Till dig

Tänkte skriva ett litet inlägg som är till min pojkvänn

Kristian Rusthoi
Det började med att jag börja umgås med er och så fortsatte det. Kännde ej dig så bra men jag började prata mer och mer med dig för du verkade en skön påg. Sen blev det att jag umgicks med er vi hade så jävla roligt på helgerna och jag kunde inte låta bli att skratta. Minnena med dig och dom andra kommer jag aldrig glömma för det har vatt den roligaste tiden i mitt liv. Jag va med er nästan varje dag och varje helg och fler och fler sjukligheter fick jag uppleva med er, vi blev bättre och bättre vänner och fortsatte att ha skoj tillsammans. En dag satt vi hemma hos tysken och sen skulle vi hem och jag upptäckte att jag hade glömmt mina nycklar och jag frågade dig om jag kunde sova hemma hos dig för jag kom inte in, och du sa att det va självklart att jag fick de så jag följde med dig hem, även rasse skulle sova hos dig kommer jag ihåg. Pirret i magen försvann ej och jag blev lite nervös för jag hade aldrig kännt det så starkt innan :$ rasse sommnade på soffan och du och jag va vakna och brottades för du sa att du va starkare än mig så jag skulle bevisa vad jag gick för hehe. Sen efter en lång tid så skulle vi också sova och pirret i magen satt fortfarande kvar, sen bara bangboooom ... när jag kysste dig för första gången smälte jag du va helt underbar, sen den dagen har jag nästan vatt med dig varje dag, sovit hos dig varje dag och allt har vatt så underbart. Mamma undrade varför jag alltid va glad så jag berättade för henne att det är dig jag vill ha, det är dig jag har kollat på så länge men ej vågat säga något för jag ville inte att vår vännskap skulle pajas, men tydligen kännde du samma sak och då blev jag lugn. Jag blev helt varm i kroppen varje gång jag såg dig och det sitter fortfarande kvar. När du håller mig i handen känns det som det bara finns du&jag och så vill jag alltid känna. Jag kom ihåg på julafton då du hade köpt en julklapp till mig så glad jag blev. Att somna och vakna bredvid dig är helt fantastiskt, kan inte beskriva känslan med ord. natten den 22 Januari så drömde jag att du hade skickat ett sms till mig där det stog -vill du bli tillsammans med mig?<3 och jag blev sjukt glad trodde knappt det va sant. sen vaknade jag och drömen va så himmla verklig så jag va tvungen att kolla på min inkorg för att se om du verkligen hade skickat meddelendet som jag drömde om, men det hade du ej :( och så smsade jag dig och dom smsen löd ungefär såhär

jag- godmorgon, vet du vad jag drömde idag? :$<3
krille- nej vadå? <3
jag- att du hade skrickat ett sms där du frågade om vi kunde bli tillsammsn, :$ men sen när jag vaknade så hade du ej skickat något :( <3
krille- jo jag har skickat men du bara råkade radera de ;)hehe <3
jag- skicka om de då :$<3
krille- du är min tjej och vi är tillsammans<3


Du förstog nog inte hur jävla glad jag blev, hur jag log hela dagen och bara gick och tänkte på dig ååh det va så underbart! månaderna bara flyger förbi när jag har vatt med dig, och en sekund utan dig känns som en evighet. Men jag är så sjukt glad att jag har dig och jag kunde inte haft det bättre. Jag är den lyckligaste tjejen i hela världen det kan jag lova! du är hela min värld och jag älskar dig <3
22/01-10 <3 du+jag


Nåic

Skönt första dagen på lovet! som tur vaknade jag ej speciellt tidigt jag vaknade vid elva ungefär och då började jag städa för behövdes nog hehe, sen gick jag hem för att duscha äta byta kläder osv. och nu sitter jag hemma hos pojken igen och väntar på honom, han har varit och tränat och är nog alldeles snart hemma, blir väl kolla film/tv idag i o med han jobbar, men det är mys det med :) <3
Blev ett kort och snabbt inlägg för jag har inte så mycket att skriva och jag orkar inte skriva heller hehe, skriver mer imorn. ha det sålänge!

Påsklov nu!

