Kläder


Fortsätt läs, missa ingenting!

Godkväll allihopa. Idag har de vatt en bra dag. Började kl 8.00 sen käka jag lunch med My sen jobba till 14.00 sen vidare till center syd med My. Hittade lite av varje faktist, bilder kommer upp imorgon missa inte de! Har även en idé jag ska dela med mig men inte iän, ni får ha tålamod! Kommer ut när allt är klart, måste fixa lite bilder och lite texter osv, så det är ganska mycket jobb men de kommer bli bra så missa inget! Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från gymmet. Imorgon är de skola 9.00-14.00 ungefär så en skön dag.



Älskar dig mitt allt!

Mobil-inlägg

Godmorgon på er! Idag är de 9 minus Fyfan! Aja ska snart till praktiken börjar klockan åtta. Ska käka lunch med my sen blir det nog center syd. Hörs sen! Har en sak att berätta så missa inte de

Café uven

Idag va de praktik mellan 10.00-16.00 har fått göra massor för det är mycket som ska göras ju innan jul. Min frisör har även flyttat rakt över café uven där vid krogen ungefär, så tänkte gå över till henne imorgon och fråga en sak. Imorgon är de praktik från 8.00-14.00 så inte så jobbigt. 
 
mums, klart man blir sugen :$

Mums


Skinn/Läder

Har sett och hört mycket att det är skinn/läder som gäller nu, stämmer de? Ska man bära de ska man ha de på rätt sätt tycker jag. Typ som dessa lackleggingsen som har blivit väldigt populärt, själv tycker jag dom är skitfula. Liksom ingen "passform" i knävecken sitter dom helt fult, som jag brukar uttrycka mig dom "korvar sig" haha. Ska man ha skinn/lack/läder ha de på rätt sätt. Och inte lackleggings för 99kr som tappar "lacket" i tvättmaskinen efter en gång.


Testar&Tipsar

Jag praktiserar ju på café uven och där är tydligen baconbullar väldigt populärt och dom går åt som satan. Jag och älsklingen gick upp till ica idag för att handla lite smått och gott skulle även ha bullar till att äta frulle. Så vi gick till café uven och då fanns det baconbullar kvar, så varför inte testa? Och dom va inte så jätte dumma. Men älskling säger att jag har fel på mina smaklökar så jag smakar ingen skillnad haha och det kan han faktist ha rätt i. För jag tycker allt smakar likadant, nästan!

Är det något ni vill jag ska testa och tipsa om? Kommentera så gör jag de.
Inget med nötter eller så. Är allergisk. Annars kan de va vad som helst.

Julen är här....

.... och lyser frid på jorden. Glädjen är stor i ett barns klara ögon bor den. (8)


Köpte en ljusslinga på Ö&B igår som vi satt upp på uteplatsen igår, mysigt.



Uteifrån, myspys!

Om jag skulle haft klackaskor...

... skulle jag haft dessa


Kläder


Jacka- Älsklingens
Jeans- Minns ej
Skor- Stadium?

Läsar fråga!

Jenny om äntligen är de dax!: Fin julstjärna ni har i fönstret, gissar på att det är du som väljer jul saker ?:)
Svar: Visst är den! Det är faktist vi båda som väljer. Men denna stjärna har han haft länge så inte jag som valt faktist hehe.

Ö&B

Hej på er! Vatt på Ö&B med älsklingen idag och inskaffat lite julpynt. Va faktist en besvikelse för trodde det skulle vara mer jul saker. Menmen det blir en lugn kväll med en massa mys, klockan åtta kommer filmen tomten är far till alla barn. Nu blir de fram med pepoarkakorna mums. Hoppas ni får en fortsatt bra lördag. Hörs!

Mobil-inlägg

Godkväller gott folk! Ikväll har jag och älsklingen bara att hemma och myst. Ikväll bär de av till Lund och kika lite. Nu ska vi gå och lägga oss, hörs imorn. Godnatt

Kläder


Mössa/keps- stadium
Stjal- shock
Kofta- Veromoda
Linné- Minns ej
Skärp- Carlings
Jeans- Big apple
Skor- Scorett

äntligen är de dax!

Tjohej! Hann inte blogga igår för det va skola till klockan 7 sen vidare till center syd som hade vip kväll. Så tänkte blogga litt idag. Blev ingen skola för mig idag för jag skulle till sjukhuset för att dom skulle kolla till mitt knä och ta blodprov. Så va där klockan 9 och tog bussen hem kvart i 11. Igår va de som sagt öppethus suck. De va roliga under skoldagen än va de va när de kom folk, de va riktigt segt och drygt faktist. Som tur va jag inte där sålänge så det va skönt. Idag är de fredag men det känns absolut inte som de, tycker ni de? Denna helgen kommer jag och älsklingen bara hitta på saker tillsamman och mysa har vi bestämt. Idag blir det att ta fram jul kassarna och börja pynta äntligen!

Vår "skyltfönster" som jag tjatat ut i flera inlägg. Det är Jon som står i de, snyggt! haha

Öppet hus!

Godmorgon allihopa! Idag är de torsdag så det innebär öppet hus så kommer inte skriva så mycket här idag. Men kom till fransmöller gymnasiet i kävlinge klockan 6. Sen blir de center syd med älsklingen. Hörs och ses!

