Kort dag

Blev en oväntad kort dag idag iskolan,skönt! Dock va de bara jag och my i vår grupp så de va nog därför. Vi skulle egentligen slutat halv tre men istället blev de klockan tolv. Idag börja vi på en redovisning om internet shopping osv. Men nu tänkte jag faktist vila en stund hörs sen.

trevlans

Godmorgon på er, nu är de måndag igen och lovet är redan slut. Men har endå haft ett skönt lov de måste jag säga. Tänkte berätta lite vad som hänt i helgen för er som är nyfikna.

Fredags - I fredags hade Anders folk hemma och det blev en galen kväll måste jag säga. Hade riktigt roligt och trevligt faktiskt. Synd bara att saker försvinner så fort man tar in någon random person som får komma, så jävla skitt!
Lördags - I lördags skulle jag och älsklingen egentligen bara ta de lungt och käka på jensens och mysa, men ändrade planer. Vi stack till Sibylla vid 2 tiden där linus,sonny,anders,jocke,thell,tess,fanni,viktor och pentmo också va så vi käkade och sen gick vi hem till krille. Även Pontus och Kasa som lite senare. Sen vid 7 tiden gick vi till krogen för att käka sen vidare till svalöv till nån jävla bonnefest haha. Sen stack vi där ifrån fortare än kvikt så stack vi till furulund till någon pub där sen åkte jag och älskling hem vid 1. Tack för kvällen!
Söndag - Vi tog de bara lungt åkte upp till willys och handla och kolla på solsidan med en massa massa mys!

Idag är de skola som gäller -.- 09.00-14.30 suck! Hörs sen

Mobil-inlägg

Hej på er! Har inte hunnit blogga så värst mycket i helgen för de har varit full rulle hela dagarna och kvällarna berättar vad vi gjort senare orkar inte skriva allt här via telefonen. Just nu väntar vi på att solsidan ska börja haha skriver mer sen!

Helgen kommer bli perffa

Nu sitter jag med färg ihåret som jag snart ska tvätta av resultatet får ni se sen :)
Igår träffa jag My och käka lunch med henne sen tog vi de bara lungt. Idag blir det inte lungt, idag ska vi hem till Anders som ska ha party hoppas på en jävligt rolig kväll! Och på lördag ska jag och älsklingen ut och äta på restaurang mums gissa villken. Jensens så klart! Nä nu ska jag tvätta av färgen hörs sen

Lunch med My

Blir ett snabbt inlägg. Har precis fixat mig och ska bege mig till mamma för att ta andra kläder och sen käka lunch med My, idag är de riktigt härligt väder sol och allt. Hörs sen!

NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!



Vad är de alla har fått på hjärnan nu förtiden? förkorta tröjor? Förstår absolut inte de fina i de. Kan förstå om man har de på stranden men i skolan, på jobbet, ute var som?! Tycker det är så fult så det inte finns ord på de. Dock så är tröjan längst upp till höger och längst upp till vänster inte såna tröjor så stryck dom för dom är helt ok.
På stranden är dom okej men snälla dra in magen!



Dessa är fan inte okej någonstans. Fyfan va fula tycker inte ni de? öööeehh! Förstår inte dom som har såna här byxor och har tröjan ner stoppad och drar upp byxorna till armhålorna, vet faktist inte vad dom ska föreställa. Nä dessa byxorna borde inte finnas! Usch

TILL SALU


150:- använd en gång köpt i Danmark


100:- Aldrig använd


50:- Använd 2 gånger


80:-


80:-


100:-


150:-


100:- Aldrig använd


100:-
 

Till läsarna

Tacktacktack till alla som tyckte naglarna va fina :)

Kläder



Kofta - Gina
Tröja - Dressmann
Jeans - H&M

Kort och tråkigt

Godkväll. Idag mötte jag Olivia på c syd kl 12 för att fixa naglarna blandannat. Sen gick vi runt och kolla och käka lite. Imorgon ska jag och mamma nog in till Malmö för att hälsa på mormor. De va väl de enda jag hade att skriva lite tråkigt och kort inlägg men ibland blir det så.

