Och där va man när allt hände, läskigt!

Höggs ihjäl på high caparrals camping

Hillerstorp/Stockholm. 40-åringen på High Chaparral dödades enligt uppgift efter ett bråk om färgen på hans bil. Han hade inte hunnit vara vid Västernparken mer än en kort stund innan han angreps och höggs i hjärtat med en kniv.
- Två män höll fast honom medan en tredje skar, säger offrets pappaDen 40-årige trebarnspappan från Halland åkte under lördagskvällen med några vänner till Västernparken High Chaparral i småländska Hillerstorpdär ordnades mc-festen "Till minne av Swedish Bikemeet" med omkring 5 000 besökare. 40- åringen kom i bil för att titta på motorcyklar. Men enligt offrets pappa, som har pratat med ögonvittnen till knivattacken, blev det snabbt bråk. Angreps av tre män

- De hade inte varit vid campingen mer än en kortare stund innan ett gäng personer kom emot dem och började skrika, säger pappan.
En av dem ska ha skrikit: "Fy fan vilken ful bil du har." Bråket var därmed i gång - men avtog sedan snabbt.
- En kille i det andra gänget verkade inte vilja lugna sig och ska ha fått med sig två andra och slitit ut min son ur bilen. Två män höll fast honom medan en tredje skar, säger offrets pappa. Hugget tog i hjärtat

Ett av knivhuggen ska ha träffat i hjärtat och mannens liv gick inte att rädda.
Klockan 23.46 på lördagskvällen fick polisen larm om knivbråket.
Thomas Aronsson, ansvarvig för säkerhetsföretaget Swedish Fire and Rescue Service som arbetade vid Västernparken i helgen, berättar:
- Vi var ute på rondan och passerade entrén till campingen när en kvinna kom rusande. Hon sa att hon var skadad och bad om hjälp. Intill fanns en bil och någon annan person. Upptäckte kropp på marken

Vid bilen upptäckte Thomas Aronsson en kropp som låg på marken.
- Mannen var medvetslös. Han andades inte och hans puls var ytterst svag.
Säkerhetsteamet är sjukvårdsutbildat och satte in livsuppehållande åtgärder samtidigt som man kallade på förstärkning.
- När vi frigjorde bröstet från kläderna såg vi flera hugg och stick på överkroppen, fortsätter Thomas Aronsson.
Polisen var på plats bara två- tre minuter senare. Man hade upprättat en liten styrka i ett tält utanför området under mc-festen.
De spärrade av området, sökte spår och hörde vittnen.
- Det strömmade till en hel del folk som undrade vad blåljus och ambulanser gjorde på platsen. Flera var chockade och togs senare om hand av en provisoriskt sammansatt krisgrupp, säger Thomas Aronsson. Förlorade sin pappa

Den 40-årige mannen, som är från Halland, fördes till sjukhuset i Värnamo där han någon timme senare förklarades avliden.
För hans anhöriga har livet vänts upp och ned. Tre döttrar har förlorat sin pappa.
- Det är helt fruktansvärt. Min son var verkligen inte någon som gick runt med knivar eller så, säger offrets pappaOch där va man när det hände, läskigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0