Kläder


Tröja - Cubus
Jeans - Älsklingens
Skor - Scorett

Stuff

Som jag har skrivit i dom förra inläggen så har jag köpt massa saker i helgen till lägenheten och jag lovade att lägga in bilder, och såklart håller jag vad jag lovar så here we go!



Ny säng till Ludde


Tandborsthållare och tvålpump


Ljus, dekorations stenar och fat


Lykta


Glasburkar


Väggdekor


blomma+kruka, smycke hand, ljus och stenar

Kläder


Skjorta - Cubus
Jeans - JC
Skor - Scorett

Fika i lund

Hej! Idag är de måndag och de va ju praktik som vanligt, men fick sluta lite tidigare så jag åkte in till lund med My och gick i stan lite och fika, mys! Snart är de ju alla hjärtans dag den 14 februari va? Jag är nästan helt säker på vad jag ska köpa till Kristian. Förra året gav jag bara ett kort och en nalle och då fick jag ett jätte fint halsband av honom. Så detta året får de bli något annat :) Annars har det inte hänt så mycket idag men jag känner mig endå död i kroppen, det är nog bara för de är måndag haha.


lund,bio,fest

Hej på er! Har inte hunnit blogga så värst mycket för jag har haft en fullspäckad helg! Tänkte berätta lite kort om den.

Fredag- Slutade tidigt sen vidare till Lund med mamma köpte en massamassa saker till lägenheten (bilder kommer in imorgon) sen blev de michelle och felicia på kvällen sen en liten stund hem till anders där älskling och dom andra va.
Lördag- Slappa på dagen sen bio på kvällen med älsklingen
Söndag- Åkte till nova med mamma och älsklingen och handla ytterliga lite saker till lägenheten (bilder kommer in imorgn)

Tänkte jag kunde skriva mer imorgon för idag är jag verkligen sjukt trött men va endå tvungen att skriva lite så ni inte tror jag har dött haha. Imorgn är de praktik och kanske in till Lund efter de fårse.

Kort dag + Lund

Godmorgon vänner&ovänner idag är de äntligen fredag, igen. Går inte tiden fort? Jag tycker det iallefall man vaknar på måndag och sen somnar man sen vaknar man upp på fredagen haha känns så. Aja idag är de skola som vanligt men det är en kort dag, tur de! 09.00-12.30 sen hämtar mamma mig på skolan så ska vi åka till Lund. Har absolut ingenanning om vad som händer ikväll men det får vi se. På lördag ska nog jag och älskling på bio. Men jag skriver mer sen för nu måste jag klä på mig och fixa mig. 

Phuuu

Phuuu. Har precis kommit innanför dörren. Har precis vatt ute med Ludde och träffade michelle. Så vi gick till en lekplats vid julius som är inhängnad för varje gång Ludde är ute så går han i koppel så tänkte släppa han lite så han får springa av sig, och det va precis vad han gjorde. Hade med mig hand boll men han tyckte alla löven va roligare haha. Sen när vi skulle gå hemåt så kunde jag knappt få tag på honom, men till slut fick jag. Så jag är helt trött nu. Snart kommer väl älsklingen hem och ikväll ska vi äta hemmagjorda hamburgare och friscobröd så jävla gott!


congratulations i hate you

Tänkte bara dela med mig en sak jag retar mig på och det är det nog fler som gör. Tex när ni är hungriga och kollar i kylen och där ligger skinka och du har mackor, perfekt! Men du är inte riktigt säker på om skinkan är gammal så du tar den för att titta på utgångsdatumet. Du letar ett tag för att texten är så extremt liten så du får ha skink paketet några centimeter ifrån för att du ska kunna se vad det står. Du vrider och vänder på paketet för att se de förbannade datumet, ÄNTLIGEN hittar du där det står bäst före: men vet ni vad dom jävlarna har skrivit där? Bäst före: se utgångsstämplen. Jajo de va ju de jag letade efter! det är de jag har försökt hitta nu i 5 minuter ååååhhhh.. Då får man börja om och leta efter de jävla nummret och tillslut hittar du de och då är de så "bort skrapat" så du knappt ser vad där står. Ja då får man helt enkelt chansa att man behåller de i magen när man ätit den. Men visst är de retligt när man precis har hittat där de står bäst före och sen att man ska se utgångsstämplen.