Blev super nöjd med naglarna, tack älskling :)


Klockan jag köpte igår när jag va i Lund. 200:- på ur och penn som hittat!

Fixa naglarna

Godmorgon. Igår följde jag med mamma till Lund för hon skulle på intervju så jag gick runt i stan lite och köpte en klocka (bild kommer in sen). Och idag ska jag träffa Olivia uppe på center syd ska även fixa naglarna kl 12. Men nu måste jag fixa mig skriver sen, ha de!

Skönt

Godkväll får man väl säga. Är så sjukt trött så jag har bara sovit hela dagen, så himla skönt! Tänkte Berätta lite om vad som har hänt i helgen.
Fredags- I fredags åkte grabbarna till kasas jobb och spela bandy jag orkade inte så jag passa på att va hos mamma fixa mig äta och lite så. Sen vid åtta kom dom och hämta mig så åkte vi till Kalle och där va de en massa folk. Vi elda och satt ute hela kvällen riktigt trevlig och lyckad kväll va de!
Lördags- Vi skulle egentligen bara va hemma och ta de lungt men så blev det alldeles för långtråkigt så vi bestämmde oss för att åka till Linus och där va tysken,emma&kevin så satt vi bara där hela kvällen och kolla på film och åt gottis. Hade även med mig Ludde för han skulle få träffa Willy. Det är Linus nya hund det är en rottweiler valp och det gick hur bra som helst mellan dom två, tummen upp.
Söndags(idag)- Vi åkte upp till center syd för att spänna in klockan älsklingen fick av mig i allhjärtansdags present så nu sitter den bra. Sen åkte vi till hans mormors hus för där skulle städas och målas om och lite så. Men jag va alldeles för trött så jag gick hem till mamma och så la jag mig i sängen framför tvn med Ludde och somna direkt. Så med andra ord så har kvällen varit sjukt bra!

Imorgon ska de blir så skönt att vakna upp på morgonen och kunna ligga kvar för nu är det lov! Men har massa saker som ska fixas så kan inte slappa hur mycket som helst. Imorgon så ska jag och mamma till kävlinge vid 12-1 tiden för att göra en synundersökning på mig. Inte för att jag ska ha glasögon eller så (eller de hoppas jag inte) det är för ska man börja övningsköra så måste man ha intyg att man inte behöver glasögon eller så. Sen när jag har gjort de ska vi till Drive Cool i Lödde en körskolan och skriva in oss på kurser så jag kan övningsköra på riktigt.

Lov

Hellosan. Nu är man hem kommen från skolan och från center syd. Fick ju ett present kort av pojken på allahjärtansdag på att bygga naglarna så jag åkte till center syd och boka tid, så tisdag kl 12.00 smäller de! Sen hitta jag även lite saker på center syd också (ovanligt) haha. Nä men som ni har sett så har dressman fått in rolling stones tröjor och jag har varit sugen på dom länge så jag tänkte vafan why not? Kosta ju liksom bara 149:- så det va inte så farligt, sen även en super skön kofta på gina som jag också haft ett öga på som bara kosta 49:- nu på slut rean så de va lia bra att passa på tyckte jag. Ikväll bär de av hem till Kalle som ska ha folk idag så det ska bli trevlans! Ha de

Ps. Så jävla skönt att det är lov nu !!



