Pyssel-Nea

yuuppyupp! Hittade som sagt en present till min mamma som snart fyller år när jag va på center syd med My och det krävdes både tålamod och små fingrar hehe. Jag blev Pyssel-Nea bbbaaammmm!

Två vanliga koppar
Pänsel
Speciell färg som både går att användas på porslin(?) och glas


Och en ungn förståss

Läsar fråga

Fick en fråga av en läsare vid namn julia:
Hej! älskar din blogg :D:D men måste fråga har du hund? och kan du lägga upp bilder på hunden. tack så jätte mycket!:)<3

Svar; Hej julia kul du gillar min blogg så det ska va ;) Nej jag har inte hund men skulle jättejätte vilja ha en dock. Men det är såhär att min pojkes mamma har 4 hundvalpar så lånade vi bara hem en över natten/dagen. Klart jag kan lägga upp bild på den, tur att jag tog bilder :)


06.05

japp precis som rubriken löd 06.05 vaknar jag idag alltså det va dels för pojkens alarm på mobilen för han ska ju iväg och jobba sen kunde jag inte somna om för Alfa (hund valpen) hoppa upp i sängen och ville leka och jag va ju inte på humör direkt men jag kunde inte somna om så jag gick upp och gick ut en runda med honom. Igår köpte pojken en ny mobil för han var ju klantig och tappa sin egen på stranden på midsommar. Sen efter vi hade varit på center syd och handlat ny mobil åkte vi hem till Diana (Kristians mamma) för hon hade råkat stänga av sin frys så hon var tvungen att tillaga all mat hon hade i frysen så alla va där hemma och åt hehe.
Planer för idag - Ja det blir att passa lilla Alfa och träffa My lite sen vid 5 ska jag hem till Diana sen vidare till Kristians mormor för att fira Kenny (Kristians bror) som fyller år idag :) Tjolllllaaahhoooppp!

Dagens köp


Levande kräfta

Igår spelade pojken och några andra paintball medans jag låg på stranden och slappa med mamma men nu ser jag ut som en levande kräfta haha, men det börjar lägga sig och fyfan vad jag har fått färg gottiiiss!
Igår ikväll och i förrgår kväll grillade vi och bada hemma hos kasa sjukt mysigt. Varit på center syd idag med My och köpt två linnen och present till mamma som snart fyller år. (bilderna på linnena kommer snart upp) Senare idag ska jag möta pojken på center syd och då ska han köpa ny mobil, för han tappade sin mobil på midsommar haha.

Midsommar 2010




avslöjar

skulle avslöja vad jag skulle ha pärlorna till som jag hade köpt som jag skrev för ett tag sedan



Det har blivit väldigt populärt med dessa halsbanden som kallas rosenkrans/bönekrans/katolska halsband ja you name it! Så är dom verkligen skit svåra att få tag i och just ett sånt halsband önskade min bror sig i present och liskom det va de enda han önskade av mig så jag var ju tvungen att hitta ett sånt! men såklart hittar jag inget och sprang runt i stan och letade som en galning men då kom jag på idén, att jag kunde göra ett själv pliiing! Knallade in på pandoruhobby (?) och handlade allt som skulle var på halsbandet och taddaaa tyckte det blev hur snyggt som helst! och min bror trodde inte på mig att jag hade gjort de själv hihi (a)

Är någon intresserad att köpa såna halsband så gör jag dom gärna. Behöver inte se ut som detta halsbandet gjorde. Ni kan komma med egna önskemål så ska jag se vad jag kan göra :) Hör av er!


mjaouw

Hejhej! har inte blivit mycket bloggande pga av att jag har gjort så mycket annat och när det är fint väder får man ju passa på :) skriver mer imorn om helgens festligheter för nu ska jag äta duscha och så :)

Bio

Idag blir det bio med älsklingen i och med han också är ledig imorn (midsommar) så vi bokade biljetter till fimlen Kommisari Späck ha-ha .. skriver senare för nu ska jag hoppa in i duschen och sen möta älsklingen vid ica så vi kan handla något vi kan grilla imorn :) Hörs sen!

GRATTIS

hejhejhallå! idag fyller min bror 18 år så vi har grattat honom med presenter god mat osv. och nu har jag precis kommit hem från hamnen, har varit där med mamma. Man ser redan sträcken efter bikinin älskar att vara brun!

grattis storebror <3

mmmmm

Nu ska jag ta mig ett varmt bad för jag fryser sjukt mycket hoppas jag inte börjar bli sjuk usch!


ciao

hejhejhallå! precis kommit hem till mamma och är super trött så ska väl ta en power nap snart. Imorn blir det bio med älsklingen mys! men nu ska jag vila hörs sen!

