta ska komma till Sverige trodde jag aldrig men det är ju klart att man hade ju sinna aningar och att någon gång skulle de ju smälla. Orsaken va att han tyckte att svenska folket va stygga mot Islam. Men jag tror faktist inte detta gör saken bättre. Va detta ett hot eller vad skulle de föreställa? Om nu Svenska folket va eleka mot Islam han tror inte saker skulle förvärras nu? För det tror jag den kommer göra. Jag menar om man är taskig mot någon ska den sen spränga sig i luften då? Förstår inte riktigt hur människor tänker längre. Jag är inte emot någon eller något men jag kan faktist förstå varför det finns så mycket rasister och nasister i världen och det tror jag var enda en kan göra! Varför inte uppföra sig som normalt folk är de verkligen så svårt? nä! Men säger man vad man tycker och tänker då är man helt plötsligt rasist inte sant? haha sjukt tycker jag, så jävla sjukt! Man kan bara skratta åt de när man blir kallad för de när man säger vad man tycker. Man behöver inte va rasist det finns något som heter patriot. Så ordet rasist har många fått om bakfoten. Nu får man helt plötslig inte älska sitt land? shiiittt denna världen är så utflippad redan så det är illa. 
Patriot = fosterlandskärlek, är ett uttryck för lojalitet och kärlek till det egna landet eller staten.

Man ska kunna vara trygg!
Detta är också en sak som jag blir förbannad över. Inte en enda tjej är trygg ute på natten helt själv. Inte en enda! Man ska kunna gå ut och inte behöva kolla över axlen stup i kvarten, man ska kunna gå ut på natten utan att halv springa hem. Man ska kunna känna sig trygg var man än är tycker jag. Tycker det är synd att man inte kan de. Man ska slippa behöva ha pepparspray i väskan, man ska slippa tänka vad man ska göra om någon kommer och attackerar en. Man ska slippa hålla i mobilen för att ringa någon om det skulle hända något. Och definitivt ska man slippa ha en sån "kondom" liknande sak i fi**an som gör så att våldtäcks mannen får "spikar" på ku*en och måste gå till vårdcentral för att plocka bort. Allt de ska man slippa tycker inte ni de? Men tyvärr så kan man aldrig gå säker inte ens i sitt eget hem.


Mina smycke


Lunch

Goddag! Har lunch nu så passar på att skriva lite. Slutar klockan 14.00 senare kommer ett inlägg som jag gått och stört mig på länge! missa inte de.. Hörs senare måste kila nu

Lite om helgen

Hej på er! Nu är det söndag och jag och älsklingen har precis ätit fiskpinnar. Har även bakat kladdkaka som vi måste smaka snart den måste bara svalna, mums! tänkte berätta om min helg ifall det någon som är intresserad
fredags- Mys med mamma
Lördag- Sonny hade inflyttningsfest
Söndag- (idag) bara tatt de lungt med älsklingen
Imorgon är det måndag och det är praktik som gäller! 07.00-14.00 nya tider. På tal om nya tider ni glömmer väl inte att busstiderna är nya nu? Så ni inte går efter gammal vana för det är lätt hänt, så kolla upp busstider innan ni ska ta bussen ett tips. Har suttit och stört mig på en liten sak som jag ska ta upp imorgon för idag orkar jag inte skriva för det blir nog ganska mycket. Hörs!

Till "emma"

Nej, tyvärr inte :( En renrasig kostar från 12000 kr. Vill du ha en billigare får du nog köpa en blandras eller en utan stamtavla. Min tik ska ha valpar till våren (renrasiga) :)

Svar: Tack än en gång för svaret! Vart bor du :)?


Fest

Älsklingen och dom är snart hemma från tyskland dom har vatt där och handlat. Ska fixa mig nu lite sen kommer dom sen ikväll blir det fest. Idag har jag vatt med mamma på maxi och storhandlat. Nä nu hinner jag inte sitta här med, hörs sen eller imorgon ha en skoj kväll allihopa.