Kläder


Stjal - Carlings
Linne - Gina
Kofta - Gina
Jeans - JC




Stjal - Gina
Tröja - Gina
Linne - Gina
Jeans - JC

FREDAG!

hejsan vänner&ovänner idag är det fredag, äntligen! Blir skola idag 09.00-12.30 så det är en kortkort dag. Ikväll får mamma passa Ludde för vi ska hem till kalle och där bidde de fest för hela slanten. Btw va precis ute med Ludde nu efter han hade ätit och då upptäcker jag att det snöar? Man blir helt knäpp av detta vädret ena dan är de riktig vår sen regnar de sen snöar de, förstår ingenting. Aja nu måste jag kila tyvärr men skriver nog mer sen eller så blir det imorgon, får se :) ha en skoj fredag!

filmdax


Nu ska jag kolla på mean girls 2


tacktacktack die

Torsdagen är redan här och klockan är kvart i 10 och jag är fortfarande hemma. Kanske blir lediga helt idag från skolan för vi har sovmorgon både på svenskan och matten sen är jag klar med engelska arbetet sen så kanske vår mentor är sjuk som vi har den sista lektionen så det kanske blir one day off, gutt! Och nästa vecka är de sportlov bättre kan det inte bli. Jag vet två saker jag ska göra på sportlovet och det är att fixa mina naglar och träffa Olivia som jag inte träffat på riktigt länge så det ska bli skoj. Nu tänke jag ta lite att äta och göra en kopp chai tea hörs sen igen!

congratulations i hate you
Tack för du har slutat med dina meningslösa saker.
Tack för du äntligen förstått hur barnsligt du beeter dig.
Tack för du har insett att du inte har nån chans.
Tack för du äntligen har slutat FÖRSÖKA förstöra.
Tack för du äntligen har inset att jag är bättre än dig.
Avundsjuka jävel för du vill va som jag

matlagningsprogram

Brukar inte gilla matlagningsprogram, plus jag tycker det har blivit alldeles för mycket av matlagningsprogram och byggprogram på tv nu förtiden. Men jag gillar faktist två matlagningsprogram och det är halv åtta hos mig och sverigesmästerkock fråga mig inte varför haha? Tror det är för det är en tävling, för jag är en jävla tävlings människa tror det är lite därför. Så nu klockan 20.00 på fyran kommer sverigesmästerkock joohoo :)


trött

Hej på er! Nu är man hemma efter en helt ok skoldag. Linus och Martin kom även och hälsa på en stund, skojskoj. Idag känner jag bara för att sovasovasovasova är så himla slut i kroppen. För vi hade idrott så jag och My gymmade som galningar och det kommer kännas imorgon haha. Men kan inte slappa nu ska laga mat -.- skriver mer sen


Halva veckan

Redan halva veckan, det går snabbt! och nästa vecka är de sportlov så jävla skönt. Idag är de skola som vanligt, 09.00-14.00 helt ok dag. Hörs sen när jag kommer hem igen, ha de!

Allahjärtansdag

Igår va de ju allahjärtansdag och kvällen va helt perfekt! Här kommer kvällen i bilder


Först fick jag min present av älsklingen. Ett jätte fint kort som han hade skrivit i plus ett present kort för att bygga på sina naglar på center syd, tacktacktack!


Sen åt vi fondue, fyfan va gott de va!


Sen hade jag ju såklart en present till honom med. En klocka och som tur va blev han glad hehe :)

Kvällen va helt perfekt, älskar dig Kristian Rusthoi <3

Jojokort är de enda sättet

Från 1 juni 2011 är det slut med all kontant betalning på Skånetrafikens bussar. Ett sätt att förbereda sig är att använda det så kallade jojokortet. Men då är minsta tillåtna laddning tvåhundra kronor. Lite dyrt för en enkel resa kan man tycka.  – Vi tittar på olika sätt att sälja enskilda resor. Man kan tänka sig remsor eller polletter. Men det finns fler möjligheter. Men då måste man gå till något av våra ombud och köpa. I spåren av de nya sätten att betala för enkla resor kan det bli aktuellt med en rejäl prishöjning. – Det är något man kan räkna med.