5 månader



Idag har jag haft min pojke i fem månader. Fan vad tiden går snabbt och jag blir bara mer och mer kär för varje dag <3


stek

Stack till hamnen idag med mamma och my sjukt soft! Vädret kan gärna vara såhär på midsommar också tycker jag allt för då är det party party!!

Tro det eller ej men det blev årets första dopp idag!


smått&gott

Va i lund igår med mamma och lovade lägga in bilder på vad jag köpte så here we go :)


ja ni ser rätt jag köpte pärlor hehe men det va för en speciell anledning som jag avslöjar på torsdag kan tyvärr inte göra de nu (:

behövde lite nytt hemma hos pojken :)

Snabbis!

hejhejhallå! blir ett snabbt inlägg för jag har blit brått! Va i lund idag med mamma och hittade litta lite smått och gott (lägger in bilder imorn hinner inte nu) Ska ner till bussen och möta älsklingen. Imorn blir det en vals in till stor staden malmö.. seeyaah

godnatt

Lägg dags! godnatt


nanalala

Pizza ikväll med mamma och älskling mums!
Imorn blir det till lund och gå i stan med mamma för hon har ju semster nu så det ska också bli mysigt och kul. Längesen jag hittade på något med bara mamma :)

Vad ska man hitta på idag?

Hej! idag vaknade jag typ 9 - halv 10 för att pojken skulle iväg och jobba och jag kunde narturligtvis inte somna om drygt! så det va bara att kliva upp. Nu sitter jag hemma och håller på att somna så trött jag är vet absulut inte varför jag är så trött, har ju inte gjort något speciellt, kanske är därför? hehe vem vet. Igår iallefall var jag och pojken bara hemma och tog de lungt, lagade god mat och kollade på tv sen chips och dippa gott! Senare idag ska nog jag och mamma in till lund för att hälsa på min bror sen vet jag inte. Men nu ska jag nog gå och sega mig framför tv istället hörs!


kläder


skjorta gina
linne H&M
jeans cha cha
skor scorett

idé lös oO

Helluu, har inte skrivit på ett tag pga att jag inte haft något vettigt att säga hehe och det har jag inte nu iheller men ville ni bara skulle veta varför.

gottis


Hamnen





haha tyckte denna bilden var väldigt konstigt för jag trodde jag hade jätte långt hår på just ett ställe för det ser ut som de sen kom jag på att det är en pelare i vattnet x)


på med brillzen!

Tjafan! Hade världens sjukaste dröm inatt HA-HA kan tyvärr inte dela med mig av den för då blir det liv i luckan. Btw så är det sjukt nice väder idag så ska förmodligen till hamnen med My och sola och bara ta de lungt i min nya bekini :] (kommer bild på den senare) Hörs sen!

+o(

Det som värkligen sätter igång mina kräkningar ...
Är långklänningar uusch! tycker det är så fult så det inte är sant, menmen det är min åsikt!
antingen tycker man sina ben är fula och vill gömma dom, eller är det att man dålig smak?

Börjar kännas

Första dagen på sommarlovet (vardagen) vädret kunde väl hållt med tycker man menmen hoppas värmen kommer snart för det är fan på tiden! vaknade precis ungefär så jag ska snart traska hem till My för att ta en cigarette med henne sen hem och fixa mig lite för vi tänkte sticka till center syd sen. skriver och lägger in bilder från studenterna sen :) ha de!

haha ett smakprov på kalles student >.< dagen men sent kommer minnas! minns jag den ens? :$ hehe
på bilden; jag, kicki, tess & sonny

frans nästa!

tuudeellluuu .. Slutade skolan i fredags tack och lov! som jag har längtat helt galet. Älsklingen va på min skolavslutning i kyrkan hihi. och mina betyg har ju höjts en anning. Från hela 13 IG till alla G och ett VG! Tycker det är starkt jobbat av mig iallefall. Jag och My fick exakt lika mycket poäng bara det att jag hade VG i slöjd och hon hade VG i musik oO whata hell?? hehe .. Så nu blir det frans (fransmöller) nästa förhoppningsvis, håller tummarna! Nu måste jag gå och äta och vila lite ska försöka lägga in bilderna så snabbt som möjligt. hörs!

sorry m8

ber om ursäkt för det dåliga bloggandet men har haft fullt upp denna sista veckan som vi gick i skolan med en massa studenter så min hjärna har varit ur funktion he-he .. kommer in bilder från både kasas och kalles student lite senare. Orkar ni inte vänta så gå in och kika på min facebook.