Sorligt men sant

Äntligen har du förstått, att någon ska va så tydlig att nästan berätta för dig att ingen vill ha med dig att göra är sorligt. Äntligen har du gett upp dina meningslösa saker som ingen bryr sig om. Ska du bara fly nu från allt och tro att allt är löst sen när du kommer tillbaka? haha! Har inte sagt något till dig tidigare för jag har tyckt så synd om dig. Har inte sagt något för jag vill själv att du ska inse att de du gör leder ingen vart, sorligt men sant. Och att det tog såhär lång tid trodde jag inte men det är skrattretande, vad ska man göra mer än att skratta åt dig? Ja säg de. Du kanske har insett din ålder och din ålder kanske ska ha en viss mognad som du antagligen har tappat eller inte haft överhuvudtaget. Ingen vet. Skaffa någon som du kan dela ditt värdelösa liv med :)

Dryg-torsdag

Godmorgon redan torsdag, skönt! Har precis gett Ludde mat och vatt ute med honom så tänkte jag att jag kunde uppdatera. Idag är de skola som gäller som vanligt 9.40-14.30 hyfsad dag, dock så är de endå den drygaste skoldagen. Kan man bara inte hoppa över torsdagen? Det är precis lika onödigt som att fylla 17? Helt onödigt.. menmen det är en sak man inte kan göra så mycket åt så det är lika bara att skippa de. Föresten så börjar Ludda äta jätte bra nu för jag har börjat ge han valp mat fast färskt, alltså ni vet sån mat man ger till katter i burk sånt finns det fast till valpar i hund mat då. Så har börjat ge honom de plus torrfoder som jag har blötat upp och det går jätte bra så tummen upp! Nu kan han sitt jätte bra och börjar träna honom på sitt och stanna och det börjar han lära sig nu, duktig vovve. Nä nu måste jag kila hörs sen!


Såhär såg jag ut när jag och älskling fira vår ettårsdag

Ludde-Latmask

Godkväll gottfolk! Nu sitter man här igen efter man har ätit jätte god mat. Vi lagade korletter, potatisgratäng och pepparsås från jensens blev ruskigt gott! Ikväll får man väl nörda sig vid tvn och se om det kommer någon bra film för imorgon är det skola igen, suck.. Aja snart helg det är så man får tänka.

Ludde den latmasken fick sitta i cykelkorgen påväg hem till mamma :)


Kläder


t-shirt - cubus
byxor - cubus
skor - scorett

Halva veckan

Godmorgon någon mer än jag som är vaken? tror knappast de.. Idag är de onsdag halva veckan har redan gått dagarna bara flyger förbi knappt så man hinner med haha. Idag är de skola som alla andra vanliga onsdagar så hade tänkt gå och klä på mig nu för Ludde har redan fått mat och vatt ute så nu kan jag ta de lungt, skönt! Men jag skriver mer sen när jag kommer hem ska försöka ta foto på dom kläderna och skor som jag ska lägga in här. Ha en bra onsdag vänner&ovänner


Ludde badar :)


Kvällsinlägg

Nu är det dags för sängen. Precis vatt ute med Ludde, imorgon är de skola som gäller 09.00-14.00. Godnatt

Garderob rensning i veckan

Jag tänkte rensa min garderob med kläder och bland alla mina skor och kommer säkert få massor med saker jag inte använder som jag inte vill ha, så tänkte jag att jag kunde lägga in dom här och ifall det är något fint ni ser så bara säg till! Detta kommer nog under veckan får jag hoppas. Så missa inget!


Shopping runda

hejhej nu är jag hemma igen från en lång shopping runda med My. Vi hittade massor på rean och jag är skit nöjd över vad jag handlade. Ni är förstås nyfikna på vad jag handla så här kommer bilder.