Läsar fråga!

stiffe om Smygbild:
e de han asa snygga i mitten som är din pojkvänn? fan vad avis jag är i såfall :(
Svar: Jätte kul älskling :) vet att det är du haha älskar dig <3

Anonym om Smygbild:
Är de en riktig töjning du har i örat?:O Gör inte de ont?
svar: Japp det är en riktig töjning. Storlek 14mm. Nä det gör inte ont :) Första töjningen känndes sen va de bara att kötta in igenom örat haha. Klart det känns men inte så farligt :)



De trodde jag aldrig

Mamma fråga en dag ifall jag kunde hjälpa henne att ta foto på massa saker hon ville sälja istället för att slänga dom. Så sa hon att hon ville lägga upp annons på blocket osv. Och jag tvivlade starkt på om det skulle gå hem alltså, men ju visst. Mejl bara strömmar in. Så blocket tummen upp!

ha-ha



joint ljus

haha snoppförlängare
plugg-mugg hahaårets julklapp!
snopp tränare

Kläder



Halsduk- Carlings
Skjorta- Gina
Jeans- Gina
Skor- Din sko

Nu börjar de kännas

Nu kommer jul känslan!
Vaknade upp 07.15 och gick upp för att fixa mig lite innan skolan. Gick ut i köket för att ta juce och tittade ut genom fönstret, snö? Så mycket? Redan? Aja de va bara på med vinter kängorna och pälsmössan och vantar sen va man fitt for fight! Har ni märkt så satans mörkt det börjar bli på kvällen så sjukt snabbt och på morgonen? inte okej. hahaha föresten så halkade jag imorse så jag låg och krälade på marken och My bara stog och as garva och hjälpte mig inte upp. haha men de va ganska kul endå. Jag trodde faktist inte jag skulle halka för jag hade mina killer-boots på mig men nänä det hjälpte inte. Har förövrigt varit en chill och kort idag. Började 09.00 och slutade 11.20 och sen käkade vi sen tog vi bussen hem kvar över 12. Vi brukar inte sluta så tidigt i vanliga fall men de va bara för vi skulle ha idrott och Dagge (indrotts läraren) han va pappa ledig så vi slapp idag. Btw imorgon har vi inga vanliga lektioner utan vi ska bara förbereda inför öppet hus som ska va på kvällen börjar klockan 18.00 om jag inte är helt ute och cyklar. Så kom förbi en sväng vafan! (Fransmöller gymnasiet i Kävlinge)
 
Imorse och det skulle nog komma mer snö inatt.


Smygbild


Sonny  Krille  Jag


Från läsarna

Anonym om Julpynt: Det är så härligt när julen börjar komma. =)

Svar: ja visst är de!

Läsar fråga!

Anonym om Bra och dåligt: Hej jätte bra blogg! Ville bara fråga var du får alla dina idér ifrån när du bloggar? Tacksam för svar :)

Svar: Tack så mycket! Hmm bra fråga, jag har ingen speciel "källa" som jag får insperation ifrån utan de bara kommer :)

Bra och dåligt

 Inpulsköp
Påskmust som blir julmust
Förstora fickor i jackan så man inte hittar de man letar efter
Kyla






Snö
Coca cola
Stuvade makaroner
Min pojkvän

Cute

Snurrade runt lite igår på internet och hittade dessa sjukt söta hörlurar, är de ett måste? Detta är typiskt ett inpulsköp men vet ni vad? Jag har faktist börjat tänka när jag står med sakerna i händerna och nästan framme vid kassan så tänker jag, behöver jag detta? Kommer jag använda detta? Samma sak på internet skriver in alla uppgifter osv sen när man ska klicka på beställa så slår mig tanken igen, behöver jag detta? Det hände mig igår faktist. Skulle beställa ett skal till min iphone hade precis skrivit in alla uppgifter så skulle jag trycka vidare men handen styrdes till avbryt istället och det är jag glad för idag faktist haha.




Julmys

Igår bytade jag duk,gardiner och satt upp en stjärna i köket, mer blir det nästa helg.


Mobil-inlägg

Hello, tisdag idag och är på praktiken fast har lunch nu så passade på att cykla hem. Ska snart tillbaka och jobba till 15.00. Hörs sen igen

Till tomten



Min önskelista

~ Chihuahua, det skulle verkligen göra min jul alltså, hela mina dagar till och med! Har alltid velat ha en liten söt chihuahua men har aldrig fått :( så det ligger först på min önskelista! snällasnälla tomten

~ En mysdräkt men vet att jag kommer få de hihi

~ Pengar, pengar är alltid bra att få så man kan handla vad man själv vill. Och just nu sparar jag till en tatuering.

~ Nytt objektiv till min systemkamera, mitt andra har pajjat.
 
~ Smycke, alltid fint speciellt ringar men mina fingrar är så himla dumma för dom är så satans smala så alla ringar är förstora så får alltid handla typ den minsta och endå tejpa den på baksidan så den ska passa.