BIG NO!! vafan är detta? förlåt om jag svär men jag blir faktist förbannad på sånt här. Hur vill dom att det ska fungera? Okej det är många som använder jojokort redan men tänk på dom som är gamla som bara åker buss en gång i månaden kanske, ska dom betala 200 kr för ett shetet kort då? NÄ! Jag ser många som betalar kontant fortfarande och det gör även jag på helgerna om jag ska någonstans för mitt skolkort fungerar inte på helger eller efter kl 20.00 och då betalar jag kontant. Bara för busschaufförerna utsätts för våld och hot så ska de ju inte drabba oss. Ut med dom som hotar eller beter sig dåligt då? Spärra in dom vafan som helst? Några stycken idioter ska ju inte drabba hela skåne. Nä detta kommer gå åt helvete tror jag. Tror dom verkligen att detta ska fungera? haha nej .. Och speciellt inte att man kanske ska få biljett genom mobilen? Och hur tänker dom där? Det verkar som dom tänker lika långt som näsan räcker. Om man inte har någon mobil? Om det inte är batteri på den? Om man inte har pengar på den? Hur vill dom att man gör då? trolla?


Kläder



Kofta - Gina
Linné - Gina
Jeans - JC
Skor - Scorett

Allahjärtansdag

Hej! idag är de den 14/2 dagen då jag skrattade för första gången plus det är allahjärtansdag. Idag har det varit praktik och precis som jag trodde så va de mycket "hjärtebakelser" som skulle göras så det har varit håll i gång hela dagen. Och inte nog att man va dö slut efter jobb när man skulle cykla hem så va det ju en sån jävla motvind som nästan fick cyklen att rulla bakåt så nu är jag helt slut i benen. Längtar tills älsklingen kommer hem då blir det mysmysmys. Vi ska äta fondue det är så jävla gott och bara mysa i soffan och jag har ju en liten present till honom såklart! Vad det är och bild kommer in ikväll eller imorgon.


blandannat dessa gjorde jag idag


Lägenheten



Mobilinlägg

Precis varit ute med Ludde och ska hoppa i säng men tänkte slänga in ett inlägg bara för att :) hoppas alla haft en bra helg för de har jag haft! Godnatt på er

Slappe-Söndag

Sorry folk att det inte har blivit uppdaterat som vanligt men det har faktist varit helg så jag får faktist skylla på de tycker jag. Tänkte berätta kort om helgen.
Fredag - Vi åkte till Landskrona för sonny hade lite folk hemma och det blev en mycket trevlig kväll!
Lördag - Jag,älsklingen och Ludde myste hemma hos mamma. Känndes jätte konstigt på ett sätt för har inte sovit i min egen säng på hur länge som helst. Så vi köpte lite filmer på ica och köpte chips och bara tog de lungt. Mys!
Söndag - Vaknade vid 9 men gick inte upp förens halv 11 haha. Då åt vi frulle och sen vandrade vi hem till Kristians mamma en stund. Vi släppte ut Ludde lite i trädgården och han sprang så mycket så han har sovit hela tiden nu haha. Idag har det bara varit en slapp dag och slappare ska den bli. Vi ska kolla på solsidan klockan åtta och mysa i soffan bara.

Imorgon är det måndag och då är de praktik. Plus det är inte villken måndag som helst, det är allahjärtansdag så det är nog ganska mycket på praktiken som ska göras. För er som inte vet så jobbar jag på ett café i Löddeköpinge så det är nog mycket "hjärtebakelser" som kommer säljas imorgon. Tänkte ta mig ett bad nu hörs!


Här om dagen köpte jag ett nytt koppel till Ludde som är för mini hundar hihi. 107:- på zooab


snabb-bloggning

hejhej nu är man färdig fixat för vi ska bege oss till Landskrona, vi ska hem till Sonny han ska ha lite folk idag så hoppas på en trevlig kväll. Hörs!

Tips!



