Linnea tipsar - Oxfile

hejhejhallå! Hade verkligen världens bästa/mysigaste lördag med älsklingen. Vi bara myste hela dagen, sen lagade vi god mat. Oxfile med hasselbackspotatis så jävla gott! Sen myste vi framför tvn, ja hela dagen va så jävla perfekt!


Skiva oxfilen och stek den 1-2 minuter per sida, ifall man vill ha den blodig!
som på bilden.


(ugnen på 200 grader)
1.Skala potatisen
2. Skär snitt i potatisen men inte helt igenom.
3. Lägg potatisarna på en plåt och in i ugnen i 20 min.
4. Ta ut dom efter 20 min, pensla dom med lite olja och häll på salt.
5. lägg på skivad ost på potatisarna, och in i ugnen igen i 20 min.
6. klara!



 och
Man får ju ha villka såser man vill till. Men vi hade peppersås och béarnaise sås.

Tycker ni ska prova detta för fyfan vad gott det är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0