Millitär gröna baggy byxor
99:-
ordinarie pris 499:-



Vanlig t-shirt
29:-
oarninarie pris 99:-



Skjorta
79:-
ordinarie pris 249:-



Crocker jeans
199:-
orninarie pris 599:-



Ring
149:-



Ring
99:-

Det är helt galet hur priserna sänks på kläder. Jeansen liksom hade kostat 599 kr och nu kostade dom 199 kr. Precis som den jackan jag köpte förra veckan som hade kostat 700 kr och nu kosta den 149 kr. Helt sjukt!

Mobil-inlägg

Hej på er! Idag har vi studiedag Villket är förjävla skönt! Så jag ska till center syd vid 12 med my titta på rean och så måste jag fixa ny mat till Ludde för han "mat vägrar" i och med han har fått godis när han är duktig så vill han inte äta sin vanliga mat. Så jag ska se ifall jag hittar någon mat som luktar och smakar gott så får vi hoppas han äter bättre. Nu tänkte jag äta, men jag skriver när jag är hemma igen.

H&M




Något man borde beställa kanske :)


Bakning

Tänkte baka kärleksmums idag, blev bara så sugen på de.



kärleksmums (30-35 bitar)

Ingredienser:
150 g smör eller margarin
2 ägg
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 msk kakao
4 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 ½ dl mjölk

Glasyr:
75 g smör eller margarin
1-2 msk kallt kaffe (kan uteslutas)
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 ½ dl florsocker

Garnering:
Kokosflingor eller strössel

Gör såhär:
1
. Smält smöret/margarinet och låt svalna.
2. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.
3. Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Kakaon kan siktas om den är klumpig. Vispa snabbt ihop med elvisp.
4. Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta matfettet. Vispa försiktigt snabbt ihop till en jämn smet med elvisp på lägsta hastighet.
5. Bred ut smeten i en form ca 40 x 32 cm med minst 3 cm hög kant som du antingen smörjt med matfett och bröat med ströbröd eller kokosflingor eller också klätt hela formen med bakplåtspapper.
6. Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i 10-15 minuter.
7. Gör glasyren. Smält smör eller margarin i en kastrull. Rör ner kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker till en jämn smet.
8. Bred glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm. Strö över kokosflingor.
9. Låt stå och stelna. Skär kakan i fyrkantiga bitar.


Filmtips


Såg denna filmen igår för den gick på tv. Riktigt rolig och bra film. Tummen upp!


Chai tea


Fick ju chai tea pulver av mamma i present när jag fyllde år och nu äntligen har jag prövat de. Det blev jätte gott! Det står på burken att man ska ha hälften hett vatten och hälften het mjölk och 3 matskedar pulver. Jag tog lite mindre vatten, lite mer mjölk och lite mer pulver. Men det är ju en smak sak.
( Ser ni Ludde i bakgrunden som leker med min sko hihi )


Räcker det inte nu?

Jag som trodde våren va på väg, jag som har hängt in vinterjackan och nu detta? Fick ett sms av mamma att jag skulle kolla ut. Jag vände mig om och ser att det snöar, vad ska man säga? Förhelvetes jävlar väder men det tycks inte hjälpa. Hur länge ska det hålla på egentligen? Är de bara jag som är förbannat trött på vinter väder? Nä det tror jag inte! Jag som äntligen har börjat cykla faaan..


kom våren!


Jensens bøfhus

Hej på er! Ville bara berätta för er hur perfekt min dag/kväll va igår. Jag och älsklingen firade ett år igår så tänkte jag överraska honom lite. Han har alltid velat äta på Jensens bøfhus när vi ska äta på restaurang men det har alltid varit fullbokat. Så nu bokade jag i tid! Jag bokade bord i måndags så jag skulle va säker på att jag skulle få ett. Så mamma körde oss in till malmö igår vid kvart över 6 tiden för vi hade bord kl 7. Allt blev perfekt och mysigt. Sen efter middagen tänkte vi kolla om det gick någon bio man kunde köpa biljetter till, men vi tänkte vi tar bussen hem istället och kollar film hemma. Så vi tog bussen från Malmö först till mamma för att hämta Ludde för hon passade honom, sen gick vi hem och kollade på sex and the city 2. 

Först åt vi varmrätt jag åt:
Pappa's pepparbiff: Jensen´s Pepparsås, grillade grönsaker och en bakad potatis med kryddad creme fraichedressing. Tilbehören är perfekta till en mör bit ryggbiff.

