Lets go!

Idag är det valborg, haha det känns som julafton eller något för på ett sätt har man längtat till denna dagen. Idag blir det att sticka in till lund till stadsparken vid halv 11-11 resten av gänget stack in där vid 8 imorse, stört! Det blir väll att grilla,lyssna musik,trevligt folk osv. Tur vi inte kom hem så sent igår för då hade jag nog aldrig orkar gå upp. Igår fyllde Sonny 22 år så vi åkte hem till honom och va där lite men lite andra sen åkte vi hem för vi skulle ju endå hem hyfsat "tidigt" idag. Hoppas det kommer bli en lyckad kväll idag


Har tyvärr inte fler bilder sen förra valborg

Kläder


Jacka- Bikbok
Blus- Veromoda
Jeans- Gina

morotskauga

Godmorgon soliga fredag! Snart bär det av till skolan 09.00-12.30 efter de ska jag hem till mamma och baka morotskaka, mums! Ikväll har jag ingenaning om vad som händer men det löser sig alltid. Hörs sen!


Hoppas inte det är sant



Man får ju hoppas inte detta är sant. Att det är eld förbud, och det är ju snart valborg? Vad är en valborg utan brasa? aja jag tror jag överlever men lite tråkigt är de ju allt. Halva valborg är planerad. På dagen ska vi in till Lund till stadsparken och grilla och så. Och närmare kvällen vet vi inte var vi ska iän för vi vill inte stanna i Lund för där är alltid så mycket bråk och det är bara onödigt.


Det blir bättre

Godmorgon på er! Det blev ingen skola. Men mina ben har blivit bättre men nu är det liksom som en "skorpa". Men det som gjorde ont och sved har lagt sig.

Aj!


skrivbordet

Ajjjjjj!

Godkväller! Nu har jag precis varit ute med Ludde och snart är det läggdax. Hoppas jag kan sova för det känns som jag har feta brännskador på mina ben, inte på hela benen utan längst ner vid foten, aaaajjj! har jag lika ont nu som imorgon får jag se om jag kan vandra till skolan.. Vi fixade skrivbord iallefall (bild kommer), något positivt! Nattinatti
 
Ge mig sommar!

Valborg

Åååååååååååååååh vad jag gillar vädret! Kom hem från skolan för en stund sen och jag öppnar dörren så står ludde där. Han har alltså smitit ifrån köket, vi har en sån grind där när han är ensam hemma. Nu har det hänt två gånger så måste göra något åt de haha. Snart bär det av till ikea med krille och hans mamma för att leta skrivbord och hyllor kanske. Imorgon är det torsdag (redan) och det är inte långt kvar till valborg, de är fan i helgen. Hoppas det händer något roligt!

Det är inte bara jag som gillar vädret, hehe

Kläder



jacka- bik bok
tröja- gina
linné- gina
tights- lindex
skor- skopunkten
väska- h&m

Vår-sommar

Ännu en härlig sommardag, kan man säga så? det är ju vår fast med sommar värme, vår-sommar? aja skönt är det iallefall! Lovet har varit helt perfekt. Allt från grillning till solning till massa med härligt folk. Men igår blev det att man va inne (för det mesta) för jag och älskling måla om i stora rummet och det blev jätte fint. Nu är det bara nya gardiner och ett skrivbord sen är det klart. Vi fick massor med färg kvar så kanske ska måla hallen, men vi får se senare. Idag har det varit praktik men jobbade bara till kl 12, soft! Imorgon är det onsdag (redan) och det innebär skola och sen efter de ska vi nog fixa skrivbordet. Nu tänkte jag sätta mig på baksidan en stund, hörs!

Vollyboll i gunnesbo

Stek

Nu sitter man på baksidan i en stol och solar, hur härligt är inte de? Idag va de slut på lovet och börja praktiken. Men Fyfan va skönt de har varit med påsklov, de behövdes! Nä nu ska jag fortsätta sola, hörs sen!