Jay idol 2010



Såg ni idol igår? de gjorde jag! Och jag ringde faktist och röstade på Jay.
Helt rätt vinnare tycker jag!

Godnatt


Kläder



Stjal- Carlings
Kofta- Vila
Jeans- Gina
Skor- Scorett

Pepparkaksmuffins

Bakade pepparkaksmuffins här om dagen, det är verkligen något jag kan tipsa er om. Hur enkelt som helst att göra och det blev så himmla gott! Här kommer mitt resultat och recept!



Ingredienser:

150 g smör, rumsvarmt
1 1/2 dl råsocker
2 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk mald kardemumma
1/2 tsk malda nejlikor
1/2 tsk ingefära
1/2 tsk kanel
1/2 dl vispgrädde

Gör så här: Vispa smör och socker pösigt. Blanda ner övriga ingrediensr och fördela sedan smeten i muffinsformar. Grädda i 200 grader i 15-20 minuter.
Måtten på receptet blir till ca 9-10 stycken.

Onödig dag

Hej på er! Va verkligen jätte onödigt att jag stack till skolan idag. Nu ska jag berätta min onödiga dag.

-08.15 steg jag upp för att ta bussen 09.37 till skolan.
-Kom till skolan och gick in på svenskan, i och med jag redan va klar med svenskan så satte jag mig vid en data och chilla där.
-Sen hade vi bara engelska kvar och allt va jag klar med så jag fick sluta. Tog bussen hem 11.15
Mycket mycket onödig dag!
-Sen hoppa mamma på bussen vid centrum så stack vi upp till center syd och fick handlat lite saker. Bilder kommer in senare.

Idag blir det antagligen bara hemma mys, idol final idag ju! Men man vet ju redan vem som kommer vinna haha.

Till "Emma"

Tack för svaret om chihuahua frågan! Har letat överallt och alla är verkligen svin dyra :o du har inget tips på ett ställe eller någon uppfödare som är lite billigare? Tacksam för svar 

Mobil-inlägg

Godmorgon folket! Snart bär de av till skolan, skriver mer sen har något gott att visa er. Mums!

Please Santa, make my day


jag vill jag vill jag vill! snälla jultomten :$ snällasnällasnälla




(klicka på bilder för att göra den större) Såg denna söta lilla hund på en sida, är den inte för gullig? ge mig? ja tack! Hade jag fått en liten sötis så hade jag inte kunnat tacka personen nog, mitt hjärta hade stannat om ajg hade fått nån. Men jag får väl drömma vidare :(  
Föresten har en liten fråga. Ifall någon har en liten hund tex chihuhua så har jag en liten fråga och är väldigt tacksam för svar!
-Det är väl inte så mycket hund egentligen? Alltså inte som en schäfer tillexempel.
Så den är väl rätt lätt skött om man säger så?

Korsörhänge



Nu har de kommit ett nytt örhänge!
detta örhänget tar jag 80:- för ett, vill du ha båda dvs ett par så tar jag 160:- Det gör jag på dom flesta.. angående priset så är de ju såklart för allt är handgjort av mig, det kostar att köpa in sakerna, det tar tid att göra. Hör gärna va dig om du är mer intresserad. Och ibland kan jag vara snällare om priset men tycker det är billigt och bra endå! Om ni vill kontakta mig så kommentera på något inlägg. Ni kan även komma med egna önskemål så ska jag göra så gott jag kan. Smyckena jag gör är av ett begränsat antal så det finns inte hur många som helst. Detta är just för att det är roligt att ha smycken som ingen annan har.


Sjuk?