Dagbok


Skönt

Äntigen har man köpt en laddare till min iphone. Har inte haft de innan har fått ladda den genom datan med en usb-sladd, men då kan man ju knappt använda datan haha, och så kan man ju inte ha de hela tiden. Men nu är laddare kirrat iallefall. Kan även ladda min ipod i den så dubbla tummar upp! Menmen idag är de måndag och jag har varit i skolan och vi har bara varit ute på bygg och målat och byggt färdigt "skyltfönstret" som vi ska ha på öppet hus. Öppet hus på vår skola är på torsdag kl 6 tror jag om jag inte minns helt fel. Går på Fransmöller gymnasiet i Kävlinge, kom. Imorgon är det praktik som gäller och har för mig att vi ska baka peppar kakor osv.

Kläder


Stjal- minns ej
Kofta- Gina
Jeans- JC
skor- Scorett

Mobil-inlägg

Godmorgon allesammans idag är se måndag och det innebär skola. Börjar 09.30 och slutar typ 14.30-15.00 men idag är de inte så jobbig dag, vi ska bara va ute på bygg och bygga lite. Föresten sorry att jag inte uppdaterat så mycket på helgen men helger blir så för då sitter man ju inte klistrad framför datan. Men försöker så gott jag kan endå så de får va bra! Nu ska jag bädda sängen och lite så innan bussen avgår till skolan. Ses sen

Söndag

Hej! Vaknade klockan två och sen har jag och älsklingen bara städat och tvättat lite. Imorgon är de skola men vi ska bara förbereda för öppet hus som är på torsdag så dvs en chilldag. Skriver mer sen

Mobil-inlägg

Någon som är vaken? Klockan är ju "bara" kvar över två haha. Hade velat skriva av mig lite för har så satans mycket i mitt huvud och orkar inte ha de där. Men nu är de såhär älsklingen har datan och orkar verkligen inte skriva mycket när man mobil bloggar. Så de får bli imorgon och då har säkert mitt huvud fyllts med ännu mer saker. Godnatt vänner och ovänner

Julpynt

Längtar tills nästa helg för då är de första advent och då ska man julpynta! De tycker jag är roligt, så jag och älsklingen få ge oss iväg och inhandla lite nya saker. Tex som en julgran, det är ett måste så är de bara.

Död sill

Godkväller på er alla! Har inte kunnat uppdatera som jag skulle velat för älsklingen har haft datan för han har lanat. Så tänkte berätta vad jag har haft för mig. Igår va jag ikvälinge hos martin för han hade fest, kom mycke blandat folk så det va skoj. Sen körde Anders mig hem mötte älsklingen på en ciggeluring sen gick jag hem och decka. Han kom hem imorse och la sig i sängen som en död sill haha. Så jag åkte iväg med mamma och fixade lite saker och städade på mitt rum osv. Sen vid fyra åkte jag hem till älsklingen igen och tro de eller ej den nörden ligger fortfarande och sover hehe.


Mobil-inlägg

Hej mitt vinterland! Vaknade och kollade ut genom fönstret och blev lite chokad. Det snöar!! Synd att de blir slask bara lemmen. Sitter i skolan nu och väntar tills matsalen ska öppna. Hörs senare

Bort trollad

De "braa" med sidecut är att man lätt kan trolla bort den :) taaddaaa


Tips!

Idag blev det stekt falukorv med stuvade makaroner och då tänker jag att jag kunde smaka den ketchupen med svaartpeppar i, och ja vad ska jag säga om den hmmm? Själv tyckte inte jag de va så stor skillnad men alla har ju olika smaklökar. Men den va ju inte äcklig i och  med jag inte tyckte de va så stor skillnad, men det är ju självklart person till person.

I have a bad feeling

..

Tips!

Som jag sa igår skulle jag testa den nya aktivia vanilj. Och imorse gjorde jag de! Och den va super god verkligen så den jag kan verkligen rekomendera inte bara för att den är god utan att den hjälper faktist magen. TUMMEN UPP!


Mcdonalds blandningen!?

Ja ni läste rubriken. Va och handlade idag med älsklingen så stod vi vid ketchup hyllorna så såg jag en ny ketchup som heter ketchup svartpeppar. Nu ska tydligen en vanlig hederlig god ketchup förvandlas till en vidrig macdonalds-blandning. Har ni inte sett ungarna på donken ta ketchup och blanda i svartpeppar? vidrigt.. Älsklingen köpte den för han tycker det är gott. I och med de är nya saker så måste man ju testa. Hade tänkt göra de imorn och se om det är tummen upp eller tummen ner, missa inte de!


Varje morgon försöker jag hinna med att trycka i mig en aktivia för jag har haft så satans ont i min mage. Och hittade en ny smak aktivia vanilj. Samma sak gäller här, nya saker = prova på! Ska testa den imorgon också så får ni veta om det är tummen upp eller tummen ner. Själv hoppas jag på tummen upp men man vet aldrig. Missa inte!

Dagbok


Värdelös


Tur man har så bra hängare till sina jeans -.- fast iförsig har typ sju galjar och det hänger ca fem jeans på varje så nån gång måste den ju gå sönder hehe


Läsar fråga!

Anonym om förlåt: undrar vart du köpt den tröjan :):) ?

Svar: Har köpt den av en polare som inte ville ha den. Men tror den är köpt på H&M. förstår inte hur du kan se tröjan från den vinklen, men du kanske sätt den på mig någon gång ;)? vem vet, du har ju skrivit som anonym så vet inte vem du är, fegis :)


Mobil-inlägg

Tjoho hann inte skriva imorse för hade ganska bråttom. Har vatt i skolan idag och nu sitter jag på bussen hem. Idag blir de att handla mat med älsklingen. Hörs sen!