Mobil-inlägg

Goddag? Godkväll? Godnatt? Ja kalla de vad ni vill. Ursäkta dålig uppdatering men dagarna har bara flugit förbi och blogga från mobilen har kluddat + pojken lanar så det har varit omöjligt. Men nu fungerar mobil bloggningen igen så tänkte att jag får klämma in ett inlägg, har endå inget bättre för mig. Btw, nu har solen och värmen kommit till gröna Skåne, Awesome! Hoppas nu de håller i sig. Imorgon blir det påskmiddag hos pojkens mamma, mums! Nä nu ska jag försöks sova hörs! Godnatt

Som hittat

HalliHallå! Är riktigt glad! Igår va jag i malmö med mamma för hon skulle hitta nya kläder men istället blev det jag som fyndade (ovanligt?) och idag va vi på center syd och jag fyndade igen! åååhh vad det känns skönt. Allt endast för en 500 lapp, sweet. Idag blir det grillning i de härliga vädret. Hoppas detta vädret håller i sig nu.

tröja+jacka



Allt för en 500 lapp, som hittat!

Ändrade planer

Godmorgon, ännu en fin dag! Igår blev det inte som planerat. Emelie kännde sig lite dålig så det blev inget malmö, tråkigt men det får bli en annan dag. Istället träffade jag My, trevlans! Idag där emot blir det Malmö fast med mamma. Hon ska på sån återträff med sina gamla klasskompisar, inte idag men det är nog snart. Så ville hon handla nya kläder och det är väl klart man följer med. Hörs sen! Föresten på fredag ska nog jag och älsklingen ut och äta för då är det 15månader :$


Saknar sommaren! Bilden är tagen förra sommaren när vi va på dalby stenbrott


Uppe med tuppen

Godmorgon, vafan gör jag uppe egentligen? vaknade 10 över 6 suck .. Idag ser det ut att bli riktigt fint väder och på det blir det en tripp till Malmö med Emelie, tummen upp! Nä nu ska jag äta frulle hörs sen!


vafan är nu detta?

Vafan är nu detta? Spotify ska lägga ner sin gratistjänst. Eller ja man kan bara lyssna på en låt 5 gånger och 20 min om dagen dvs 10 timmar i månaden. Åååh va man blir arg på sånt här! Först blir man arg att bussarna inte längre ska ta emot kontanter, och nu detta vad kommer sen hända? ååååhhh! Aja what to do? Man kan inte göra ett piss och det är det som gör mig arg. Så nu måste man bli premium kund hos spotify och betala 99:- i månaden för att kunna lyssna som man gjort förut, skitt! fuck you spotify


Lovet har börjat

Ahhhh, nu känns det att det är lov. Vakna 12 låg kvar till kvart i 1 gick ut och satte mig i solen, awesome! Riktigt härligt väder det är idag så det får bli en snabb bloggning idag. Helgen har varit riktigt lyckad
Fredags- Va fest hos kalle med trevligt folk, tummen upp!
Lördags- Grillning i bjärred med trevligt folk, tummen upp!
Söndags- Deg&mys med älsklingen, tummen upp!

Nu ska jag ut i solen igen, hörs sen!


Påsklov

Tuuddellu, idag blir det att träffa folket och ha trevligt och imorgon är det grillning med annat trevligt folk. Hoppas ni kommer ha en rolig helg för de ska jag ha! Föresten så är det påsklov nu, sköööönt!

Grillning

Hello, fredag idag och jag ska snart bege mig till skolan men innan det måste jag ut med Ludde och det ska jag göra nu. På lördag blir det grillning om vädret tillåter (hoppas!) och idag vet jag inte riktigt vad som händer, men det löser sig. Hörs sen!

Till läsarna

Anonym om Armband: Hej skulle bara säga att dom är skitsnygga dom armbanden du gör.Var köper du såna pärlor,nätet eller hobbyaffärer?

Svar: Jag köper dom ï hobbyaffärer

lalalala

Godkväller folks! Nu helt plötsligt blev det fint väder, skönt hoppas det håller i sig så ihelgen med. Imorgon är det fredag och då blir det skola och sen slutar 12.30 efter det vet jag inte vad som händer men det löser sig alltid. Hoppas på någon grillning ihelgen om det är fint väder. Nä nu ska jag hoppa in i duschen hörs sen eller imorgon!

Nytt armband



Gjorde ett nytt armband idag, blev nöjd!

AJ!