Hej! Kom hem från skolan för en stund sen och nu sitter jag här, ovanligt? Har typ gått och frysit hela dagen hoppas att jag inte börjar bli sjuk för de är de värsta jag vet. La upp en bild igår på ett nytt smycke som kommer, eller ja man såg ju inte för jag ville inte avslöja hur det ser ut iän, men missa inte när jag visar er. Kika in i kväll så har de säkert kommit upp!

förvirrad

Halva veckan imorgon, det går snabbt! I måndags va jag ledig så då fixade jag med lite saker. Tisdag(idag) va de praktik mellan 10.00-16.00 trodde jag. Min mobil ringde tjugo över åtta och jag sprang upp för jag är alltid så sjukt förvirrad och nyvaken haha, så va de Anne-lie från café uven som ringde mig och fråga var jag va haha började tydligen klockan åtta, jag va helt hundra på att jag började klockan tio nä det gjorde jag ju inte haha men som tur blir hon inte arg, hon bara skrattade när jag kom. Sen fick jag sluta klockan tre gött! Imorgon är de onsdag dvs halva veckan. Så det blir skola för min del. Hörs imorgon vänner&ovänner godnatt på er

NYTT!NYTT!NYTT!



Nytt smycke på G! Änsålänge är det hemligt men missa inte när jag visar de.

Taaddaaahh

Tacogratängen blev perfekt!

15 min senare...


För att gratängen skulle bli mer "mättande" kokade jag spagetti och la de i botten sen köttfärsen enligt receptet och sedan riven ost, in i ugnen i 15 min i 200 grader så va de färdigt. Tummen upp!

Tacogratäng

Tänkte överraska älsklingen med att laga tacogratäng. Sökte på internet och insåg hur lätt det egentligen va. Så tänkte dela med mig av receptet.


RECEPT
För 4 portioner
500 gram 
1 paket 
1 st 
1 st 
1 st 
1 dl riven ost
1 dl vatten


SÅ HÄR GÖR DU

1. Smörj en form med smör eller margarin. Skala, finhacka och bryn löken gyllenbrun. Tillsätt köttfärs och fräs ihop med löken. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Tillsätt tacokryddan och vatten och låt det koka ihop en stund. Häll köttfärsen i formen, hacka purjolöken fint och strö över osten. Gratinera i ca 15 minuter.

3. Servera gratängen med varma tortillachips, grönsallad och tomatklyftor.




Till tomten



Hört att denna vågtången ska va super bra, så en sån önskar jag mig! Så slipper man sova med flättor på nätterna och få skit ont i huvuder hehe

Bilder


ingen reklam brevbärarjävel!



Haha sånna skulle man haft på dörren

Snabb-inlägg

Hej! Har lunch nu men ska snart tillbaka. Idag har jag bakat lussebullar och gjort en smörgåstårta. Hörs sen!

Mobil-inlägg

Godkväll allesammans hoppas ni haft en bra måndag för de har jag för jag har vatt ledig! Men imorgon är de praktik mellan 10.00-16.00 helt okej tider tycker jag. Men vi hörs imorgon igen såklart. Godnatt

Dagens köp


Köpte mig en helt vanlig svart slät BH, super skön!


Tips!

Tråkiga ljus till juleljus på bara en minut? jovisst det går för de har jag gjort!

Tre helt vanliga vita blockljus


Mamma hade köpt små tomtar som ser ut som ni vet tatueringar som man sätter på kroppen. Man skulle lägga dom i ljummet (?stavning) vatten så dom lossnar sen tar man upp dom från vattnet och sätter på dom på ljuset. Hur lätt som helst och tar bara ca en minut så har man plötsligt juleljus.
RESULTAT

Läsar fråga!

Fick en fråga angående ett smycke så tänkte svara på de.

Alexandra om Mina smycke: Jag undrar vad du tar för exakt likadan som den på översta bilden? :)

Svar; Hej! de örhänget tar jag 80:- för ett, vill du ha båda dvs ett par så tar jag 160:- .. angående priset så är de ju såklart för allt är handgjort av mig, det kostar att köpa in sakerna, det tar tid att göra. Hör gärna va dig om du är mer intresserad. Och ibland kan jag vara snällare om priset men tycker det är billigt och bra endå!

Läsar fråga!

Fick en fråga angående ett smycke så tänkte svara på de.

Alexandra om Mina smycke: Jag undrar vad du tar för exakt likadan som den på översta bilden? :)

Svar; Hej! de örhänget tar jag 80:- för ett, vill du ha båda dvs ett par så tar jag 160:- .. angående priset så är de ju såklart för allt är handgjort av mig, det kostar att köpa in sakerna, det tar tid att göra. Hör gärna va dig om du är mer intresserad. Och ibland kan jag vara snällare om priset men tycker det är billigt och bra endå!