Mobil-inlägg

Hej igen! Har precis färgat håret eller ja utväxten och de blev bra, som tur va. Så nu sitter vi och myser i soffan framför Tvn har precis ätit en varm kanelbulle fast ingen kanel i utan vanilj, så de blir vaniljbulle? Haha ja ni vet vad jag menar och huvudsaken va att den va god. Imorgon är de skola så blir att lägga sig i tid. Säger Godnatt nu för vet inte om jag kommer skriva mer.

Levande zombie

Ung och dum bortskämd, har ni sett de programet? Det gick igår klockan åtta på ettan. Kan inte sluta störa mig på dom blåsta ungdomarna men endå så måste jag titta haha? Man känner fan sig som ett snille/proffs om man tittar på dom alltså, haha shit. Programet skulle passat bättre att heta ung och dum. Äsch skit i dom nu. Imorgon är det skola den börjar 9.00 till 14.00 ungefär. Så det blir väl att asa sig dit som en levande zombie.

Bakom kulisserna



Hejhej igen mina vänner och ovänner :) Dagen för mig har varit bra!
Gick upp 07.15
Fixa mig
Tog cyklen och cykla iväg till praktiken skulle va där 08.00
Idag hann vi med massor. Skulle egentligen slutat 14.00 men dom behövde hjälp så det är klart jag stannade kvar. Så va hemma 15.00 istället. Så min dag har helt enkelt vara great, tummen upp! Snart blir det att färga min utväxt black

Lunch

Nu är de lunch så jag passade på att cykla hem har trots allt en timmes lunch så hinner ju de gott och väl :) bli att sticka tillbaka 12.50 ungefär. Idag blir de att färga min förfärliga utväxt haha. Hörs sen!

Mobil-inlägg

Godkväll allihopa! Snart är de läggdags för imorgon blir de jobb från 08.00-14.00. Ses här imorgon Godnatt

På liv och död

Såg precis en liten snutt av ett program som heter på liv och död på feman. Och då va de en kille i 19 års åldern som hade blivit slagen. Så sa polisen att det va fel av föräldrarna att inte va med barnen när dom är ute, eller att ungdomarna ska sitta hemma för det är farligt ute. Jag menar villken 19åring vill gå och hålla sin mamma i handen när han är ute och festar? hmm

Första dagen avklarad

Nu sitter man här igen med datan i knäet och fötterna på bordet och glor på tv samtidigt. Idag va första dagen på den nya praktiken och det gick hur bra som helst! Tiden bara flög förbi och det var massor att göra. Jenny kom och hälsade på och tyckte jag va söt haha. Just nu känns det som denna praktiken kommer vara länge och att jag kommer trivas, så det hoppas vi på!

De sköna är också att praktiken är så nära. Innan va de buss till lund och stå där och vänta tills dom öppnar, boring. Men nu tar de bara en min med cykel perfekt!



hehe ja så såg jag ut fick ett sött förkläde. Ps ser ni min snygga utväxt haha?


Mobil-inlägg

Godmorgon! Snart bär de av till caffe uwen, skriver mer sen.

Dagbok


Fars-dag

Idag är de söndag och det innebär fars-dag som jag påminnde er för några dagar sen. Själv köpte jag ingenting men jag ringde och sa grattis på farsdag iallefall, jag tycker de räcker. Jag menar varför är de aldrig barnensdag? mamma säger att det är de varje dag men det tycker jag inte haha. Tycker man ska inskaffa barnensdag eller Linneas dag, hur bra som helst!

Nope jag är helt frisk

När jag säger detta undrar alla om jag mår riktigt bra, och ja de gör jag faktist. Och det är såhär att jag längtar tills imorn måndag oO ska börja på min nya praktik då ska bli sjukt skoj! Förra praktiken va liksom att man verkligen fick tvinga sig upp och ha ångest .. men så är de inte nu! än en gång jag är fullt frisk hehe


Crazy

Tuuddeelluu, igår va vi hemma hos kalle och den kvällen stavades crazy. Alla va taggade och på bra humör tummen upp! tills vi fick reda på att Linus va spårlöst försvunnen i helsingborg, hmm? Han hade varit på fest där och thellan skulle hämta han vid knutpunkten men nä där av ingen Linus. Så Thellan körde hem meddelade oss andra och alla fick för sig att något hemskt hade hänt Linus och Sonny fick en jätte bra idé mitt i allt ihopa att hålla en begravning för Linus haha? Men jag tänkte bara att han hade gått vilse (full som han va) och däckat på någon bänk eller något. Och jo visst det hade han mycket väl gjort haha. Så kvällen sluta lyckligt! Här kommer bilder från kvällen, dock ej alla får jag orkar inte ladda upp 75 st :O



Mobil-inlägg

Nu blir de att fixa sig sen vidare till landet vi kallar dimman, tjohej!

Ny design

Funderar på att ändra min blogg lite, design osv. Men det får isåfall bli en dag när man har tid för det ska ju bli perfekt!

