Vem hade rätt?Var det Reinfeldt eller Jimmy Åkesson?

Har hört och läst mycket om vad alla tycker om de som hände i stockholm för några dagar sedan. Alla tycker likadant verkar de som.

Som dom flesta säger menar dom inte att dra alla över en kam. Och bara för detta va en invandrare som sprängde sig själv och man tycker det va idiotiskt menas ju inte de att man hatar alla invandrare för de men det brukar alla oftast ta förgivet att man gör när man säger vad man tycker och det är fel, lyssna istället för att dra förhastade slutsatser. Alla som röstat i år har nog fått sig en tankeställare. Och vem var det som hade rätt? Var det Reinfeldt eller Jimmy Åkesson? Alla som tycker SD är rasister bara för dom har en egen åsikt kan ju ingenting annat än inte må bra. Tycker inte SD är rasister, de enda dom vill är att beskydda sverige, beskydda våra barn, beskydda svenska folket för att det inte ska utsättas för sånt här inte sant? Deras åsikter har en mening, tänk lite utanför ramarna och inte bara ta deras ord och åsikter rakt av utan ni får tänka lite vad dom kan ha för mening och vad dom vill åstakomma. Och det va ju detta dom inte ville skulle hända. Läste en blogg och tog ut lite av vad den tyckte om detta "Är detta tacken för att man har låtit dom komma in i vårat land, varit allmänt open minded, byggt moskéer och gett utbildning?! näfyfan. satans otacksamt."
Hade vi kommit till ett annat land och begärt att bygga en Svensk skola vad hade vi fått för svar då? ja de kan ni ju räkna ut själv hoppas jag. PPPAANNNGG!

Kommentarer
Postat av: Anonym

helt rätt! för jävligt!

2010-12-15 @ 14:37:45
Postat av: Mohammed

detta skulle hänt innan valet, så jävlar så skulle SD fått fler röster! hell Sverige Demokraterna!

2010-12-15 @ 18:12:27
Postat av: Anonym

de finns ju flera svenska skolor i andra länder? england kenya belgien usa bland annat

2010-12-16 @ 14:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0