Tipsar
Kakbotten
15 st digestivekex
75 g smör eller margarin
Fyllning
2 st ägg
400 g philadelphiaost
2 dl crème fraiche
1.5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 st citron, rivet skal
Glasyr
1 msk socker
4 msk vatten
4 st passionsfrukter
Gör så här
Botten
1. Krossa kexen fint.
2. Smält smöret.
3. Blanda ihop och tryck sedan ut smulorna i rund form med avtagbar botten.
4. Ställ i kylen.
Fyllning
5. Dela äggen i gulor och vitor.
6. Blanda gulor, ost, crème fraiche, socker, vaniljsocker och citronskal till en slät smet.
7. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i smeten.
8. Häll blandningen över kakbotten och ställ åter in i kylen, minst en timme.
9. Glasyr
10. Hetta upp socker och vatten i en kastrull.
11. Skrapa ur passionsfrukterna ner i sockerlösningen och rör om.
12. Låt svalna.
13. Häll över fyllningen på kakan försiktigt.
14. Låt stelna i kyl i minst en timme.
JA!!!! den var fantastiskt god! Riktigt lyckad med passionsfrukten,suveränt Nea!