High Chaparral




Då blir det High Charral till helgen, ska bli riktigt roligt att göra något annorlunda!


Vill ha!


Rise against - Everchanging



Have you ever been a part of something
That you thought would never end?
And then, of course it did
Have you ever felt the weight inside you
Pulling away inside your skin?
And then something had to give


Helgen

Godmorgon måndag! Helgen har varit helt perfekt, och inte haft tid att sitta och skriva så det får bli allt på samma gång nu.

Fredags- Jennie och Martin kom hit så satt vi här. Sen tog jag och Jennie bussen in till Lund till en kompis (tysken) kolonistuga där dom andra satt. Dock så lurade Martin oss villken buss vi skulle ta så vi tog helt fel stadsbuss, haha. Men tillslut kom vi fram.
Lördags- Tysken hade försenad födelsedags fest i hans koloni, och det va sjukt skoj där förutom slutet..
Söndags- Jag va hemma hos mamma hela dagen för det va ju mors dag. Sen på kvällen mös jag med älsklingen.
Tack för helgen alla, tummen upp!



Noooooooo!

Hej på er! Idag har jag vatt i skolan och det va en kort dag för vi hade inte den sista lektionen så tog bussen hem tio över 1, skönt! Och i o med det är typ 4 skoldagar kvar innan sommarlov så har vi inte så mycket att göra plus jag är klar med allt. Så vi som va klara kunde va lediga imorn. Så det blir en "lång helg" för min del. Plus nästa vecka är vi lediga torsdag,fredag och måndag, kan det bli bättre? nej! Föresten, satte mig på bussen i morse och skulle lyssna på musik, tror ni inte mina hörlurar typ bara lägger av? jo klart dom ska göra de! Jävla piss.. Men jag fick ju med hörlurar till mobilen men det är ju såna som inte passar öronen, som bara trillar ut. Helt värdelösa!


R.i.p mina hörlurar :(



Helt värdelösa! Passar ju inte öronen, trillar ut, hårda, hör knappt musiken. Tummen ner!!


Kläder


tröja- team sportia
byxor- vila
skor- scorett

My love



fick iphone 4 igår :') Jätte nöjd med den!

Läskigt



Hört om askmolnet?
Tycker det blir allt mer och mer katastrofer, läskigt.
Hoppas inget av detta kommer hit.


Rent åt helvete

Kom precis hem från skolan för vi fick sluta efter nationella. Jag trodde vi skulle ha muntliga men det va det ju naturligtvis inte, så om jag ska vara ärlig gick det rent åt helvete! och inte nog med de så har jag världens mensvärk... Men sen blev jag glad igen när jag fick veta att vi inte har matte i 2an. Skönt!

























Imorgon blir det ingen skola för min del för jag ska till sjukhuset.

Snabbt och lätt

Igår lagade jag världens enklaste middag, och god är den också.



Skär köttet i bitar och stek ..

Häll sen på denna ..

Låt de koka ihop sig lite och sen är det klart!
Ris eller potatis till

Snart är det över

Hej kära måndag (host host) Idag klev jag upp 06.00 för att vara på praktiken 07.00, hade mycket att göra idag så tiden gick snabbt, som tur va! Imorgon skullle det varit praktik men det blir skola istället för vi ska göra de sista nationella och nu är det matte muntliga, men det är snart över. Vi har fått reda på vad vi fått på dom andra naionella vi gjort och jag har fått G på allt, riktigt nöjd! Nu hade jag faktist planerat att vila en liten stund sen blir det att hänga upp tvätten, jippi haha.


Älskar er!


Kläder



Linné- gina
kofta- gina
jeans/tights- N Y

17 månader



Idag är det den 22 och det betyder att jag har varit tillsammans med Kristian i 17 månader, det är sjukt vad tiden går snabbt! Älskar dig <3


Vi överlevde!

Jag sa ju att det bara va bullshit, men det är sjukt vad folk kan stirra upp sig för en gammal gubbe säger att vi ska dö. Varför skulle vi de? Tro inte på allt.