Ville tipsa er om en sjukt god sås som finns ute i affären. När jag och älsklingen åt på jensens så fick jag denna såsen till och det är exakt den! Och jag visste inte att den fanns att köpa så man kunde laga den själv men tydligen så fanns de plus det fanns andra såser där ifrån också. Vet inte om den finns på maxi men det gör den säkert men vi köpte den på willys. Och det är ett måste att prova!


Zombie

Klockan ringde 06.00 och jag bara kände att jag ville ligga kvar, jag ville verkligen inte gå upp but i have to. Men när man väl är uppe så ångrar man inte sig. Har precis vatt ute med Ludde och nu ska jag fixa mig för det är ju skola som vanligt. Men idag är de ju fredag och kort dag så det är super skönt! Ikväll vet jag inte vad som händer men hoppas de händer något iallefall.

Kläder



Halsduk - Cubus
Linne - Gina
Jacka - h&m
Byxor - N Y
Skor - scorett

Oväntat

Hallå i stugorna! Idag blev de faktist en kort dag (oväntat) men tog bussen 13.10. Fick en svenska uppgift att skriva om något vi tycker om och så klart visste jag exakt vad jag skulle skriva om, choklad såklart! Hur underbart och inte choklad? Så tänkte sätta igång lite med de nu för behöver fakta och så. Annars har det varit en helt okej dag faktist.

Ge dig inte in på något du inte klarar av.

Drygt

Godmorgon precis varit ute med Ludde och nu sitter jag här igen. Idag blir det skolan och det är en väldigt dryg dag men det är bara att bita ihop och hoppas jag håller minerna idag. Ska klä på mig och sånt nu skriver sen när jag är hemma igen, ha de!

Välkommen solen!

haha! Är hemma från tandläkaren nu och vet ni vad? jag har inga hål helt oroligt! I alla mina år har jag alltid haft hål varje gång jag går dit men denna gången hade jag bara en påbörjan på hål fatta så glad jag är. Och det är en annan sak som också gör mig glad just idag och det är vädret! Det är så himla skönt nu när solen kommer fram man vill bara va ute hela tiden så jag, mamma och Ludde ska till järavallen om en stund, skönt!

Till "Mia"

Mia om Tandläkaren :| :Samma för mig! Har minst ett hål varje gång, och har alltid haft det så ;p

Svar: Helt sjukt man borstar som en galning tycker man men man har endå hål. Men denna gången hade jag faktist inga hade bara påbörjningar på hål menmen bättre de

Tandläkaren :|

Idag är de onsdag halva veckan redan whop whop tiden går så snabbt. Fick reda på i måndags att jag ska till tandläkaren idag 11.45 död åt de! Jag hatar tandläkaren överallt annat det är så hemskt att dom skrapar,pillar,spolar vatten och tar äckligt bananlack och inte nog med de för jag har alltid hål så jag kommer få en ny tid till lagning aaahh. Jag fattar inte dom som aldrig haft hål? Hur gör man? Jag borstar tändarna skit noga (tycker jag) men jag har endå alltid hål, vad mer ska jag göra?


I rymden finns inga känslor

Igår såg jag och älskling på en film som heter I rymden finns inga känslor. I början va den lite seg men sen blev den rolig. Den va inte dålig men den va inte super duper bra iheller den va lagom :)


snabb-bloggning

hejhejhallå, nu ska jag bara lägga mig i soffan och ta de lung och titta på film med älsklingen. Imorgon är det tandläkaren död åt de!

Läsar fråga!

Anonym om tatuerat mig?: Har du tatuerat dig? Vad står där? :)

Svar: Det avslöjar jag inte det får ni se om några dagar har jag sagt, är ni så nyfikna hehe :)? Kika in varje dag så ni inte missar något. Ha de!

Kläder



Tröja - Cubus
Jeans - Jc

tatuerat mig?