Kristian Rusthoi


Du är mitt allt<3


hoppas på en mycket sjuk kväll

tuddeeellluuu, precis vaknat och sitter hemma hos älsklingen. Igår åkte vi in till malmö för att handla student present till kalle haha hoppas han blir glad. menmen snart måste jag kila ner till skolan för att städa mitt skåp sen hem och äta,duscha fixa mig osv sen lite senare bär det av till kalle som tar student!!
Va hos kasa i tisdags och tog en massor av bilder på hans student och dom kommer in lite senare har ej sladdan här. Men jag skriver mer när jag har kommit hem.

Usch!

Hejsan hoppsan! Tisdag idag och det var ju planerat att jag skulle gå till skolan i och med jag inte va där igår. men plötsligt mitt i natten vaknade jag av att jag mådde sjukt illa så jag sprang upp till toan och kräktes usch! och sen när jag gick och la mig så vaknade jag efter en timme igen och kräktes, det var hemskt! Minns inte ens när jag va "kräk-sjuk" innan var när jag va liten sist tror jag. Så jag gick inte till skolan idag för mamma tyckte jag skulle vila. Men nu känns det bättre och det är ju student ikväll så får vila mig riktigt ordentligen! Hörs sen

Var tog vädret vägen?

Igår gick man i linne, shorts och ballerina skor och idag får man ta på sig mjukis/jeans tjocktröja jacka och converse skorna whata hell ?? var tog vädret vägen? Lite surt är det om det ska regna nu hela veckn det får jag verkligen inte hoppas att det ska göra! för planerna för denna veckan är såhär

~ tisdag ~ till skolan mellan 9.00-15.15 sen hem och fixa mig för sedan till kasas student.. det blir en galen tisdag!

~ onsdag ~ till skolan 9.00-slutar efter lunch någon gång. Äta lund på dhalshotell. hem och sova efter gårdagen.

~ torsdag ~ Klassens dag så det blir sjöarna mellan 10.00-13.00 sen hem för att gå till frisören klockan 14.30 sen fixa mig sen till Kalles student. natten man sent kommer glömma känns det som!

~ fredag ~ SKOLAVSLUTNING! går mellan 10.00-13.00 och aldrig mer den skolan tack och hej! sen hem om sen vidare till Rasmus student.

ojojoj vad jag har att göra :)


FULL FART!

Idag har jag varit i fullfart och hunnit med massor av saker och klockan är bara kvart över ett. Då undrar ni säkert när jag vaknade idag hehe. Pojken skulle iväg och jobba med kalle klockan 20 i 8 och då steg jag fan ta mig osså upp och traskade hem till mamma.
jag har;
* hunnit med att tvätta
* handlat mat och gjort matsäck tills imorn för vi ska till söderåsen med klassen -.- hoppas på fint väder!
* och en sväng på center syd och där hittade jag också lite saker (förra inläggets bilder)
Så nu tycker jag gott att jag kan vila lite :) Hörs senare!

inte illa

För pengarna jag hade i spargrisen köpte jag ...

En stjal
Nagelack
Puder


Shorts
Ballerinaskor
Väska

pengarpengarpengar


iih! nu växlade jag min spargris och den innehöll så mycket som 900:- ungefär tänk så mycket man kastar bort om man inte sparar vart enda öre!

stek!

Idag har det varit riktigt stek väder fyfan ja riktigt skönt! Mitt internet funkar inte hemma så död åt de.. så nu sitter jag och skriver hemma hos älsklingen ska faktist gå o sova nu för jag somnar när som. Skriver mer imorn åååhoj

DÖD ÅT INTERNET!

.


klubb-huvud


håhå! Klubban jag fick av älsklingen. Vill inte äta upp den men är sugen :$

8 dagar kvar

Tuuddellluu .. Nu är det bara åtta skol dagar kvar och det känns fett jävla bra! Men vändret är inget vidare men hoppas det blir finare nästa vecka då alla tar studenten. Så som det ser ut just nu ska jag gå på 3 stycken vad jag vet iallefall hehe.. Så jag och älskling tänkte åka upp till center syd idag för att hitta någon present och sen över till maxi för att handla mat och gottis och kanske hårfärg får se om jag orkar :) hörs sen


RSS 2.0