Och älsklingen åt:
Oxfilé a la bearnaise: En äkta klassiker. Jensen´s Fries, grillade grönsaker, en saftig oxfilébit och rikligt med Béarnaisesås eller Jensen´s Franska Béarnaisesås om du föredrar en fyllig smak av vinäger och dragon.

Maten va svinigt god om man för uttrycka sig så hehe. Köttet bara smälte i munnen och man blev inte så äckligt mätt som man brukar bli utan det va helt lagom för att vi skulle orka en banana split till efterrätt.



snabb-bloggning

hejhejhallå! Tänkte uppdatera lite snabbt nu bara för sen ska vi åka iväg och älsklingen vet inte vart vi ska haha. Idag har jag och Kristian ett år och det ska ju firas så jag har planerat en liten sak. Men hörs sen för nu ska jag fixa mig. Ha en bra lödag

?

what am I doing wrong?

Kvällsbloggning

Godkväll vänner och ovänner, då sitter jag här igen. Absolut inget vettigt att skriva men tänkte bara uppdatera för att haha. Snart blir det kvällsrundan med lilla Ludde och jag hoppas verkligen jag kan sova inatt och slipper springa upp. Vet inte om jag hinner skriva något imorgon men ska försöka. Hoppas ni haft en rolig fredag. Hörs!

Mobil-inlägg

Nu ligger man i soffan med båda sötisarna sovandes på mig och båda snarkar haha. Så fort Ludde och älsklingen vaknar ska vi laga mat, för övrigt blir det nog en väldigt lungn fredag, lungn helg överhuvudtaget. Hörs senare

Kläder


Halsduk - Bik Bok
Tröja - Gina
Byxor - Big Apple

Vad är de som är fel?

hejhej! Fredag idag, dagan alla har längtat efter. Tycker inte ni att veckorna och dagarna bara flyger förbi? Jag tycker det går så otroligt snabbt så man knappt hinner med själv. Skönt på ett sätt men förvirrande på ett annat. Ni undrar säkert varför jag inte är i skolan. Jo jag vaknade inatt av att jag va helt kallsvettig och mådde illa, sen sprang jag upp på toa och ja ni kan ju räkna ut själva vad jag gjorde. Jag fattar inte varför jag spyr? Jag är ju inte sjuk? Så sjukanmälde mig idag för jag visste inte hur det skulle bli under dagen. Skulle endå bara gå till halv ett så. Imorgon har jag och Kristian varit tillsammans i ett år, längtar hihi


Lilla Ludde sover hela tiden, sötisen


Till läsarna

Tack Julia för länken till olika klippningar och frisyrer!

Hjälp mig, snälla

Gaaah! Jag är så sjukt sugen på att klippa mig men vet inte hur. Jag vet att klipper jag mig kort igen kommer jag bara ångra mig igen, plus jag har sidecut så det blir inte så fint. Jag vill göra något med mitt hår jag får panik. Färga de kanske? Jag har försökt hitta bra sider med klippningar och frisyrer osv men jag hittar ingen särskilt bra. Vet ni någon bra så skriv gärna.


Falskt alarm!

Tuuddelluu, de jag skrev innan om stjärntecken det är ett falskt alarm! Det gäller bara dom som är födda 2009 och senare så det gäller inte oss, tur de! Då har jag gått och varit arg hela dagen i onödan. Tur detta inte va sant för jag är och förbli stenbock så är det bara, jag ska inte va någon jävla skytt.


Dryg-torsdag

Godmorgon! Det är redan torsdag, dagarna och veckorna bara flyger förbi snart helg igen. Idag blir det iallefall skola för min del. Suck det är typ den drygaste dagen idag menmen man får hålla ut för det tar ju slut någon gång. Sen efter skolan tänkte jag faktist försöka hitta en sån grind/stängsel, ni vet sånt grönt för att Ludde inte ska kunna komma in i vardagsrumet eller något sånt när vi inte är hemma. Nä nu ska jag snart ge han mat och gå ut med han sen blir det bussen till skolan. Hörs sen! ha en bra dag


Vafan?!