Helluuu, ej skrivit så mycket denna helgen för jag har varit hos pojken såklart och då blir det knappt något bloggande he-he. Tänkte berätta mycket snabbt vad som hänt i helgen.
I torsdags va de sjukt skönt väder så då stack vi hem till kalle och grillade och sånt mysigt, sen vid åtta stack jag och pojken för att åka till center syd för det va sån vip kväll där, jag köpte bara en töjning men ojojoj vad jag hittade massor av saker till pojken hihi. ett par skit snygga byxor, en keps, tshirt, skor osv :)
I fredags hade pojken folk här hemma skojskoj, sen nu igår (lördags) hade kalle fest och den blev mycket lyckad kväll, och idag den sledna söndagen har vi bara legat i sängen och myst sönder<3 så tummen upp för helgen (y) ..
Idag kommer Johan Falk på tv och det har vi laddat upp med coca,chips godis osv :) 

Älskar dig Kristian Rusthoi <3

söt :) <3

-.-

Tuddellluu precis kommit hem från skolan, idag har vi gjort natinolla prov i engelska vi skulle skriva en uppsatts, trodde jag skulle faila stort på dessa proven i engelska men dom har faktist gått förvånadsvärt bra! Så nu är alla delar klara förutom den delen man ska prata och den är vecka 15 så det är ett tag till. Snart påsklov fyfan vad skönt det ska bli, och då blir det att ge sig ut i affärena och kolla efter en ny skinnjacka hade jag tänkt, och en annan sak som jag inte avslöjar enu :] ja vad kan jag mer skriva? Jo imorn har jag prov i ekonomi -.- så lär väl få plugga en hel del ikväll men som tur hjälper pojken mig. Nä nu hade jag tänk att hoppa in i duschen, ha det sålänge!

haha hittade denna söta lilla bild när jag kollade egenom datan. Det är då jag för ca 2 år sen :D

Snabbis

hejhej nu blir det ett snabbt och kort inlägg för jag måste snart till skolan, idag är det en väldigt dryg dag först är det nationella prov i engelska halva dan, sen andra halvan är det en uppsatts i svenska -.- kommer sommna haha. skriver sen när jag är hemma tjoho :)

Kristian Rusthoi<3


Varför jag kallas shetan

Har hört att många har livligfantasi och tänker på snuskiga saker för jag kallas shetan av mina närmsta och sjukase vänner, detta är till er som har en skev hjärna.
Det va såhär att en dag på en helg satt jag hemma vid min data, och den kvällen lanade linus,krille,kenny&linus lillebror som va typ 10 år då, dom lanade hemma hos linus.
Så jag satt här hemma och hade döds tråkigt och just i den sekunden så "pliiiinngg" skrev linus till mig på msn så jag klickade upp honom och då såg jag att dom hade bjudit in mig i en konvensation på msn där krille,kenny,linus&linus lillebror va med i, så alla pågarna satt hemma hos linus och jävlades med mig via msn. Och efter en liten stund skrev linus lillebror (Albin)
Albin- jag vill knulla den här tjejen!
(alla skrev typ hahah och så reagerade ju jag också jag menar han va kanske 9-10 år så jag tänkte wtf ;) )
Jag- ja det får du göra, men jag vill bara ha den i shetan
och då tyckte Kristian att det va lustigt haha och så började han kalla mig shetan för de, DÄR AV MITT SMEKNAMN SHETAN :] fräck!


du+jag

Tjoho, har ej skrivit så mycket för jag har ej suttit vid datan och nördat så därför :)
Men tänkte berätta lite om vad som har hänt i helgen och så för er som vill veta.


Fredags- Jag va i skolan såklart, sen gick jag hem och fixade mig sen hem till älsklingen, vi lagade egna hamburgare och sånt mysigt sen kom tom och ollan och hämtade oss så blir det vidare till kalles stuga och där va de gláa folk! partyparty

Lördag- vaknade med älsklingen bredvid mig sen kom linus och hans två polare förbi en stund på förmiddagen, sen kom han och nelly (hans hund) på kvällen igen. Vi gick upp till centrum och handlade en massa chips,läsk och godis för vi hade bestämt att vi bara skulle ta de lungt och sitta hemma och gotta oss med godis och sånt och bara glo film för vi alla va sjukt sledna, så vi såg den Gröna milen faktist en sjukt bra film! skulle aldrig sätt den om jag bara såg namnet för då verkar den ingen höjdare med pojken och linus hade redan sätt den och sa att den va sjukt bra så varför inte? :) och det va den! den slutade inte förens klockan halv ett ungefär och då orkade jag verkligen inte hålla mina ögon öppna längre och det gjorde nog inte dom andra iheller så vi gick och la oss.