Hej på er! Idag är det en mindre glad Linnea, tyvärr.
Mamma kom och hämtade mig halv 9 och då körde vi direkt till Lund till sjukhuset för att jag skulle få min nya medicin. Inget var som jag hade förväntat mig faktiskt.. Först fick vi vänta en halvtimme mer än vad vi egentligen skulle. Sen så va den riktiga doktorn sjuk som jag skulle haft, hon skulle berätta för mig hur man tar medicinen och berätta lite om den. Så vi fick en annan läkare som jag inte "känner" så bra. Sen när hon hade förklarat hur jag skulle ta sprutan osv så var det ju bara att köra igång. AJ!!!! Jag tog sprutan själv i magen och jag höll inte tillräckligt hårt om "fett valken" så min hud bara böjdes med när sprutan skulle komma igenom, så det var som gummi. Tillslut gick sprutan igenom och man hörde det verkligen. Sen skulle jag spruta in 15 ml och det känndes som det tog en evighet. När det va klart blev jag helt snurrig, svimfärdig, kallsvettig ja allt på samma gång. Det va så himla obehagligt. Det förväntade jag mig inte! Jag beslöt mig för att INTE ta den medicinen mer. Men efter ett tag när jag hade tänkt så kom jag fram till att jag provar en spruta till för jag kan inte bara ge upp, klarar jag inte det då så har jag iallefall provat och det måste man ju.


medicinen jag tar



aj!


Till läsarna

Anonym om Armband: Sjukt snygga armband! du borde börja sälja :)
Svar: Tack så mycket! Jag har skrivit ut på bloggen innan att ifall någon är intresserad eller har önskemål hur något ska sehur så gör jag dom och säljer :)
   
  Anonym om Armband: Så kanonfina armband! Vad duktig du är!
Svar: Tack!
   
  Amanda om Armband: Hej! Jätte fina armband jag trodde inte du höll på med sånt men där ser man. Grym blogg!
Svar: Tack så mycket. Nja håller på och håller på man kan kalla det ett roligt tidsfördriv kanske hehe? Tack!

Armband

Armbanden jag gjorde


Nya pengar på G

Har ni hört att vi ska få nya pengar?



Nya ansikten kommer det också blir på pengarna,
1000-lappen - Dag Hammarskjöld
500-sedeln - Birgit Nilsson
200-kronorssedeln (Ny) - Ingemar Bergman 
100-lappen - Greta Garbos 
50-lappen - Evert Taube
”tjugan” - Astrid Lindgrens 

Det blir en ny slant också, tvåkrona. Sådana har ju funnits tidigare och nu återinförs den. Både den befintliga enkronan och femkronan blir litet mindre än nu. En och tvåkronan blir kopparfärgade medan femman och tian får guldfärg. Tian ändras inte. Synskadade ska känna skillnad på mynten genom att myntkanten får olika utföranden.

Skitt att femman får guldfärg och att en och tvåkronan blir kopparfärgade.


Tidsfördriv

Hemma igen! Nu är man hemma igen och har egentligen inget vettigt att berätta eller skriva om.

Igår hade jag inget att göra så jag gjorde två armband, och ska nog göra fler idag.

Kläder


Stjal - Gina
Tröja - Lindex
Tights - Gina

Tack

Godmorgon! Redan onsdag, halva veckan! Idag blir det skola, fårse om jag ska vara med på idrotten annars går jag från idrotten till bussen, då får man iallefall inte frånvaro. Idag blev det ett kort&snabbt inlägg. Skriver mer när jag kommer hem!

Äntligen har du någon annans liv att förstöra.
Äntligen har du fattat att sluta med dina meningslösa
saker, tack!

Påsk

Gääässsp, hejhej hallå! Idag är det tisdag och det skulle varit praktik men jag är som en levande zombie. Ludde har väckt mig ungefär varje halvtimme sen kl 4 inatt så är dödstrött. Med andra ord så fick det bli en "vilo dag". Men imorgon är det iallefall skola och sen på torsdag ska jag till sjukhuset, äntligen ska jag få min medicin sen är det fredag igen, och sen nästa vecka är det påsklov, skönt! Nä nu ska jag göra annat men täntke bara uppdatera så ni vet att jag är vid liv.


Hoppas att man varit snäll så att man får ett påskägg :$


Kläder


Stjal- Gina
Tröja- Gina
Byxor Gina

haha allt kom från gina denna gången

Nya naglar


Såhär blev mina naglar


Kläder


Stjal- Gina
Tröja- Gina
Tights- Lindex
Skor- Scorett

Mobil-inlägg

Hej på er! Måndag idag och jag vaknade 06.30, cyklade hem till mamma och sen körde vi till Lund. Skulle göra min lugnrönken idag och det tog max en min, snabbt och enkelt! Sen åkte vi till malmö för att hälsa på mormor och sen körde vi till trianglen för min kompis jobbar på en nagel salong så hon fixa mina naglar, tack! Nu är jag hos mamma igen för att äta. Hörs sen!