Lördag

Lördag idag då. Blir antagligen fest idag, hoppas på en lyckad kväll! Igår va jag och älsklingen bara hemma och tog de lungt det är rätt skönt att göra ibland de med. Btw ser ut som de är fint väder idag man blir på så mycket bättre humör när det är de. Nä nu ska jag duscha sen ska vi upp till center syd. Hörs sen!

Ni har väl inte glömmt?

hejhej, ni har väl inte glömmt att det är farsdag på söndag. På ett sätt gillar jag den för att pappa blir glad såklart men på ett sätt hatar jag den för man vet aldrig vad man ska köpa. Hatar att köpa till killar eller ja pappor för det är så himla svårt, det har liksom blivit strumpor nu i fyra år haha. Har ni någon bra idé? Eller ska man ens köpa något? Räcker kanske att man träffas lite? ääsch vi fårse.


Powernap

Hemma från skolan nu och jag kämpar för att hålla mig vaken. Idag är de fredag så vi får se va kvällen bjuder på, hoppas på nått skoj! Nu tänker jag ta en powernap


Kläder


Stjal- Shock
Tröja- i någon addidas affär i danmark
Jeans- MQ
skor- Scorett
Kofta- minns ej


Mobil-inlägg

Hejsan hoppsan! Hann inte skriva imorse så de får bli nu. Sittar i sofforna i skolan och väntar på att matsalen ska öppna. Idag är de Pannbiff bara jag hör de kurrar min mage. Idag är de fredag skönt! Skriver mer när jag kommer hem.

Sovgott

Godnatt allihopa hade snart tänk att gå och däcka. Imorn är de fredag igen gott! Konstigt nog längtar jag tills måndag hmm hehe. Bara för den nya praktiken börjar :$ är helt spänd, det ska verkligen bli skoj! Imorgon är de skola från klockan 09.00-13.00 kort dag! Nu ska jag sova, men jag försvinner inte föralltid. Vi ses ju här imorgon! Godnatt

Thats life

Nu känner man att man lever haha, mums!


mössan


nya mössan på!


Aktivia

Har haft satans ont i min magen flera veckor och har vatt på vårdcentralen och tagit blodprov för att se om det är någon inflamation men det visade inte något. Har tagit kisseprov för att se om det va blåskatarr men de va inte de iheller. Och min mamma är sjuksköterska till och med hon blev förvirrad. Sen har jag sett att det går reklam för något som heter aktivia. Och jag testade den för att jag skulle se om mitt magont går över för tydligen skulle de hjälpa mot de. Och vet ni vad? de hjälpte helt sjukt? så nu äter jag aktivia varje morgon. Så jag rekomenderar de till alla folk som går runt och har ont i magen :)


Gjorde min dag.

Hejhej är så glad att jag knappt kan skriva men vill gärna dela med mig av denna glada nyhet. JAG HAR FÅTT EN NY PRAKTIKPLATS! trivdes inte alls på min förra och denna verkar så sjukt mycket roligare och den är på nananannananananna café uwen här i lödde på centrum nära och bra! Blev så glad att jag ringde och berättade för älsklingen direkt hihi. Och hon som ska vara min "handlere" på café uwen känner min mamma så detta kommer gå helt underbart. Plus hon sa att jag troligen kommer få extra jobb. Börjar redan på måndag. score!

Mobil-inlägg

Godmorgon snart bär de av till skolan.vi ses här när jag kommer hem!

LYCKLIG!


Va på center syd med mamma idag och blev över lycklig när vi skulle gå och fika på house of bagels. Har varit sugen på chai latte i flera dagar, så har dom de där! helt underbart!


Tack mamma

Va en runda på center syd med mamma idag :$




true or false?

Kollade igenom lite sidor med kläder och underkläder och såg detta

Denna bhn ska förstora ens bröst två storlekar? Tror ni verkligen de kan stämma? jag tror inte..
Och inte nog med de den kostar 449:- ?! vem f*n köper en bh för de priset?

Onsdag men känns som trosdag

Idag va de skola och vi hade bara en lektion på morgonen för sen gick alla till aulan för att lyssna på någon som kom och pratade om drogor. Sen käka vi sen hade vi idrott. Imorgon blir det ut på bygg igen och bygga den "buren" /  "skyltfönstret" jag snackat om för några inlägg sen. Snart är de fredag igen skönt, tycker veckorna går så fruktnsvärt snabbt så det inte är sant, men tummen upp för de!

Kläder


Mössa: Stadium
Kofta: Teamsportia
Jeans: Jc
Hängsler: Carlings

Julafton nu tack

Nu börjar de bli riktigt kyligt och då är de verkligen skit mysigt att mysa i soffan men den man gillar mest och filt, varm choklad, titta på en bra film och levande ljus såklart! Så ser kvällarna ut ungefär mys! Tror ni det kommer va snö på julafton? de va aldrig de innan men förra året på julafon va de snö kommer jag ihåg. Det känns mycket mer som jul då. Julafonen är redan planerad och klar och den kommer bli super mysig. det ska bara va jag, mamma och min bror äta god mat, snacka strunt och öppna julklappar. Efter de ska jag va med älsklingen för han ska ju fira jul med hans familj. Så det blir julmys med älskligen på kvällen och öppna varandras julklappar och äta julgodis, åååh vad jag längtar ge mig julafon nununu.

Varm choklad+filt och mina otroligt söta morgonskor C:

Strumpor


Jag tror älsklingen gillar vita strumpor, eller vad tror ni haha?