Som jag skrev innan så kännde jag på mig att min helg skulle bli perfekt, och det blev den verkligen.
Fredag- Jag och älskling gick och handla god mat och sen gick vi hem och lagade de, tände ljus, kolla film med massa chips godis och läsk. Riktigt mysigt! (Middagen blev ryggbiff med klyftpotatis och bearnesås&rödvinsås)
Lördagen- På dagen åkte vi hem till älsklingens mamma sen skulle pojken iväg och spela paintball så jag stannade kvar. Vid 5-6 träffade jag martin och andré och sen när dom andra hade spelat klart paintballen så åkte vi alla hem till kalle och där blev det fest, tummen upp!
Söndag(idag)- Bara mysa och slappa och snart börjar solsidan missa inte de!

Bullshit!

Jorden kommer inte gå under! Sluta häng upp er på att ni läst en liten artikel någonstans att jorden kommer gå under för det är bara bullshit. Jag kommer iallefall leva på söndag och så är de med de!


Ååååhhh!

Det fungerar fortfarande inte att koppla in mobil i datan så jag kan föra över bilder, hur ska jag göra då i fortsättningen? lönt jag ens har mobil om den inte fungerar -.- men har funderat på att byta till en iphone 4 istället för denna börjar bli sleden, pdet börjar även bli glapp där man kopplar in hörlurarna.

Aja nog om mina problem haha, idag va det skola och denna dagen brukar va så satans dryg men det va den inte idag vi fick sluta efter lunch! så tog bussen hem 10 över 12, skönt! Och imorgon är det fredag och då slutar jag halv 1. En annan bra sak är att min helg kommer bli sjuk bra känns det som.
Fredag(imorgon)- Bara va hemma och mysa och äta god mat med pojken.
Lördag- Fest!!
Söndag-Sova
Känner på mig att detta kommer bli en toppen helg, hoppas de!

Phuuuuuussssstttt

Phuusst kom precis hem från en ganska dryg dag. Dagen började med nationella prov kl 08.30 till 10.00. Men nu va de inte i engelska utan i matte, så undra vad resultatet blir.. Sen hade vi idrott och det va drygt! Men är hemma nu iallefall och skönt är de. Nu har redan halva veckan gått och det känns så jävla skönt, snart helg igen.

Tyvärr så kan jag inte ladda in bilder från mobil till data för det krånglar, men ska försöka fixa de!


Kikade runt på internet och hittade dessa underbara byxorna, synd dom va så dyra ..

Vill ha



Kanske något att beställa inför sommaren?

Kläder



linné- cubus
skärp- cubus
jeans- jc
skor- scorett

Have to be good!

Hejåhå! Måndag idag och det skulle varit praktik, men jag har så sjukt ont i min hals det känns som det sitter ett rakblad på tvär .. Så jag tänkte hoppa praktiken för att bli bättre. För ni vet jag tar sprutor nu för min led som jag har berättat om innan? Dom sprutorna får man inte ta om man känner sig dålig. Det är därför jag har bestämmt mig för att vila för jag måste ta sprutan för jag har ont i mitt knä igen. Men imorgon är det praktik iallefall!


Kläder


Tröja- Lindex
Byxor- Gina
Skor- Scorett

Min helg

Dålig uppdatering från min sida men det har ju varit helg och då vet ni att man inte sitter vid datan, iallefall inte jag. Så nu tänkte jag berätta vad som hänt i helgen.

Fredags- Jennie mötte mig på stationen så tog vi bussen hem och sen kom fler och fler folk och tillsist bar vi hem till My som hade fest. Vi stack väl där ifrån 12-halv 1 vidare till Kävlinge. Sen körde Viktor oss hem.
Lördags- Vi gick och åt en pizza efter vi hade vaknat, riktigt gott va de! Sen va de inte alls planerat att det skulle va folk här hemma men det blev det tillslut endå haha. Men det va trevligt!
Söndags- Jennie,viktor och louise sov här från lör-sön så vi bestämmde oss för att gå till sibylla och äta (igen) men jag tog bara en hamburgare denna gången. Sen på kvällen bara mös jag och älsklingen framför tvn.