Välkommen våren, äntligen är du här!

Godmorgon soliga Löddeköpinge, idag är det söndag lite drygt men vädret piggar upp de. Riktigt fint väder idag så det kanske blir en runda med rullorna vem vet. Helgen har varit lugn och lyckad. Igår va här lite folk här hemma, vi grilla och lite så. Men nu ska jag hjälpa älkslingen att städa. Hörs sen!


Mobil-inlägg

Nu är Ludde nybadad och det bär snart hem till mamma för att äta bullar och sen vidare till Kristians mamma så Ludde får springa av sig i trädgården, riktigt fint väder så man får ju passa på!

Tipsar

Kan tipsa er om en grymt god cheesecake med passionsfrukt.

Kakbotten
15 st digestivekex
75 g smör eller margarin

Fyllning
2 st ägg
400 g philadelphiaost
2 dl crème fraiche
1.5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 st citron, rivet skal

Glasyr
1 msk socker
4 msk vatten
4 st passionsfrukter

Gör så här

 Botten
1. Krossa kexen fint.
2. Smält smöret.
3. Blanda ihop och tryck sedan ut smulorna i rund form med avtagbar botten.
4. Ställ i kylen.

 Fyllning
5. Dela äggen i gulor och vitor.
6. Blanda gulor, ost, crème fraiche, socker, vaniljsocker och citronskal till en slät smet.
7. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i smeten.
8. Häll blandningen över kakbotten och ställ åter in i kylen, minst en timme.

9. Glasyr
10. Hetta upp socker och vatten i en kastrull.
11. Skrapa ur passionsfrukterna ner i sockerlösningen och rör om.
12. Låt svalna.
13. Häll över fyllningen på kakan försiktigt.
14. Låt stelna i kyl i minst en timme.


Helt lost

jag - Älskling vakna!! Klockan är tio över 6
han - Ja vadådå?
jag - Ja ska du inte ta bussen nu till jobb?
han - Nej det är lördag hehe
jag - Ja det är de fan

Så började min morgon haha att jag va helt lost och trodde att det var en vardag. Sen somnade jag om och nu är klockan kvart i 9 och solen bara lyser in, ser ut att bli riktigt fint väder idag! Igår (fredag) så gjorde vi inte så mycket. Vi gick hem till Kristians bror och umgicks där med lite andra folk också. Sen skulle dom äta så vi gick hem. Så dom skulle komma till oss när dom hade ätit så vi trodde typ att det skulle vara en halvtimme eller nått men det dröjde typ två timmar sen pallade vi inte följa med dom för man va redan halv däckad i soffan typ. Så men andra ord blev det en lugn fredag, skönt! Idag har jag ingenanning om vad som händer men det löser sig, hörs sen!

Årets bekini ser ut såhär. Enkel och skön

Kläder



Några småsaker jag inhandlat nu i veckorma

Nya mediciner

Då var det fredag igen! Idag va det en kort dag 09.00-12.30 kort och bra! Som sagt det är fredag och ingen vet vad som händer, så får helt enkelt se vart man hamnar ikväll. Nästa vecka ska jag tillsjukhuset två dagar. På måndag ska jag rönka mina lungor och på torsdag ska jag få min nya medicin, hoppas den hjälper! Om ni undrar varför jag är på sjukhuset ofta är för att 2008 var jag med om en "moped olycka" och slog i mitt knä i en markfast bänk, så jag fastna med knäet mellan två plankor på ryggstödet så det knäckte till om man säger så haha. Sen va mitt knä svullet i många veckor så mamma tyckte det va konstigt så vi fick till en läkare. Så sa dom att det har blivit en inflamation i mitt knä så jag fick operera knäet och nu har det "spridit" sig till andra leder tillexempel min handled. Så nu har jag ont i mina leder då och då, great! Så ska få medicin för de. Menmen man dör inte haha så livet går vidare!

LÖJLIGT!