Mobil-inlägg

Godnatt? Godkväll? Snart är de läggdags för min del för jag är så sjukt seg att komma upp på mornarna hehe. Imorn är de skola dvs inget speciellt. Föresen gick jag och fråga om praktik olats idag, får besked på torsdag så håll tummarna för mig! När jag fåt reda på om jag fick praktiken så kan jag avslöja vart men i te förens dess :) nu blir det natt cigaretten sen däcka. Hörs imorn!

Helt plötsligt....

... blev jag skit sugen på chai latte. Varför finns inte espresso house i lödde? Det tror jag nog dom förlorar på. För vem orkar ta sig in till Lund bara för att handla en kopp? men hade den ligget på Center Syd tex hade de inte vatt några problem. Men man kan ju också göra en chai latte själv.

För 2 koppar:
5 dl vatten
6 hela nejlikor
1 kanelstång
8-10 kardemummakärnor
3-4 tsk svart te
3 dl mjölk
1-2 msk honung eller råsocker


Gör så här:
Blanda vatten och kryddor och koka upp. Låt sjuda i 10 minuter. Tillsätt teet och låt dra 5-7 minuter. Det skall vara ett starkt te.

Värm mjölken långsamt i en kastrull och vispa under tiden eller använd en mjölkskummare. Sila teet och tillsätt mjölken.

Häll i glas och strö över lite kardemumma eller muskotnöt.


Saknar


Ni kanske inte viste att jag red ganska mycket (ca 6-7 år) när jag va yngre. Sen jag va tvungen att avliva min häst så har jag inte velat rida. Men jag saknar de så himmla mycket nu och funderar på att börja igen. Det är verkligen en obeskrivlig känsla när man sitter på häst ryggen.


En dröm

Har alltid vellat resa till Venedig det verkar så himla mysigt, allt man ser är gator fast gatorna är vatten, så är det såna gammla hus så åker man båt där igenom. Det verkar så himla mysigt. Och för skoj skull kollade jag upp vad flyg hade kostat dit. Blev helt chokad. Flyg dit och hem kostade 1247:- Och då stannade man där i 9 dagar, billigt är de inte? Det är verkligen en dröm att få åka dit. jagvilljagvilljagvill





Så himla mysigt

Ung&Bortskämd

Kollade på ett program igår som hette ung&bortskämd



Vissa verkar leva helt i sin egen fantasi och några har lite mer vett i skallen, men nu ska vi inte överdriva haha. Programet verkar meningslöst. De har skapats för att ungdomarna ska lära sig "vuxen livet" att man inte kan åka snålskjuss på sina föräldrar hela livet. Jag menar behöver man gå så långt så man måste göra ett program som handlar om att alla ungdomar bor i ett eget hus och måste göra sysslorna själv och jobba för att få pengar. Det är synd att dom måste gå så långt, att dom inte bara inser de själv? att så är verkligheten. Ibland undrar man om dom bara gör till sig eller dom är allvarliga. Tycker de är synd om såna barn för dom kommer aldrig kunna ta hand om sig själv. Vad gör dom om föräldrarna dör tex i en bilolycka nu? Ärver alla pengar och köper personer som gör allt åt dom? skulle inte förvåna mig.


Ni känner säkert igen han från paradise hotel. Javisst skojaren, pajasen, störiga Jean Pierre. Känner inte personen men ååååhh vad jag stör mig på honom. Ibland kan man sitta och kolla på tv så har dom ett sånt sätt som man bara avskyr och det har verkligen han. Han och en som heter Micha som är med i robinson. Det är som som har fått mig att kunna slå i sönder tvn. Deras sätt och att dom tror så jävla mycket det gör mig förbannad! Han tror han är så jävla rolig och alla ska skratta med han när han säger nånting. Nää sånt tål inte jag! Fyy ussch kokar varje gång jag ser han öörk!

res röven och ta din egen jävla mjölk...



Ja vi vet att du är jätte rolig, inte alls onödigt att göra så? Istället hade du kunnat stänga locket med din hand? eller de va för lätt? suck


Ja så brukar man ju göra första dagen på sitt jobb. Gör vad du ska istället. Pajas

Mobil-inlägg

Godkväll gott folk! Snart är de läggdags för att orka gå upp till praktiken imorn. Men sovgott så ses vi här imorgon.

snabb-bloggning

Klockan är fem och det är beckmörkt :O

Kläder


Halsduk- Carlings
Skjorta- Gina
Tights- Gina
Skor- Scorett

Varit Byggare idag

Hejsan Hoppsan!
Hemma från skolan nu och vi har hållt på att bygga en "bur" som ska bli ett liknande skylt fönster för vi ska ha de när skolan har öppethus, så vi ska ju presentera linjen handel så vi ska ha någon som står i de skylt fönstret haha. Så vi har vatt ute på bygg och hållt på med de idag. Annars har dagen varit som vanlig dvs gått halv sovandes hela dagen haha. Nu börjar de verkligen bli svin kallt ute det känner man på morgonen och solen som kommer på dagen hjälper ju ingenting iiihhh... Snart kommer älskling hem då blir det att laga mat och tvätta ja lite sånt roligt haha.

C:

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.