Men andra ord det blev en lyckad helg!


Förra veckan när det va så fint väder så grillade jag och älsklingen lax. FYFAN va gott det är!

Kläder



stjorta - N Y
Jeans shorts - Klippt själv
Skor - Scorett

Hur fan kan man?!



Hur kan man ämdra på något så fint,underbart och gott till något sånt här?! Att förstöra vanliga marabou mjölkchoklad till kokos&banan smak, fyfan! Dom kan ändra vad dom vill men inte choklad!!


Sovmorgon

Godmorgon? Godförmiddag? Vi fick sovmorgon idag så börjar 11.00 så ska snart ta bussen, riktigt skönt att få sova ut! Hörs sen

Mindre och tråkigare

Som ni märker blir bloggandet allt mindre och mindre och tråkigare, iallefall enligt mig. Så hjälp mig att komma på vad jag kan skriva om. Vad vill ni veta?

lalalalalala

Godkväll folks! Sitter här och är proppmätt. Jag och älsklingen grilla lax och så gjorde vi en egen potatissallad, fyfan va gott det blev! Annars sitter jag bara och skriver ner lite vad jag ska säga på engelskan imorgon eller på fredag för vi kommer ha nationella då fast muntligt sen är engelskan avklarad. Sen är det bara matten kvar och den har vi nästa vecka någon gång.


Såhär brukar det seut när jag och Ludde vilar ...


Men att vakna upp till denna synen är inte trevligt, haha!

Ven

Hej! förlåt för dålig uppdatering igår men jag hade nationella i skolan och det gick väl sådär, sen när jag kom hem va jag helt slut så jag sov nästan hela dagen. Nu bär det snart av till skolan. Helt ok dag idag! Föresten till helgen kanske det blir att dra till Ven och cykla, haha :) Hörs sen!

Nationella

Godmorgon soliga tisdag! Snart bär det av till skolan för att ha nationella prov 08.30, håll tummarna! När vi är klara så får vi sluta så det blir nog en kort dag haha. Hörs mer sen när jag kommer hem.

Helgen

Helgen har varit helt perfekt!
Fredags- Vi skulle grilla här hemma men så kom det mer och mer folk och tillslut blev de "fest" här hemma, inget som va planerat men det va trevligt!
Lördags- Gick upp kl tio för att duscha och göra vid mig. Vi åkte upp till center syd för att äta sen vidare till kanotklubben här i Lödde vid ån för där väntade dom andra på oss. Så blev det att vi paddla kanot hela dagen, och det va längesen jag skratta så mycket som jag gjorde då haha. Det va riktigt mysigt och roligt att göra något som man inte brukar göra. Så stannade vi vid vikingabyn och grilla och bara tog det lungt. två tummar upp för paddlingen, måste göras om! Sen på kvällen stack vi hem till kalle och då¨blev det party!
Söndags- Städade här hemma för det va klibbigt överallt. Sen bara myste jag och älsklingen.
Med andra ord har min helg varit sjukt bra!

Idag är det måndag och det va praktik men gick lite tidigare för jag skulle till vårdcentralen och ta prover. Imorgon är det tisdag och det skulle egentligen varit praktik men det är skola istället för vi har nationella prov.



Vi hade tur med vädret!

Kläder


Tröja- Gina
Byxor- lindex

Fredag

Äntligen fredag! Snart bär det av till skolan men slutar 12.30 så det är skönt, plus det är sjukt god mat i skolan idag. köttbullar gräddsås potatis och lngon haha. Ikväll vet jag inte vad som händer men hoppas på något roligt för det verkar bli sjukt bra väder idag. Är det bra väder på lördag är vi några stycken som ska paddla&grilla, mys! Hörs sen


Ont i fingrarna

Halihallå nu är jag hemma från skolan igen och det blev jag som jag hade tänkt mig dagen skulle bli, dryg! Men jag har fått en massa gjort. Jag och My blev klar med ett helt arbete på svenskan och engelskan, känns riktigt skönt, så har ont i fingrarna nu så mycket jag har skrivit haha. På tal om något helt annat, vad händer med vädret?? Var tog solen vägen? Hoppas det blir bra väder ihelgen så man kan hitta på saker.