Söndag- Mys med pojken! <3

Idag- Idag har jag vatt i skolan såklart, men det är inte villken dag som hälst, det är den 22 Mars och det betyder att jag har haft min pojke i 2 månader och det har varit dom bästa månaderna i mitt liv, och såklart hoppas på att det blir många fler!


nanalala?

Hejsan idag vaknade jag tidigt för älsklingspojken skulle upp tidigt för han skulle på bröllop idag.
Igår hade kalle folk i stugan, kul att alla blir mer och mer samlade som förr :). Har precis kommit ut ur duschen så ska klä på mig,fixa mig och äta och lite så sen hem till pojken så får vi se vad vi hittar på, Skriver senare ha de!

Bild från när älsklingen fyllde 20 förra året :)

partyparty

Hejsan precis kommit hem från maxi har vatt och handlar oO tro det eller ej.
Idag har jag bara vatt i skolan och inte hänt ett dugg typ, så nu kommer snart pojken hem och vi ska laga hamburgare sen blir det partaj, skriver senare antar jag ha det sålänge!

bögigt? JA!

hejsanhoppsan, idag har jag vatt i skolan som vanligt och nu sitter jag hemma hos älsklingen<3
imorn blir det nog partaj så det ser jag framemot!

Föresten! Hatar verkligen bögarna i Twilight dom är så jävla värdelösa så man nästan börjar må dåligt själv bara för dom gör de. Serien/filmen eller vad fan det nu är, är så kass så det är pinsamt! Och vad är de för snyggt med han killen? förutom att han glittrar och har sig i filmen ja det är ju jätte manligt! glitter och glamor ja men vist inte alls gay nädå! öööeehhh död åt dom filmerna! Alla flickor är kära i en fjolla ha-ha ... Och inte på tal om hans ögonbryn fresh! ööehh nä fyförfan död!

:(

Varför? Varför tänker du inte dig för när du gör saker som du vet får konsekvenser i slutändan? Jag må vara dum jag också men jag tänker på vad som kan hända. Jag vill ej att du ska åka ifrån mig igen, vill ej vara borta från dig för det känndes verkligen hemskt när du va borta från mig. Trots vi bråkar och har en jävla ton till varandra så är du endå den som jag älskar mest .. och vill ej du ska åka från mig igen för man vet aldrig hur länge det blir denna gången så snälla snälla snälla åk inte! Tänk dig för.

Lil Wayne, Nicki Minaj - Knockout

Äntligen så kom mina skal till mobilen idag, så fick traska ner till ica efter skolan och hämta dom.
Dom hade blivit felsorterade först så dom kom till ica i Kävlinge istället för här i Lödde så det tog lite extra tid.
Nä nu ska jag ut och ta ett bloss sen ska jag hoppa in i duschen sen vidare till center syd sen hem till älsklingspojken och idag får ni inte missa andra avenyn! Ha det sålänge

den/det/dedära?

Tjoohoo.. sitter hemma hos älsklingspojken halv döendes efter dagen.
Gjort nationella prov idag i engelska gick väl lite sisådär, ja det gick som jag hade förväntat mig hehe.
Men som tur finns alltid my&olivia som livar upp dagarna, tummen upp!
Sitter och väntar på att dating in the dark ska börja.


Vad är de dära? vad är de för något? vad kan man kalla de så det inte låter fult?
den/det/dedära? ja jag vet inte längre vad är de för varelse som går runt och sprider oro överallt, ack ack ack ser man det där tvivlar man starkt på männskligheten :(


Störigt!

Hade dock en liten sak att tillägga.
Köpte ju ny lur förra veckan och så vill jag ha ett sånt mobil skal från Ed Hardy men såklart finns det inte till den modellen som jag har ååhh! men ska leta som en galning verkligen överallt för ett sådant är ett måste!
Tills dess så måste jag ju ha något slags skal så jag beställde två "silikon" "gummi" skal från http://www.skal-man.se/ (komiskt namn) så tills jag hittar de skal jag vill ha så har jag dessa.

så kommer min lur se ut nu mera :]

död

Hellu. Va nån dag sen jag skrev så tänkte feta in ett inlägg nu känndes som det va dag.
Idag är det SM dagen (saga-måndagen) går alltid till skolan lika död som vanligt hehe. Imorn är det nationellaprov i engelska och känns som det kommer skit sig kanske hårt -.-
Sitter hemma hos älsklingspojken och det luktar mat är svin hungrig, så vi ska äta snart.
Skriver kanske senare eller imorn vem vet ha de!