Mobil-inlägg

Godmorgon allihopa! Snart bär de av till skolan och redovisa min iphone och försöka sälja den haha. (på skoj) det är ju de vår linje går ut på dvs handel. Sen blir det att tvätta lite idag och mysa men älsklingen. Hörs sen!

Slappe-Söndag

Igår bar de av till kävlinge till lokalfest, kul att träffa alla samlade plus några man inte träffat på jätte länge. Idag är de slappe-söndag och vi har precis tvättat lite, tror det bara blir att mysa idag för det är ju skola imorgon. Bara jag som tycker lovet har gått så sjukt snabbt? Man hade så mycket planerat man skulle göra så har man bara fått hälften gjort ungefär haha. Menmen det kommer ju fler lov. Föresten snart är de jul typ den mysigaste högtiden enligt mig. Och alla mina julklappar är redan handlade och inslagna förutom någon julklapp till min bror. Tycker det är så himla svårt att hitta julklappar till killar, några förslag? Skulle verkligen hjälp mig.

Graffiti

Jag och älsklingen åkte upp till Center Syd och käka på Graffiti, mums!

Tack Jenny!


Fest!

Hejhej! Igår va de tjejmiddag och den blev mer än lyckad! Idag taggar vi inför ikväll för på schemat står de lokalfest!!

Tjejmiddag









Tack för kvällen!

Frågor

Villka är dina absolut bästa låtar? =)
Hmm svårt att säga. Men dom jag lyssnar mest på för tillfället är väl
Maybellene in Hoftenholder och Still Counting båda låtarna är av Volbeat. Sen är de lite låtar man general Knas, Skaburbian Collective, Hoffmaestro, Astrix mm.
Bor du hos din pojkvänn? Hur länge har ni varit tillsammans? kram
Ja det kan man väl säga hehe. Denna månaden är de 10 månader.
hur stor penis har din pojkvänn?
Roligt älskling att du kommenterade. ps jag såg när du gjorde de ;) älskar dig
Skit häftig stil verkligen! Vad fick dig att ha den stilen du har? Glad för svar
Hmm ja du. Bestämmde mig inte direkt hur jag skulle se ut eller villken stil jag skulle ha hehe. Det bara blir att jag drass till vissa kläder och så, så jag vet faktist inte hehe :)


Yes äntligen egen....

....Sida av sängen. Hehe fick hem dubbelsängen igår så vi inte behöver ligga på varandra så himmla skönt!


Störigt

Åhhh visst är de störigt när man har blitt av med en sak så har den helt försvunnit den finns inte nånstans, så letar man som en gallning. Denna gången blev vi av med ett decilitermått som vi blev av med. Vi har vänt upp och ner på hela köket och den finns inte nånstans. Sen skulle jag göra köttbullar och mos igår. Simsalabiiimmm

Den låg i mospaketen -.-

Läsar fråga!

Fråga: jättesnygga! fanns det fler kvar? :)
Svar: Ja de tror jag :)

Frågan handlade om skorna jag köpte för några dagar sen.

Middag

Hejhej! har fixat hela dagen för idag blir de tjej middag så hinner inte skriva så mycket, men tänkte bara skriva lite så ni vet att jag lever. Skriver mer ikväll och förhoppningsvis kommer det in bilder :)

Tjejmiddag

God kväll! Fått hem dubbelsängen nu så vi får montera upp den så man snart kan gå och lägga sig. Imorn bär de av till maxi för att handla mat, för på kvällen blir de tjejmiddag, mys! Sovgott ses imorgon såklart.

Passa på!


Kläder


Stjal: H&M
Jacka: H&M
Linné: Gina
Jeans: JC
Skor:Scorett

14mm

Hejhej! Hemma nu från Lund och de va jätte mysigt. Fick handlat några julklappar och sen fika vi.
Beställde en töjning till örat i tisdags så ringde dom idag och sa att den hade kommit så jag gick ner och hämtade den också, den skulle va 2mm större än den jag hade innan. Alltså det skulle va 14mm nu innan hade jag 12mm, så när jag skulle sätta in 14mm så trodde jag de skulle spänna lite som det alltid gör men den bara slank in? Så jag tänkte vafan har jag endå fått en 12a när jag bad om en 14. Jag jämförde dom och den ser större ut konstigt. Föresten jag och älskling får hem dubbelsäng idag mysmys!

Ursäkta dålig bild, orka inte resa mig från soffan och ta i ljuset :$

Jay Smith - Black Jesus

Nu fixar jag mig för en tripp till lund med My och Jenny, så hinner inte skriva så jätte mycket. Men skriver när jag kommer hem såklart. Föresten nu har Jays låt på idol kommit ut på spotify! sök på Jay Smith och ta låten som heter Black Jesus, grymt skön!

Så är de


Nu när tvättmaskinen är fixad kommer det ungefär se ut såhär hela tiden hehe, bättre de än gå till tvättstugan -.-


Läsar fråga!

Fråga: Haha är allt på rea snyggt ? ;)
Svar: Nej, det skrev jag inte. Jag skrev att allt blev plötsligt mycket snyggare

Mobil-inlägg

Godnatt alla läsare hoppas ni haft en bra idag! Imorn bär det av till Lund med Jenny och my. Men självklart ses vi här!