Kom precis hem från skolan och det blev en lång och dryg dag .. På karaktärsämnet vi hade idag (som man har när man går handel) så pratade vi om reklamer och det gjorde mig så förbannad! Vi pratade om villka reklamer som är "lämpliga" att visas på tv. Alla känner väl till att man kan anmäla en reklam om den är kränkande eller olämplig på något sätt. Men förhelvete? Hur har man ork till att sitta och anmäla reklamer gång på gång? Gillar ni inte reklamen eller ni tycker den är olämplig så BYTA KANAL! svårare än så är det inte tro mig. Men att envisas om att reklamen inte ska få visas är bara löjligt. Att ens ha tid,ork och tanken på att gå in på internet och anmäla en reklam HA-HA ja jag kan inget annat än att skratta. Jag förstår om reklamen är speciellt riktad på en person och reklamen säger att han ska döda han tillexempel? Det kanske är lite olämpligt men inte ens då hade jag haft orken att gå in och änmäla de seriöst.

Exakt denna bilden fick vi som exempel idag i skolan. Så skulle vi skriva om vi fäller reklamen eller friar den.
fäller = Om den ska tass bort och inte visas mer.
Friar = Inget olämpligt och får förtsätta sändas på tv.


Det är från en en byggfirma så står det, Hos oss hittar ni inga "plankor" och så visas det en tjej med bröst.
Den blev fälld men hade jag fått bestämma hade den inte blivit fälld. Jag tycker inte denna reklam är "kränkande" jag menar är det någon tjej som tar åt sig från denna reklam så är det nog fel på den tjejen. Jag tycker den är rolig. Ska jag stämma alla roliga vitsar som man läser överallt? Detta är ju som en rolig sak bara. Men nä då sitter där en sur kärring framför tvn som såklart ska anmäla de..

För er som inte fattar varför detta är en vits så är det har man små bröst så är man en "planka" platt liksom. Jag tyckte bara denna va rolig. Hade jag sett den i någon tidning eller på tv hade jag skrattat.

Bullshit!

Godmorgon på er! Idag är det torsdag och det ser ut att jätte fint väder trots att dom på tvn sa att det skulle bli storm, tror jag knappast! Igår va jag uppe på center syd med mamma efter skolan. Hittade en tröja och sen fixade jag en textil-penna till mina skor och ett genomskinligt nagelack. Sen åkte vi över till zooab för Ludde ska ju också ha något. Så det blev godis, två tuggben och ett nyttkoppel. Så nu ska jag ha tålamod och få honom gå fint, övaövaöva! Nu ska jag snart göra vid mig och sen ta bussen till skolan. Lång dag idag men hoppas den går snabbt, hörs sen!

 
Älskar att det börjar bli fint väder, rollarna åkte på förra helgen!

Föresten har ni hört de snacket som går nu på var enda radiokanal, på tv osv om "vårdeprission" ? BULLSHIT! jag tycker sånt är så löjligt. Jag tror inte på sånt om jag ska va helt allvarlig! Okej  man kan vara ledsen då gråter man, man kan vara arg då skriker man, man kan vara glad så skrattar man. Men vårdeprission? ääsh påhittat!  

Kläder



Mössa - Carlings
Tröja - Cubus
Skärp - Carlings
Byxor - Cubus

Halva veckan

Tjoho! redan halva veckan har gått, det är helt sjukt så snabbt tiden går. Helgen som varit har varit helt perfekt.
Fredags - Lokalfest i Hög med trevligt folk och folk man inte träffat på år!
Lördags - Grillning och sen lokalfest i Kävlinge, tummen upp!
Söndags - degdegdeg&mysmysmys

Idag har jag varit i skolan, fick sluta tidigare för vår idrottslärare va inte här så tog bussen hem 12.10 gott! Nu kommer snart mamma och då ska vi till c syd en sväng.





















































Naglarna jag gjorde i fredags, tack Louise :)


Kläder



Stjal-Gina
Tröja-Gina
Byxor-JC
Skor-Scorett

Mobil-inlägg

Hej vänner&ovänner! Varit en jobbig dag på praktiken så när jag kom hem däckade jag till kl 5, skönt! Har saker att ta upp så missa inte de! Men nu ska jag laga mat idag blir det spagetti och köttfärs med en jävla massa lök haha

Kvällens planer

Hellu! precis hemkommen från Malmö har varit och gjort vid naglarna, nya och fina! Nu snart blir det grillning med folk sen lokalfest senare ikväll. Känns som denna kväll kommer bli lyckad! Hörs

RSS 2.0