Mobil-inlägg

Hejhejhallå! Idag är de söndag den dagen som vi kallar ångest-dagen. Antingen för man undrar vafan man gjorde i helgen eller att det är måndag imorgon. För mig är de inget av de faktist. För helgen har varit lungn plus jag är ledig imorgon skönt! Igår va jag bara hemma och hos mamma och tog de Lungt med henne. Haha men kvällen bjöd på många skatt för jag och mamma bara flippa ur haha, sen kolla vi på tv och drack lite glögg och åt plopp gottegottgott. Menmen nu ska vi hänga upp tvätten för den blev precis klar. Hörs!

Hemma kvälll

Godkväller allihopa. Idag har det inte hänt så mycket har passat Nelly lite (Linus hund). Ikväll blir det bara att va hemma och mysa. Igår åkte jag och älskling till Furulund till kävlinge där linus,pontus&kasa, sen stack vi till lödde till fest. Sen blev de hem och decka och de gjorde även linus och alla dom andra hos oss också haha. Så det blir en lungn lördag, hoppas ni får en rolig kväll!

Mina smycke

Nu hade jag tänk lägga in iallefall två bilder på smycke jag har gjort. Allt kommer ligga under kategorin Mina smycke till höger i bloggen.



Om ni vill kontakta mig så kommentera på något inlägg. Ni kan även komma med egna önskemål så ska jag göra så gott jag kan. Gjorde många halsband innan som heter Rosenkrans, gör dom om någon vill ha. Smyckena jag gör är av ett begränsat antal så det finns inte hur många som helst. Detta är just för att det är roligt att ha smycken som ingen annan har. Så har du egna önskemål eller några frågor så kommentera så svara jag så fort jag kan! Priset varierar såklart efter hur smyckena ser ut.

Anna Linnea Ljung


Gör om

Som ni ser gör jag om bloggen och den är inte riktig klar ..

Smycke

Nu tänker jag avslöja ännu mer av min idé. Som vissa vet gillar jag att pyssla speciellt med halsband,armband,örhänge osv. Så tänkte göra en egen kategori som ska heta Mina smycke. Dom olika kategorierna har ni till höger av bloggen. Där kommer ni hitta smycken som jag har gjort och som till och med är till salu. Om ni vill kontakta mig så kommentera på något inlägg. Ni kan även komma med egna önskemål så ska jag göra så gott jag kan. Gjorde många halsband innan som heter Rosenkrans, gör dom om någon vill ha. Så fort jag gjort ett nytt smycke lägger jag in de så kika in där när de kommer upp. Har gjort två örhänge hittentills. Som sagt hör av er om ni är intresserade. Smyckena jag gör är av ett begränsat antal så det finns inte hur många som helst. Detta är just för att det är roligt att ha smycken som ingen annan har. Så har du egna önskemål eller några frågor så kommentera så svara jag så fort jag kan!

Kläder


Skjorta- N Y
Jeans- Jc
Skor- minns ej, väldigt väldigt gammla

Tips!

Ledig idag och det va älsklingen med så vi åkte upp till center syd för att kika lite. Tog en fika med min mamma osv. Hittade inga söta julsaker så köpte ett rött siden band, och såhär blev de.

Vanliga vita block ljus, blev lite sötare med en rödrosett på.


Älsklingen köpte julblommer men jag tyckte krukorna va tråkiga så piffade upp dom lite.

Sen får man ju såklart inte glömma badrummet!
Hade en liten bit band kvar så satte den på tvålen, sött :)

Så siden band gör verkligen skillnad, tummen upp!


Läsar fråga!

Fick en fråga här om dagen om villken ögenbryns penna jag använder för att fylla i mina ögonbryn, så tänkte svara på de.

svar: Jag vet inte om det finns pennor enbart till ögonbrynen? Så jag använder iallefall Eyeliner haha och det fungerar hur bra som helst! jag använder en Eyeliner som är från H&M med färgen chokladbrun. Blir skit fint!