åååh för någon dag sen gjorde jag och älsklingen detta mumsiga till middag! fyfan va gott det blev!

Kläder


Tröja- Gina
Byxor- Cubus
Skor- Scorett

Snabbis

Det blir ett otroligt snabbt inlägg nu på morgonen för jag måste gå till bussen om 5 minuter. Idag är det skola som står på schemat. Hörs sen!

Ett avklarat

Home! Nationella gick hur bra som helst faktist men vi har ett den 10onde och det är läs&hör förståelse detta v a bara skrivning men det är nästan de svåraste tycker jag. För jag är verkligen värdelös på att stava på engelska haha. Men jag gjorde så gott jag kunde och hoppas det räcker till ett G iallefall. Sen har vi nationella i matte men det är inte förens lite senare. Men alla mina nationella sitter jag hos special lärare, great! Btw så knäckte jag en nagel idag på idrotten, störigt! Så får höra av mig till Louise så får hon fixa till dom. Annars har det väl inte hänt så mycket mer idag.

Igår åkte jag och mamma en sväng till center syd. Och jag hittade faktist en tröja, baggybyxor&trosor. (kommer in bild sen) Imorgon är det torsdag och det är den drygaste dagen på veckan, men snart är det helg igen, längtar!


Föresten så har jag två baggybyxor ett par som på bilden och ett par likadana fast ljusare. Använda få gånger och säljer dom nu pga att jag inte använder dom. Är du intresserad så komentera!

Nationella

Nu bär det snart av till skolan. Fick gå upp en timme tidigare än vanligt för att hinna med bussen 07.34 för bussarna går bara en gång i timmen, kasst! så från 08.30 och 80 minuter framåt kommer jag svettas som en gris haha, menmen oavsätt hur det går så har jag iallefall försökt. Nu ska jag bara gå ut med Ludde och packa saker till idrotten sen går jag. Hörs senare, önska mig lycka till.


Sjuk?

Hej! Tisdag idag och det blev ingen prakik för min del för jag håller nog på att bli sjuk, det känns som de. Men imorgon måste jag till skolan för då har vi nationella prov i engelska och det börjar halv 9. Hoppas det går bra för jag är urkass på engelska, men ska sitta hos special lärare så det kanske blir bättre, aja man gör så gott man kan. Snart ska jag gå hem till mamma och lämna en massa kläder och hämta en massa kläder haha. Hoppas ni haft en grym valborg för det har jag haft!


Tipsar



kan tipsa er om hårborttagningscreme. Denna är sjukt bra, dock tycker jag den luktar äckligt men man duschar ju efteråt. Använder detta för jag är sjukt torr om mina ben så det gör ont när man tar med rakhyvel.

Tummen upp!

Hej på er! Det blev en lyckad valborg bland 20 000 andra. Vi åkte in till stadsparken i Lund kl 12 och så va det smockat med folk exakt överallt. Men sen hittade vi en gräsmatta att sitta på, tror egentligen inte man fick sitta där för där va såna band man spärrar av med. Men vad ska man göra? Man fick ju inte plats någon annans stans så det fick bli där. Sen hade Viktor med sig en engångsgrill så grilla vi korv och käka de. Och vädret skulle man ju inte klaga på, riktigt härligt! Efter Lund blev det att vi tog tåget till Kävlinge och gick hem till Viktor. Sen beställde vi en taxi som skulle komma kl 2 men den dök aldrig upp så vi fick sova hos Viktor, och nu är vi hemma. Men andra ord blev det en lyckad valborg, tack till alla!

RSS 2.0