Man vet aldrig, svar får ni om några dagar :)


Inte nu igen

Godmorgon folket! Satan vad det blåset värsta stormen ju, älsklingen frågade mig ifall jag hörde hur det blåste inatt och det gjorde jag faktist inte för jag hör inget när jag sover hade inte hört ifall hela taket hade blåst bort haha. Men nu när jag va ute med Ludde så höll han ju på att blåsa bort. Helt sjukt vad de blåser plus så försöker jag titta på tv men de bara avbryts och ljuder försvinner och sånt hela tiden. Föresten så blev det ingen praktik idag för jag börjar bli sjuk igen känns det som. Pallar inte va de är de hela tiden nuförtiden tycker jag, skit jobbigt. Men får hoppas det vänder nu om jag vilar och så.


Har tänkt mycker på vädret osv. Tycker det har ändrats och fort har det gått. Innan va de liksom en mild sommar och en lagom vinter och fin vår och tråkig höst haha. Men nu förtiden har allt bara gått utför tycker jag. Sommaren har varit riktigt riktigt het som man knappt kan andas, inte för det är något fel för det är ju skönt med sommar men det hade vatt skönare om sommaren hade vatt längre och mer "uppdelad" och inte så svin varmt i 3 veckor och sen ingenting. Och innan hade vi inte ens snö på julafton men nu helt plötsligt har de vatt den kallaste vintern på många många år och snö kaos och nu i mitten av februari har snön försvunnit. Allt har bara vatt kaos och undra om det blir värre? För det är ju mycket som har förstörts pga snön och så, så vi får hoppas de inte blir värre. Och man ska verkligen ha respekt för vädret för vi kan inte göra ett skit åt de.




Kläder



Halsduk - Cubus
Skjorta - Cubus
Jeans - Jc
Skor - Scorett

Kassler & annanas gratäng

Tänkte tipsa er om en sjukt god gratäng som är super enkel att göra


Koka ris enkligt måtten på förpackningen


Lägg riset i en ungssäker form


Skär kasslern i tärningar och lägg över riset


Häll över dom krossade annanasen


Häll över chili / ketchup såsen


In i ungnen i 200 grader tills såsen blir lite gyllen brun


Klart!

Du behöver:
Ris
Normal stor kassler
3 dl grädde
Chilisås eller ketchup
Krossad annanas

Kläder


 
Tröja - Cubus
Byxor - Cubus
Skor - Scorett

Inte som jag hade tänkt

Hej, stack från skolan vid 10 och tog bussen vid 11. Skulle egentligen slutat halv 3 men idag gick det inte som jag hade tänkt mig direkt. Så jag gick först hem och hämta Ludde sen hem till mamma och åt sen tog jag och Ludde en powernap fyfan va skönt det va! Det är de bästa som finns att komma hem skit trött efter skolan och bara lägga sig och sova en stund, finns inget bättre. Imorgon är de tisdag och det innebär praktik, skönt! Och där är mina tider 07.00-14.00 riktigt skönt.


Stressad

Hejsan svejsan, är ganska stressad nu men får endå slänga in ett inlägg. Snart bär de av till skolan 09.30-14.30 ungefär plus det är en ganska dryg dag idag menmen. Skriver sen när jag är hemma igen. Ha de bra!


Kortfattat

Hej, tänkte berätta om helgen lite kort iomed jag inte hunnit blogga så värst mycket.
Fredag- Vi sket i danmark och stack på fest hos Martin i furulund istället, tack för en awesome kväll!
Lördag- Sov typ till 2 på dagen för vi kom hem ganska sent på fredag kvällen. Sen på lördagkvällen stack vi till Linus i furulund och där va lite folk. Tack för ännu en trevlig kväll!
Söndag(idag)- Idag är de söndag och det känns som man är helt död i kroppen. Vid ett stack jag, mamma och Ludde till järavallen och gick 4 kilometer kanske inte så långt men lilla Ludde orkar inte mycket mer. Sen nu myser jag med båda mina älsklingar framför tv och bara längtar tills man ska gå och lägga sig och sova.