Läste precis en artikel att vi har nya stjärntecken, vafan är de? Jag är fortfarande stenbock så är de bara! Jag tänker inte va nån skitt jävla skytt! 

Varför vi fått nya stjärntecken:
Det astrologiska fenomenet rapporterades förra veckan av astronomen Parke Kunkle, från Minneapolis i USA, som upptäckte felet. Den astronomiska observationen har orsakat stora diskussioner i astrologikretsar runt om i världen. Innebörden av upptäckten är att människor, som dagligen läser horoskop, nu helt plötsligt fått nya stjärntecken. Anledningen till felet är att jordklotet befinner sig på en annan position i dag än för 3000 år sedan när astrologins grunder lades. Jordens axel har helt enkelt ändrat sin position i relation till stjärnornas position på himlen.

Nya stjärntecken:

Stenbocken: 20 jan - 15 feb
Vattumannen: 16 feb - 10 mars
Fiskarna: 11 mars - 17 april
Väduren: 18 april - 12 maj
Oxen: 13 maj - 20 juni
Tvillingarna: 21 juni - 19 juli
Kräftan: 20 juli - 9 aug
Lejon: 10 aug - 15 sept
Jungfrun: 16 sept - 29 okt
Vågen: 30 okt - 22 nov
Skorpionen: 23 - 28 nov
Ormbäraren: 29 nov - 16 dec
Skytten: 17 dec - 19 jan

Det har även kommit ett nytt stjärntecken, ormbäraren? wtf. Vad fan händer? Kul för den som är de och bara
- Vad är du för stjärntecken?
- Jag är ormbärare
hahahahahha fyfan va fattigt det låter!
Nä jag är och förbli stenbock thats it!

 

 

 

 


Dagens klipp!

Hejhej är super duper glad just nu, vill ni veta varför? Jo jag och mamma åkte en sväng till center syd bara föra att kolla lite. Så gick jag in på Cubus för där va 50% på nästan alla kläder. Så hittade jag en jätte fin jacka. För jag vill ha en ny jacka till vår inte en skinnjacka som alla har och jag har haft alltid. Så hittade jag en fin jacka som jag testade och det fanns bara en kvar i min storlek. Och vet ni vad de bästa är? Den hade kostat 699:- ny men nu kostade den 149:- helt sjukt! Klart jag köpte den!


Ny trend?

Jaha nu har en ny "trend" kommit in i vår lilla kommun. Precis som för ca ett halv år sen va de att man skulle ha sidecut och då hade alla de. Sen va de converse skor och då hade alla de. Det är konstigt att saker bara kommer som ett bombnedslag så har verkligen alla de, sen försvinner de lika snabbt igen. Men nu är de att det ska va kortklippet. Har ni sett de? Inte för att jag skulle få för mig att göra de men det blir bara fler och fler. Typ Pink eller Septemper frillan. Först hade en de och då va de skit fint, sen kom det en till och de va ju liskom ja okej det är fint, sen kommer den tredje, fjärde, femte och då är de ju liksom boring? Jag tror hälften som går efter "trender" har de för att alla andra har de, inte för att man själv tycker det är fint eller att man trivs i de. Så det är nog få som har de för dom själva tycker det är fint det tror jag iallefall.


Vad tycker ni om frillan?


Städpanik

Godmorgon folks! Idag är de onsdag redan halva veckan, de går snabbt! Idag blir det skola för min del 09.00-14.00 inte så himla lång dag, skönt! När jag kommer hem ska jag nog slänga in någon tvätt så man får undan de, hatar att ha de stökigt osv det är de värsta jag vet. kristian tycker bara det är bra för då slipper han städa haha. Ordning och reda ska de va annars får jag panik! Får inte ni de? Nä nu ska jag snart ge Ludde lite frukost och gå en runda med honom sen kila iväg till skolan. Ni får ha en jätte bra dag så hörs vi sen!


Ska gå och göra en chai latte, mums! Fick ju sånt pulver av mamma i födelsedagspresent.