Spirometri

nu undrar ni säkert vad f*n jag menar med rubriken haha? Jo spirometri är något jag måste göra då och då på sjukhuset i lund för att kolla min astma. Och fick precis reda på att jag ska göra de idag suck. Menmen måste göras!

Man blåser i ett rör sen mäter en maskin hur mycket kappasitet(?stavning) man har i lungorna.

My på besök


Borta


Nu har älskligen tatt bort sin leverfläck som satt på halsen, ajaj men det kommer bli fint sen.

Inköpt

hejhej! Precis kommit hem från center syd med älsklingen. Det blev ett par skor denna gången hehe, dom behövs faktist! för mina andra converse hade hål i hälen så i soporna med dom! Blev vita denna gången, behöver ju lite omväxling hehe. Älsklingen köpte ett spel (till xbox -.-) och ett par vinterskor, skit snygga! Imorn blir det att åka in till Lund med My&Jenny fika, snacka skit och handla julklappar. 
 
haha konstig vinkel jag fick till när jag tog fottot, ser ut som barnskor men det är de inte det är st 37/38 typ haha.
Har aldrig gillat "stilen" på dessa skorna, tjock sula osv. Men dessa va ju på rea då blev dom plötsligt mycket snyggare haha.

Tack!

Såg precis att någon hade kommenterat på inlägget "tatuering" är väldigt tacksam för fler idéer, behöver alla idéer som finns. Tack!

Mobil-inlägg

Godmorgon på er allihopa! Dagarna framöver är fullbokade och dom stavas Perfekta! Känns som din sista dagarna på lovet kommer bli helt perfekta. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra älsklingen är hemma så fårse vad vi hittar på. Föresten så har jag hittat en skittsnygg nyårsklänning, har alltid varit ute i sista minuten. Bloggar mer sen när jag har något roligt att skriva om.

Mobil-bloggning

Godnatt!

Bättre än väntat

Hemma från utvecklingssamtalet nu och det gick faktist bättre än väntat må jag säga så det va skönt! Har funderat på att göra en frågestund här där ni läsare kan fråga mig så svarar jag, ibland kan de va roligt att få veta något som man undrat länge.

saker ni inte viste om mig
*
Jag kan inte ta i matrester då får jag klökningar
* Jag tycker p-piller smakar gott och hade kunnat äta dom som godis
* Jag kan inte somna om jag inte ligger med huvudet mot väggen
* Jag pratar i sömnen
* Jag har stoppat upp en p-pilla i nästan så jag va tvungen att åka till sjukhuset och pilla ut den
* Jag måste lämna lite på tallriken när jag har ätit det är en tvångstanke
* Jag har haft ett sko och väsk beroende
* Jag gillar "opoppde" popcorn

Tatuering?

Har funderat starkt på en tatuering till fast nu på underarmen. Men sen kommer den svåra delen vad ska man tatuera? Vill ha nån text och sen nån bakgund så kollar runt lite på internet på olika citat osv. Har ni någon idé skriv gärna :)

usch

Hemma från vårdcentralen. Har alltid vägrat ta blodprov i armen för jag har fått sån fobi(stavning?) sen sist dom skulle försöka, dom fick aldrig rätt på de. Dom stack stack stack och stack i min arm fyfan va hemskt de va! Sen dess har jag bara tagit i fingret men nu tänkte jag bara, nä jag måste göra de i armen nu. Och det gjorde jag och det gick faktist hur bra som helst! stolt över min själv hihi. En annan sak är att jag ska på utvecklingssamtal idag på skolan suck..Där förväntas ju mindre bra saker.

Mobil-bloggning

Godmorgon allihopa! Nu bär de av till vårdcentralen för att ta prover. Skriver när jag är hemma igen, om jag kommer hem :|

Mobil-bloggning

Nu säger jag Godnatt! Imorn blir det vårdcentralen och ta prover.

Han har lärt mig att....

....äta lax, och fyfan va gott det är! Så det blev lax till middag.

Mobil-bloggning

Läste precis att min tatuering på ryggen betyder upplysning, vägledning, beskydd och insperation.

Höst


Ute i god tid

Har redan handlat två julklappar till älsklingen, det är ..... det skriver jag inte för jag vet han läser min blogg hiih! Någon dag i veckan ska jag och My in till lund och handla resten av alla julklappr på vårt hemliga ställe som vi har handlar på jular irad, men affären avslöjar jag inte!

Varför finns det inte fina kartonger i affären? Kanske någon lite "julig" till jul? menmen ska iallefall slå in dom finare sen för kartonger är verkligen boooring!

Home

Hellu, hemma från Lund! Det va jätte roligt att träffa farmor och min kusin det va verkligen inte igår. Vi åkte in till nova kolla runt lite i leksaksaffärer för min kusin är ju inte så gammal. Och jag fick lite pengar av farmor istället som jag kunde handla för någon annan dag.


Mobil-bloggning

Mot Lund, hörs sen!

Lov!

Godmorgon skönt att vakna en måndag springer upp ur sängen och blir helt stirrig för att jag trodde jag försov mig till skolan, sen kom jag på att jag hade lov. Gick tillbaka till sängen och sov i en timme till. Idag blir det iallefall träffa farmor och min lilla kusin och handla kläder :$ så det ska bli skoj!

Blir väl espessohouse att fika på för det är godast

RSS 2.0