Uppe med tuppen!

Hejsan! Igår va de partaj hemma hos ollan det va skoj! Jag och pojken traskade hem vid ett ungefär och slockande direkt när vi kom hem skönt! Idag vaknade jag vid sju tiden för jag kände att jag va sjukt sugen på coca så jag gick upp och tog de sen kunde jag bara inte sommna om för pojken vaknade också :$ Han skulle endå upp vid åtta för han och Tom skulle på något "möte" idag hehe. Så idag får jag se vad som hittas på, har smsat olivia men hon ligger väl fortfarande och sover antar jag klockan är ju bara elva. Senare ska jag umgås med pojken (såklart)

haha väldigt många minnen från förra sommaren bla, denna bild :]
Ge mig sommar nu, ja tack!

"Vem vare? vem vare som kasta?"

Tjoohoo.. Fredag igen ätnligen! veckorna bara flyger förbli tycker jag tummen upp!
Idag blir det antagligen partaj återigen tummen upp hehe. ja har inte så mycket att skriva så det blev ett kort inlägg, nu ska jag gå och fixa mig ha det!

Äntligen


Hmm vad kan de vara?

Såklart är det min nya lur!

Sommar problem nr2

hellu ingen skola för mig idag för jag har sjukt ont i min mage. Föresten så fick jag min mobil igår iiihh!! så nu håller jag på att vänja mig vid den för det är ju alltid lite ovant i början och så, pojken får förmodligen sin lur idag.
Påtal om ingentinge hehe så har jag sommarproblem som ni alla säkert redan vet nu och det är problem med bekini och ett annat problem jag alltid har är solglasögon oO .. är dom inte perfekta och i min smak så kan jag lika bra skita i att handla dom för ska de va så ska de! och det är verkligen skit svårt att hitta dom två sakerna tycker jag åååhh! så får börja kolla redan nu efter bekini&solglasögon.

Jag har inte G i hemkunskap för ingenting ;)

Tjenarefan! Hann inte skriva igår så tänkte skriva idag om igår hehe. Vaknade hos pojken såklart sen gick jag till skolan, och i slutat av skolan sjukade ur haha! sen gick jag hem till pojken och vi lagade tacos det blev skit gott! sen hjälpte han mig att plugga på provet jag skulle ha dagen efter (idag) sen sov vi och nu sitter jag här igen, håller på att klä på mig samtidigt som jag läser på kemiprovet vi har idag och snart är det skola suck .. Föresten så va de dating in the dark igår tummen upp på de, och idag kommer andra avenyn om jag inte minns helt fel? Skriver senare ha det sålänge!

korkat men ett skratt

Hejsan hoppsan nu sitter jag hemma hos pojken och väntar på att svenska hollywoodfruar ska börja haha.
Dom är så korkade så det blir roligt att kolla på och nu är det inte bara Anna,Maria och den andra random kvinnan som ska vara med det har kommit ytterligare 2 eller 3 till som ska vara med så får se om dom är lika IQbefriade.
Btw, så beställde jag min nya lur idag äntligen så den kommer väl om några dagar, pojken ska naturligtvis beställa en likadan hehe. Imorn är det skola och jag längtar verkligen inte suck .. Skriver mer sen eller imorn ha det sålänge!

Kommer ha samma nummer

Hur svårt kan de va?

Tydigen skit svårt! Får panik för jag hittar ingen bekini, hur svårt kan de ååååhh! Har kollat nästan överallt och inte en j*vel som jag tycker om.

Kär i dig

Skärpning!

Nu måste jag verkligen "planera" mina pengar hur jag nu ska kunna göra de hehe. För min telefon kostar ca 1500 kronor sen beställde jag tid till tatuering för ca en månad sen och det sker den 26 April och den kostar runt 3000-4000 det beror på hur mycket detaljer och skuggning jag vill ha på den sa hon och att den skulle ta upp till två timmar att göra om inte mer -.- menmen vill man ha fin får man lida pin :) På tal om ingenting så bara måste jag hitta en bekini snart, det är alltid mitt sommarproblem har så sjukt svårt att hitta en bekini som är perfekt så får leta runt lite på nätet :) Ha det sålänge!