Från läsarna

Igår frågade jag er ifall ni hade några ideér om vad jag ska skriva här i bloggen som ni kanske vill veta, och då hade jag fått ett förslag.

hanna om Hjärnan = Ur funktion: skriv om hur du tänker med kläder för du har en välfigt bra stil på kläder :)

Det är en väldigt svår sak tycker jag, för jag klär mig i de jag tycker är snyggt och skönt och det vet alla om. Det är därför den blir så "unik" och snygg för jag kanske inte har kläder som alla andra har, har inte stilen som alla andra har. Så det blir nog rätt svårt om jag har på mig en skjorta en dag så ska jag försöka förklara varför jag just valde en skjorta :S? men de jag kan göra är att bli bättre på att lägga in bilder på mina kläder kanske? men ska försöka allt jag kan. Kom med mer förslag!

Hjärnan = Ur funktion

Hej! kom precis hem från praktiken och idag har jag verkligen hunnit massor! Börjat lära mig kassan riktigt bra nu för om jag ska jobba där varannan helg så måste jag kunna kassan ifall jag står där själv. Så idag har jag bara nördat mig till att lära mig kassan. Cykla hem på lunchen och gick ut med Ludde, han börjar faktist lära sig att kissa och bajsa ute och håller på att lära sig sitt, duktig vovve! Föresten till helgen har jag och Kristian vatt tillsammans i ett år och det ska ju så klart "firas". Jag har ju mina ideér så helgen blir en lång och mysig helg med älsklingen, längtar!

Hjälp mig?! Min hjärna står helt still vet inte ritkigt vad jag ska skriva om nu för tiden. Har ni några ideér så kommentera för jag vill skriva om vad ni tycker är roligt, så hör av er!


Såklart kan min lilla vovve pussas!

Kortfattat

Hej! Har inte haft tillgång till data så har inte kunnat skriva. Så tänkte berätta lite kort om helgen
Fredags: Va hemma hos mamma och tog de lungt med mamma,my och ludde.
Lördags: Tog de lungt med älsklingen med film och godis och chips, mys!
Söndags: Vi städade lite här hemma och tvättade sen bar de av till Nova för att handla lite saker till Ludde på Ö&B
Idag: Idag började jag praktisera igen 07.00-13.00 sen upp till center syd med My för att fixa en sak.

Här kommer några bilder på sakerna vi handlade till Ludde

Nytt koppel


Leksaker


Godis och hund schampo


En liten flisjacka


Den passa!

snabb-bloggning

hejsan svejsan, eller kanske passar bättre om jag säger godkväll eller godnatt? ja välj vad ni vill haha. Nu är klockan kvart i ett och jag ska kila in till sängen snart efter jag vatt ute med Ludde en sväng. Ikväll har jag bara tatt de lungt med mamma, my och ludde. Nä godnatt på er hörs imorgon!

Helgen planerad

Hejsan! nu sitter man här igen, ovanligt? Idag har det vatt skola för min del men en kort dag så det va skönt iallefall det är fredag också dagen alla har längtat efter äntligen är den här. Ikväll blir det nog bara lugna puckar men vi får se. Imorgon (lördag) blir det nog hitta på något skoj med älsklingen sen söndag ska vi till Ö&B för att köpa lite saker till Ludde hade vi tänkt. Så helgen är planerad i stort sätt.

Igår satt jag och kollade på tv och det va att jag nästan drägglade, tittade på ett program som heter masterchef ett matlagningsprogram typ och det är han som är med i hells kitchen dvs Gordon Ramsay. Jag tycker han kan komma hit och laga mat åt mig för det ser så äckligt gott ut!


Godmorgon

hejhej nu är de jul igen! Igår när jag gick kvällsrundan med Ludde så börja de snöa ska de inte sluta nån gång? Aja skönt att det inte är så satans kallt iallefall för det tycker jag nästan är värre vad tycker ni? Idag är det skola som vanligt men en kort dag. 09.00-12.30 ungefär sen får vi se vad kvällen bjuder på. På lördag ska antagligen jag och älsklingen åka skidsko på dagen och bio på kvällen, mys. Men vi hörs och ses sen för nu måste jag ge Ludde mat och ut med honom igen, ha en bra dag!