Kävlinge nya

Läste ni den för nån dag sen? De gjorde jag och retade mig så himmla mycket.



Satt och läste kävlinge nya och drack varm choklad och fick syn på den här artiklen



Vad folk tycker är störigt på bussen, de va allt från
-Barnskrik
-Folk som luktar illa
-Mobil prat
-Berusade människor
-Plockar inte upp skräm efter sig
osv osv

Tyckte bara den va lite löjlig. Okej att berusade människor är jobbiga när tåget har klyddat, man är jätte trött, man vill bara hem och så kommer dom och störar sig okej det kan jag förstå. Men tänk när du är den berusade personen då tänker du inte så mycket på att du är jobbig. Och sen blev jag lite arg på att det va en som tog upp att hon stör sig på att folk luktar illa? Tänk en gammal männniska som kanske inte duschat och inte borstat tänderna. Fan synd om dom ju, du behöver ju inte sitta på tåget om det ska va så tycker jag. Och till den sista jag tänkte skriva om va mobilprat. Herregud? Ska man inte kunna få prata i mobil numera eller? Du behöver ju inte sitta där och tjuvlyssna du kan ju stoppa in ett par lurar i öronen och lyssna på musik istället? Man ska ju förfan kunna prata i telefon på tåget!!

9.40-11.00

Ja ni läste rubriken, det va ingen lång dag inte. Skolan stängde klockan 12 för det skulle komma ett snöoväder så alla tåg och bussar skulle antagligen bli inställda så vi fick skynda att ta dom bussarna som gick. Dock blev jag körd så för mig va de inga problem. Så får se hur det blir med skolan imorgon, plus på måndag är man ledig skönt! Så det blir en lång helg det är inte helt fel.

Fick slänga upp en bild på mig

Snabb-inlägg

Godmorgon gott folk, mörkt kallt och snöigt idag. Om en timme går bussen till skolan, va lite tidig idag haha så sitter och nördar mig nu. Ses och hörs sen

Mobil-inlägg

Matti Matti allihopa där ute. Imorn är de skola som gäller 9.20-14.30. Hörs, Godnatt!

Lider

Tror dom på café uven vill se mig lida, annars hade dom inte ställt mig vid en ...

Jag som älskar choklad, det är svårt att hålla fingrarna borta

Dagbok


1 December



1 December och det innebär första luckan i choklad kalendern, barna sinnet sitter kvar :$ Klart man ska ha en choklad kalender till julen, tror jag alla har faktist!

Kläder


Skjorta- N Y
Tights- N Y
Skor- Scorett

Är de dax?

Är de redan dax för julgran? Tycker de dyker upp mer och mer. När ska man egentligen inskaffa julgran? Jag och älsklingen har tänk på att skaffa julgran, eller ja vi ska göra de för liskom det är de som är pricken över i:ett på julen tycker jag. Och ja så klart gör snön väldigt mycket också så det är tur vi har de tycker jag. Hur kan folk hata snön? Den som är så mysig. De kan gärna snöa bara de inte orsakar olyckor och det behöver ju inte va så svinigt kallt. Lagom är bäst! menmen som sagt när ska man egentligen inskaffa julgranen? hmmm

Detta är utanför min praktik vid Lödde centrum som redan har börjat sälja julgranar, är de för tidigt?


Avslöjar

Nu täntke jag avslöja liten del av min lilla idé som jag ska hålla på med. Det är lite av de jag köpte igår dvs

Vissa vet att jag är mycket för pilleri speciellt egna halsband,armband,örhänge och ringar det tycker jag är kul. Så nu tänkte jag dela med mig av min lilla hobby. Nu har jag avslöjat lite, mer kommer efter hand. Hoppas ni gillar de och ser något ni tycker om!

Inköpt

Här kommer bilder på vad jag handlar igår.


Mobil-inlägg

Godmorgon kära vänner och ovänner. Snart blir de iväg till skolan. Hörs sen har en liten sak att berätta

RSS 2.0