Imorgon är det måndag och det är praktik, tror jag? Allt är så himla klyddigt och förvirrat så man knappt hinner med. Men hoppas ni alla haft en lika bra helg som jag har haft. Imorgon kommer lite bilder in för jag orkar inte lägga in dom nu.

fredag!

hejhejhallåee fredag idag och det är så jävla skönt! Ska mata Ludde nu snart sen göra en kopp chai tea sen fixa mig sen bussen till skolan. hyffsat kort dag idag igen 09.00-12.30 lagom tycker jag. Vi har en svenska uppgift som ska lämnas in idag och jag blev klart med den igår, känns så jävla skönt att vara klar och förberedd så man inte sitter här i sista sekunden och bara ööhhm? Sen efter skolan blir de hem till mamma och sen på kvällen blir det antigen Danmark med älksling och många andra eller fest i Furulund vi vet inte riktigt men vi får se. Vi hörs sen!


Fredag snart igen

Godkväll på er allihopa! Det va en kort dag i skolan idag och efter de följde My med mig hem en liten stund. Imorgon är de fredag igen och antlingen ska vi kanske till Danmark eller Furulund vi får se vad som händer imorgon. Men nu ska jag ta en snabb dusch och sen gå in och lägga mig. Hörs imorgon godnatt!

Frulle

Godmorgon vakna för 20 min sen och sover fortfarande känns de som. Nu ska jag ge Ludde mat sen ut med honom sen ta på mig sen bussen till skolan. Kort dag i dag så jävla skönt ska de bli! Hörs sen


Frulle


Kvällsinlägg

Det blir ett inlägg iallefall bara för att. Ska gå in och duscha nu sen ut med Ludde sen blir det sängen för min del. Imorgon är de torsdag och det brukar va den drygaste dagen på hela veckan men imorgon är de inte så. Imorgon går vi fram tills lunch plus en lektion sen slutar vi riktigt skönt! Hörs imorn godnatt

nanalalal

Hemma igen efter vatt hos vetrinären klockan fyra och hos mamma en stund. Va jätte nervös hur det skulle gå hos vetrinären i och med jag inte vatt med om de innan. Men det gick jätte bra! Vetrinären bara:
- va berädda på gnäll och skrik nu från han så håll ett stadigt tag runt nacken
jag- okej, aah jag gillar inte de här (jag va tvungen att titta bort)
Men sen säger hon ja då va de klart, och Ludde va helt tyst och lugn hela tiden blev helt chokad och det blev vetrinären med haha. Så han fick lite skinka efteråt för han va så duktig. Nä nu tänkte jag göra lite chai tea och sätta mig i soffan mysa med Ludde och titta på tv och vänta på älsklingen. Men jag kanske langar in ett inlägg senare ikväll fårse :)


Mobil-inlägg

Snart gäller de, de är inte jag som ska vaccineras endå är de jag som är nervös haha

Oväntat

Är redan hemma och har vatt hemma ett tag nu. Tog bussen en klockan 10 över tolv för att vår indrottslärare va sjuk så sluta halv 12 istället för klockan 2 skönt! Så nu har man hunnit göra lite senska arbete och nu tänkte jag gå en runda med Ludde. De lilla livet ska vaccineras idag, vill inte att dom ska sticka i honom :( menmen måste göras om han ska hålla sig frisk så bättre de ju. Föresten var tog vädret vägen? en dag va de riktigt fint händer med sol och så, man ville bara va ute hela tiden för de va så fint. Och så är de såhär tråkigt väder nu igen? Vill bara ha vår nununu.