Ledig!

Tuuddelluu, ligger i sängen hemma hos pojken och har precis vaknat och det känns så himmla skönt för vi har studiedag idag. Ska väl hem lite senare idag och hämta nya kläder och så för det är skola imorn tyävrr.


ny lur på g!

Hellu ett tag sen jag skrev jag vet men det är bara för jag knappt är hemma och är jag hemma så är det för att hämta kläder eller pengar eller något liknande annars är jag hos pojken så hinner knappt skriva, så kan det vara.
Helgen har spenderats med pojken (såklart?) hehe, myspys!
Som ni kanske läste för något inlägg sen skulle vi ut och kolla på mobil igår och det gick väl lite sisådär, priserna va väldigt förrvirande för dom varierade från affär till affär, men sen hittade vi en sak! Mobilen som både jag och pojken vill ha kostade ca 4000 kroner på telenor med 1500 kr på netonet ?.? Exakt likadan och splitter ny hehe så både jag och pojken ska nog slå till med en sådan lur :) wiiii.. Nä nu ska jag torta håret och platta de sen raka vägen hem till min pojke. Skriver kanske senare ha det sålänge! 

>.O


Dating in the dark
Det är ett nytt tvprogram som har börjat där dom dejtar i ett kol svart rum. Fräckt! För alla nu förtiden tycker jag är så utseendesfixerade så dom knappt hinner tänka på något annat. Så detta programet bygger lite på de att dom hör bara röster och "känner på varandra" men dom ser inte varandra förens den sista dejten då stålkastaren kommer på deras annsikten och partnern får se hur kvinnan/mannen dom dejtat verkligen ser ut. Tror de programet kommer fungera faktist!

Solen skiner!

Heellluuu, nu är det den dära efterlängtade fredagen igen och solen bara skiner! Denna veckan har gått sjukt fort tycker jag och inte ett enda prov eller en enda läxa har vi haft, skönt! Idag blir det väl bara att ta de lungt och så, sen imorn ska jag och pojken åka och kolla på ny mobil till honom så vi får se hur det går med de.
Igår va jag och mamma på Nova och jag hittade världens finaste stövlar som jag bara va så tvungen att köpa, 600 kroner va dom värda helt klart! Som ni alla kanske vet eller iallefall dom som känner mig så är jag beroende av skor, jag köpter skor en gång i kvarten, oavsätt pris! Gillar jag dom så ska dom bli mina så är det hiih.
Jag köpter skor för jag tycker dom är fina och hälften av köpen har jag inte ens använt och sen när jag rensar bland mina skor så slänger jag skor som jag ej vill ha länge som till och med prislapp och allt kan sitta kvar på:$ hmmm missbrukar skor? samma sak gäller kläder men det har jag blivit bättre på nu (Y)

Svarta fransade högstövlar med ca 10cm klack och 2cm sula.
599:-

Mys<3

Just nu sitter jag hemma hos pojken och han har handlat lite chips choklad och läsk som vi tänkte gotta oss med medans vi kollar på luftslottet som sprängdes, det är i "serien" av Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden. Den har gått på bio ett bra tag och vi har funderat att gå och kolla på den men det har aldrig blivit av, så min mamma kom hem med den idag så vi tänkte mysa till den ikväll :)

träning utan redskap

Inte pengar att köpa gymkort? Inte tillräckligt med tid till att gå till gymmet varje dag? Stressigt?

Sätt ihop ett eget träningspass av dessa övningar. Använd lite fantasi. Inte många muskler som förblir otränade.

Övningar på egen hand:
Armhävningar tränar bröst och triceps. Situps tränar hela magen.
Armhävningar med klapp, skjut i väg dig med armarna och försök att klappa innan du landar igen.
Enbensknäböj. Ställ dig på ett ben prova att sätta dig så långt ned du kan låt det andra benet peka rakt ut, res dig! Om du fixar det är du stark. Fixar du det inte kan du istället sätta en stol under dig och endast sänka dig ned till stolssitsen och sedan resa dig.