<3



Jag älskar dig Kristian Rusthoi
22/1-10


Från läsarna

A B I R ♥ - HTTP://ABIR.BLOGG.SE/ om Kläder: Fin blogg du har! :) Några planer för idag ? :D kram!♥

svar; tack! Nej inte vad jag vet hehe, tar dagen som den kommer :)

Uppe med tuppen, javisst!

Tjosan! Då är de samma visa idag igen. Vakna, ut med ludde, sitta lite vid datan, ge ludde mat, ut med han igen, fixa mig, ta bussen till skolan, va i skolan, ta bussen hem, ut med ludde osvosv .. ni förstår :) Idag kännder jag mig bättre, igår va de som om något bara flög på mig för plötsligt blev jag yr och svimmfärdig sen kändes de som jag skulle kräka så jag gick in på toan och självklart kräktes jag. Jätte mysko! Men idag känns det bättre så det är bra iallefall. Nä nu ska jag inte sitta här och tråka ut er hehe. Hörs mer sen!

Kläder



Halsduk- Carlings
Skjorta- N Y
Jeans- JC
Skor- scorett


Mobil-inlägg

Godkväll, har precis vatt ute med Ludde och duktig som han va så kissade han ute. Nu är det dags för kudden för min del. Föresten så kräktes jag innan ikväll oO? Vet inte riktigt vad som har flugit i mig men det får gärna ta slut snart börjar bli lite lång tråkigt. Hörs Godnatt

Presenter

Hej igen nu är jag tillbaka från skolan. Det blev en kort dag idag för vi hade idrott sista lektionen och den fick inte jag va med på i och med jag har varit så himla dålig. Men nu är jag iallefall hemma och har laddat över bilder från mobilen till datan på alla fina saker jag fick igår som jag tänkte dela med mig av.

Från mamma och bror (ni får ursäkta kvalitén på bilderna)


Björnborg trosor och sex and the city 2 dvdn.


En mugg och chai tea


Kryddor till chai tea


En tröja


En kalender


Pengar av mormor&morfar och farmor&farfar och sen ytterligare 1000 kr av pappa


Av älsklingen


En tjocktröja med mysigt ludd i


En tunika/skjorta


En digital foto ram plus ett minneskort så man kan ha många foton.

Blev jätte nöjd med allt, hela min födelsedag va perfekt! Nu tänkte jag vila en stund hörs sen.

Tack!

Godmorgon på er allihopa! Igår fyllde jag år och jag hade en jätte bra födelsedag! på kvällen åt jag, älsklingen och mamma på föredetta lödde krog som nu ägs av dhals hotel, skit god mat! Sen gick vi hem till mamma där jag fick öppna paket sen åt vi kladdkaka och då va bror också med. Sen blev de hem till älsklingen och öppna hans paket. Allting va super duper! Blev jätte nöjd med alla paket och hela dagen/kvällen. Och tack än en gång för alla gratulationer jag fått. Nu blir det snart bussen till skolan men slutar tidigt för jag får inte va med på idrotten för jag har vatt så dålig nu hela lovet. Det är sista lektionen så drattar hem åt då. Bilder på sakerna jag fick kommer in i eftermiddag, ses!

Ludde

Här kommer några bilder på vår nya familjemedlem Ludde

Grattis till mig

Ett stort grattis till lilla mig! Idag fyller jag år. Det är typ första gången på skit länge jag är ledig på min födelsedag, skönt! Idag blir det att äta på någon restaurang med mamma och älsklingen tror jag sen öppna presenter och äta kladdkaka, så har jag förstått det iallefall. Tack till alla som har gratulerat mig.


Dom sena julklapparna

Va ju hemma hos farmor och farfar den 4 januari för att jag skulle få julklappar, lovade att lägga in bild så here we go.

Nagelack


300 kr i present kort

facebookfacebookfacebookfacebook

Handlar inte allting om facebook nu förtiden? Står de inte på facebook är de inte sant. Har man en kille ja då ändras relationsstatusen snabbt, är de fest ja då får man reda på de på facebook, är någon ovänner så får man reda på de på facebook. Har ni inte sett alla reklamer på tvn? Har ni lagt märke till att i slutet så säger dom "gå in på vår facebook sida och rösta" eller något liknande. Allt handlar om facebook börjar bli lite drygt, eller vad tycker ni?