Vaccineras

Godmorgon! Onsdag idag dvs halva veckan redan. Idag blir det skola 09.00-14.00 och sen ta bussen hem och sen vid kvart i 4 kommer mamma och hämtar mig för vi ska till vetrinären för lilla Ludde ska vaccineras. Han har faktist blivit jätte duktig. Han är 99% rumsren och varför han inte är 100% är för att han kissar inne när han är ensam hemma men det kommer han också sluta med snart. Annars gör han allting ute och han håller sig på natten sen kan han ju förstås sitt och stanna :')

Föresten så har jag hittat en allahjärtansdags present till älsklingen. Och jag hoppas han kommer bli glad, eller ja jag är nästan helt säkert på att han blir det iallefall hehe.

STOPP!

Banta hit och banta dit, träna hit och träna dit, äta nyttit blablabla ...
Mina öron orkar inte lyssna mer. Alla är helt inne på att se ut som skelett nu för tiden why? Att träna som en galning för att bli av med lite fett är överskattat. Alltså man kan ju inte må bra om man gör de bara för att bli smal. Man ska ju tycka det är roligt att träna och ha ett rimligt mål inte bara att man ska se ut som ett skelett till sommaren. Utan tillexempel styrke träna för att få muskler, eller något annat roligt. Något som man kan längta till inte som man mår dåligt av. Alla har fått nått på hjärnan nu förtiden att man ska tränatränaträna för att komma i dom där xxs byxorna som aldrig kommer att hända! Leva på sallad och vatten? vilket liv. Nä stopp! Den bästa träningen är den vi gör om dagarna, den som vi inte tänker på tex, gå till och från bussen, till och från skolan, cykla nånstans. Och jag har alltid sagt att man ska äta de man tycker är gott då lever man gott! Tex om ni ska beställa något ute ska ni inte behöva tänkta på hur många kalorier det är i den maträtten eller om ni ska ta bort dressingen/såsen för den blir du tjock av och om ni ska ta vatten istället för coca, sinnessjukt! Asså det är ju inte så att tar ni en sked med dressing på och äter de så säger de ju inte poofff så är ni tjocka, det tar ju sin lilla tid och då ska ni äta mängder bara skräpmat och så. Så ät varierat så kommer ni både må bra i er själva och hålla er i normal vikten. Så sluta plåga er själva!

Ps. Här är en länk som ni kan räkna ut ert BMI
http://www.resurser.se/bmi/
Jag fick 18,5 dvs underviktig? och vet ni vad? jag tränar inte, jag äter de jag tycker är gott och sitter vid datan. Där ser ni sluta va en galning och gör de ni tycker är skoj istället!


Filmtips


Jag och älsklingen va ju på bio i lördags och såg The tourist. Det va liksom en såndär "nöd film" om ni vet vad jag menar. Typ man sitter hemma och ingenting händer och då får man idéen att man kan gå på bio, man går in på sf:s sida och det går verkligen INGA bra filmer, suck. Men så kommer en såndär ja okejdå film och det va denna. Bara för att göra något och inte sitta hemma. Men när vi börja se den och såg hela så tyckte jag den va mycke mycket bättre än vad jag hade förväntat mig så det va as kalas!


Båda mina älsklingar är sjuka

Tisdag idag och jag är ledig, skönt! Ska fixa en jävla massa idag känns det som så hoppas jag hinner med allt haha. Kanske ska träffa My en liten stund idag också fårse. Föresten så börjar Kristian bli sjuk igen men hoppas de blir bättre! Sen så igår va jag och mamma på maxi för dom hade ett sånt erbjudande om hundmat så köpte mamma en leksak till Ludde också. Så igår när vi kolla på film så låg Ludde i sin lilla säng på golvet och lekte med bollen. Efter tvåtimmars lekande så hör jag hur han klöks och jag tänker vafan? Jag tittar ner och då har han typ tuggar sönder hela gummibollen och ätit dom små bitarna. Så han börjar kräkas och det bara kommer mer och mer och mer och mer hela tiden, blev helt orolig. Men jag tog hand om han som ett litet barn och idag är han lika glad och pigg som vanligt. Så ge inte en liten busig valp en gummiboll om ni inte vill att han ska kräkas.


RSS 2.0