Kul övningar med träningskompis:
Hoppskottkärra. I den vanliga skottkärran håller din kompis i benen och du promenerar på dina armar. Gör nu på samma sätt men hoppa i stället fram med hjälp av explosiva armhävningar.

För magen:
- stå på knä sitt på hälarna och försök luta dig tillbaka så långt som möjliig och gå sedan tillbaka
- sitt på ändan halvt tillbakalutad lyft benen och cykla med dom i luften samtidigt som du växelvis sträcker armarna uppåt
- Plankan. ligg framstupa spikrak och vila på tår och armbågar så länge
som möjligt.

För benen:
- stå på ett ben och simulera ett marklyft. Det första är går lätt. sedan blir det jobbigare.
- Kryp i hop i huksittande och gör explosiva upphopp så högt som möjligt.

Ryggövning:
Tar ganska allmänt på rygg tror jag, mest korsryggen.
Ligg på mage med händerna höjda vid huvudet. Lyft på överkroppen och håll kvar så länge du kan. Spänn rumpan!



>.O


FÖTTER!
Fötter är något jag verkligen "odiggar" tycker dom är så himla motbjudandet och äckliga uusssh! och när folk gör manikyr på sina tår fyf*n säger jag .. Riktigt nasty ..

MÄNNISKOR SOM MAN KAN KÄNNA IGEN EFTER 30 ÅR
Något jag verkligen också "odiggar" är personer som har sätt likadana ut sen dom va tio år gammla tills nu 16års åldern tex, som man även kommer känna igen när dom är 30år gammla. Jag menar hur roligt är det att se likadan ut alltid? våga testa nya saker, ha inte på dig kläder eller något för andra vill de. Förnya dig!


FÄRGGLATT&PRYLAR!
Något jag verkligen diggar är färgglada kläder (som ni kanske har märkt), liksom ligger två tröjor bredvid varandra kan man ju se direkt om dom passar tillsammans eller ej. Men det är det som är så bra med färgglada kläder allt passar hur man än vrider och vänder på de. Likaså prylar åååhh vad jag älskar prylar, det ska va allt från tekniskaprylar och små "smyckeprylar". Det blir aldrig överdrivet om man andvänder det på rätt sätt!

Ett linné jag fick av mamma :)

Trött

Nu är klockan typ tio över åtta och jag är så fruktansvärt trött så det inte är sant, känns som om jag verkligen inte orkar gå någonstans! men får väl asa mig till skolan iallefall för vi har kemi prov och ska jag va ärlig så har jag inte läst något så kan inte det så jätte bra, så det går nog inte som planerat ha-ha. Skriver mer när jag kommer hem ha det sålänge!

dåliga vanor leder till otrevliga besök

Tjo! Precis kommit hem från skolan och det bästa med de är att jag alltid brukar slänga av mig jackan gå till kylen grepa mig en cocacola och sätta mig vid datan MEN inte idag! idag fick det bli bubbelvatten oO för som ni kanske läste i förra inlägget så hade jag ett mycket otrevligt besök hos tandläkaren igår som slutade med resultatet av att jag har tio stycken hål snart om jag inte gör något åt de ha-ha .. Men detta får bli ett snabbis bloggande för jag har prov imorn i kemi så måste plugga tyvärr. skriver nog senare när jag är hemma hos pojken
Ha det sålänge!

Otrevligt besök

Hejsan! Nyss kommit från tandläkaren och sitter just nu hemma hos sötisen.
Har hade tio st påbörjningar på hål ha-ha illa, så slut med coca cola och alla gosaker :(
Nä nu måste jag plugga tyvärr, hoj!

Klappat och klart äntligen!

Äntligen har jag beställt tid till tatueringen, vad det blir får någon och var den kommer sitta kommer ni inte få reda på iän det fårbli en överraskning, men det enda jag kan säga att den kommer passa mig sjukt bra!

En bok min mamma köpte till mig för att veta vad olika tatueringar betyder osv

tandläkaren :|

Happ då va lovet redan slut, inte gjort något vettigt alls har bara vatt med min pojke.
Idag började skolan dryg som vanligt jeppjepp! Idag ska jag plugga för jag har prov på onsdag plus jag ska till tandläkaren idag aaah!!111 hatar tandläkaren.
Skriver mer sen ha det!

RSS 2.0