Die facebook die

Fortfarande

hejhej! Då är de måndag igen och alla har börjat skolan förutom jag, jag börjar på onsdag. Skönt en kort vecka! Halv 4 idag ska jag till vårdcentralen för jag är fortfarande sjuk, har jag gått med detta i en vecka så mamma börjar bli lite orolig. Det känns som jag har något i halsen som irriterar mig så när jag hostar så kommer det inte upp, så jag hostar sönder min hals typ speciellt på kvällarna när man ska gå och lägga sig och så fort man vaknar så jag hoppas jag får något som hjälper mig för jag orkar inte ha de såhär längre. My sitter här bredvid mig och myser med Ludde. Föresten så har han lärt sig gå i koppel och kissar och bajsar ute nu, duktig vovve!

Här kommer några bilder sen jag, älsklingen, viktor och kasa va på vallåsen och åkte skidor.

Jag


Kasa


Älsklingen och Viktor

Mobil-inlägg

Hej! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det har varit så mycket nu den sista tiden. Är fortfarande sjuk men hoppas det är på bättrings vägen plus jag och älskling har skaffat hund så har inte haft mycket tid till att sitta här om ni förstår. Bilder på valpen (Ludde) kommer in senare. Sen igår va jag, älskling, Viktor och kasa på Vallåsen och åkte skidor. Dom gamla takterna satt i men älsklingen va som bambi på is haha :) något som jag måste göra om!

Fått napp?!

Godmorgon, har sovit uselt inatt (igen) har hostat och haft ont i huvudet och snytit mig stup i kvarten lika så kristian, plus han har jätte hög feber så han är kokande varm över hela kroppen så ligger man för nära han så svettas man ihjäl. Med andra ord fyfan villken natt! Orkar inte vara sjuk nu när man är ledig. Föresten så va jag hos farmor och farfar igår och fikade och fick mina julklappar i och med jag inte träffade dom vid julen. Så bilder kommer in snart på sakerna jag fick. Sen tror jag att jag börjar få napp på en liten vovve nu. Ska nog kika på den på torsdag om allt går som det ska.

Det är valpen till vänster på båda bilderna. Den minsta av dom.

Det är en blandning mellan chiahuahua/papillon/dansk-svensk gårdshund

Läsar fråga!

Andrea om förra veckans köp: vart har du köpt hörlurarna ? :D

Svar; Teknikmagasinet


Mobil-inlägg

Godkväll. Jag och älsklingen kom hem vid 9 imorse för vi va ju hos Linus som jag skrev i ett äldre inlägg. Jag känner mig fortfarande helt svag i kroppen, febrig, förkyld, hostar, ont i huvudet inte skoj.. Älsklingen har samma sak så vi ligger helt döda framför Tvn. Snart blir det att ta ett varmt bad och byta handdukar och bädda rent i sängen så man blir frisk någon gång. Imorgon klockan 2 ska jag till hofterup tiöösammana farmor och farfar för att ta en fika och få min julklapp. Föresten så fyller jag år om 8 dagar :$

Nej inte nu igen

Neeeeeeeeej, nu har min förkylning och hosta kommit tillbaka jag orkar verkligen inte. Hoppas de går över snabbt och inte håller i sig så länge som det gjorde förra gången för då kommer jag avlida.
  Tummen ner för förkylning och feber och hosta


Godmorgon?

Godmorgon? på er klockan är tjugo i två. Somnade vid sju tiden och då undrar ni säkert varför. Jo jag, älskling, kasa, pentmo är hemma hos Linus i furulund. Dom spelar något spel som jag har kollat på tusen gånger men förstår fortfarande hur man gör eller vad de går ut på haha. Så sitter jag och lanar facebook typ skoj, bättre de än att sitta hemma helt alone. Ikväll blir det att stanna här också tror jag. Hör av mig senare!

läsar fråga - tatueringen

Fick en fråga ifall jag kunde lägga upp bild på min tatuering och givetvis kan jag de! Har tyvärr ingen speciellt ny men lägger upp dom bilderna som jag har sen när jag gjorde den.

Nyår 2010-2011


RSS 2.0